Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Capricorn

Privire generală. Atât cariera, cât și sectorul social sunt în centrul atenției încă de la începutul acestei luni. Zic că un moment minunat pentru a-ți promova interesele și pentru a te conecta la rețea cu cei cu care ești pe aceeași lungimea de undă. În special, Soarele din Săgetător, scoate în evidență nevoia de a ajunge la alții, de a-ți sărbători cercul de prieteni și de a te bucura să cunoști oameni noi, în special cei care au influență și putere.

Dacă viața părea să meargă de genul un pas înainte și doi pași înapoi în ultimele săptămâni, luna aceasta se poate vedea o schimbare pozitivă pe măsură ce Mercur se mută pe 2 decembrie în Săgetător. Săptămâna următoare ar trebui să vezi că lucrurile funcționează mult mai ușor, fără probleme ocazionale și că poți să mergi mai departe cu acele planuri și proiecte care au fost amânate.

Marte din Berbec în Casa a 4 a familiei, dinamizează întregul sector, așa că dacă au existat întârzieri și dezamăgiri în această zonă, lucrurile pot începe să își revină la normal și vor avea loc noi mișcări.

Ești nerăbdător să urci la bordul unui proiect de echipă? Ei bine, Luna nouă însoțită de o Eclipsa totală de Soare, pe 14 decembrie, poate face ca lucrurile să meargă în direcția dorită, ceea ce înseamnă că angajarea pe un proiect sau o colaborare vor avea un impact mult mai mare decât ți-ai imaginat. Poate fi o chemare la simplificarea rutinelor ca să faci loc factorului spiritual care îți hrănește sufletul.

Trecerea soarelui într-o zonă mai liniștită care este semnul tău și unde va sta timp de patru săptămâni, începând cu 21 decembrie, te încurajează să te relaxezi și să găsești finalul acelor probleme pe care le simți ca pe o povară, de prea mult timp.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Capricorn Relaţional

Viața sentimentală aduce bucurii neașteptate pentru mulți dintre voi luna aceasta. În ce privește o nouă relație, ți-aș sugera fii mai reținut. Vezi cum este această nouă persoană înainte de a-ți oferi inima, mai ales atunci când vor exista șanse mari să se întâmple acest lucru. 

Lucrurile se schimbă din doua săptămână. Probabil spui care sunt adevăratele tale sentimente celui pe care îl iubești. Este posibil ca lucrurile să se miște foarte ușor atunci când o mare parte din așteptările tale se împlinesc. Cu toate acestea, undeva pe la jumătatea lunii trebuie să fii atent la cineva care doar încearcă să cocheteze cu tine. 

Dacă ai o relație la distanță găsește modalități de a vă întâlni mai des. Din nou, nu lua ca sigur sprijinului partenerului. Dacă ești proaspăt îndrăgostit, un mic sfat: în momentul în care te simți sufocat sau trebuie să explici mereu câte ceva, ieși din relație. Probabil aceste lucruri au să se întâmple dar depinde de tine să fii puternic. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Capricorn Profesional

Obstacolele din trecut încep să se îndepărteze, acum poți vedea lumina de cealaltă capăt al tunelului. Orice nouă inițiativă pe care o vei avea luna aceasta, chiar dacă este sfârșitul anului, va avea succes. Pictorii, muzicienii și scriitorii vor avea suficiente ocazii de a-și afișa talentele, ceea ce îți va aduce multă muncă. 

Munca serioasă va câștiga, te vei face remarcat, fie de colegi, fie de superiori. Uneori ți se pare că este mai bine să lucrezi de acasă. Coordonează-te cu colegii pentru o eficiență maximă. Nu vei fi doar ocupat doar cu proiectele actuale, ci vei avea și o mulțime de mici lucrări noi. 

Fă tot posibilul și respectă toate termenele în această lună, deoarece orice întârziere ar putea crea probleme pentru tine. Păstrează ordinea de predare pentru a evita orice confuzie. Prioritățile ți le stabilești singur pentru un echilibru corect și pentru a duce în direcția dorită, mai ales că sigur, colegii îți vor fi de mare ajutor luna aceasta. Nu-ți poți permite să greșești, așa că ai grijă de acest lucru. Succesul pe care îl obții te va motiva să lucrezi și mai mult. Este o lună bună pentru cei din sectoarele bancare și pentru cei care au afaceri online.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Capricorn Financiar

Surprize plăcute sau mai puțin plăcute îți vor condimenta existența, luna aceasta. Este un moment bun pentru a investi banii în depozite pe termen scurt care asigură rentabilitate rapide. Ia, în schimb, deciziile cu mare atenție și nu vei avea nicio pierdere. Dă cea mai bună folosință, banilor în a doua săptămână a lunii. Poziția financiară te ajută să investești în activități care vor au randamente mai mari. 

Unele riscuri pe care ți le asumi în această lună vor aduce câștiguri monetare. Planifică-ți bugetul și gândește-te la modalități de economisire pentru viitor. Situația financiară va fi mult mai bună dacă nu faci investiții imprudente. În ultima săptămână, poziția financiară va rămâne probabil stabilă. Nu vei avea parte de urcușuri și coborâșuri majore în această perioadă. 

De asemenea, nu este un moment bun pentru a lua împrumuturi. Gândește-te la alte modalități de a câștiga suplimentar și care te pot ajuta să îți îmbunătățești situația financiară. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Capricorn Sănătate

Luna aceasta trebuie să faci tot posibilul și să eviți consumul compulsiv de alimente, mai ales ă vin și sărbătorile de iarnă îți este clar vei avea probleme legate de greutate. Mai bine te apuci de fitness. Câștigi de două ori, odată că lecțiile online ar putea fi gratuite și deoarece te vor ajuta să rămâi în formă pentru o perioadă mai lungă de timp. 

De asemenea, atenție la nivelul de colesterol. O alimentație echilibrată este o necesitate pentru a rămâne sănătos în această lună. S-ar putea să fii îngrijorat de durerile de stomac, care pot fi mai frecvente decât de obicei. Cu toate acestea, nu a motive să fii prea îngrijorat, pentru că vei scăpa de probleme până la sfârșitul anului. 

Chiar dacă alte afecțiuni minore, nu te vor deranja deloc, nu uita că exercițiul fizic face minuni. Modificrea obiceiurilor cotidiene și schimbarea stilului de viață vor avea efectul scontat. 

Horoscop lunar decembrie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top