Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Fecioară

Privire generală. Dacă ultimele luni au fost dificile, luna aceasta aduce câteva schimbări e drept, limitative dar care te vor ajuta să îți fructifici creativitatea și să te simți mult mai productivi.

Soarele este în Casa a 4-a a familiei până pe 21 decembrie, bun pentu a reface relațiile de familie deteriorate, cu un frate sau cu o ruă apropiată. Este o perioadă excelentă pentru gestionarea eficientă a sarcinilor administrative zilnice.

Pe 2 decembrie Mercur va trece și el în Săgetător. Vei remedia orice întârziere în ce privește plata la întreținere și alte restanțe. 

Marte este în Casa a 8-a a resurelor partajate, obligându-te să dai atenție problemelor de famile. 

Luna nouă din 14 decembrie este conjunctă cu ultima eclipsă din an, una totală de Soare, cu Mercur și Nodul Sud, în Săgetăr, sugerând reechilibrare și noi începuturi. 

Pe 16 decembrie intră și Venus în Săgetător, ceea ce sporește capacitatea de a te conecta cu oamenii potriviți și de a găsi unloc de muncă.

Problemele legate de casă și familie capătă importanță pe măsură ce Soarele se mută în Capricorn, pe 21 decembrie și te încurajează să faci un pas înapoi ca să vezi lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă. Dacă ești tipul de muncitor ocupat, acest lucru ar putea fi uimitor de relaxant. Ia-o ușor, totuși, mai ales dacă te afli în mijlocul unei situații dramatice, pentru că cei de acasă vor urmări să vadă cum te descurci. Integritate este de-acum, numele jocului.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Fecioară Relaţional

Viața sentimentală este palpitantă luna aceasta poate și pentru că se apropie sfârșitul de an și speri ca lucrurile să se schimbe în bine. Ești pasional, dorești să arați iubire și afecțiune pentru partenera/ul ta/tău. Chiar te gândești serios să te angajezi la mai mult. 

Dacă te-ai întâlnit recent cu o fostă/ un fost care se gândește să reluați relația de unde ați lăsat-o, ar trebui să te abții. 

Toate problemele de cuplu se vor încheia în momentul în care încrederea va fi liantul de bază. Analizează relația cu partenera/ul ta/tău și vezi ce greșeli ai făcut în trecut. 

Dacă ești singur ai putea însă, întâlni partenera/ul visat și această persoană să aibă aceleași sentimente. Acum depinde de tine dacă dorești să te implici din nou. Nu lăsa problema în suspensie ci ia o decizie, altfel repercusiunile vor fi dintre cele mai neașteptate. Ți-aș recomanda să ai răbdare și să nu te grăbești în primul blocaj. A fi grăbit în chestiuni legate de suflet, va duce în cele din urmă la nefericire și la confuzie.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Fecioară Profesional

Ia-o ușor și încearcă să nu faci totul dintr-o dată. Dacă ești student, și angajat pe deasupra, norocul tău că nu trebuie să tocești prea mult și dacă poți pune de acord munca cu învățatul și ai un ritm constant vei avea cele mai bune rezultate. 

Dorești o carieră în artă sau în domeniul creativ? Ei bine, ai câteva ocazii care nu sunt de ici , de colo. Fii precaut și ia decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește cariera ta. Vei avea un debut excelent pe măsură ce ți se oferă un loc de muncă interesant. Ia în considerare aceste oferte și studiază-le cu atenție înainte de a părăsi locul de muncă actual. Vei fi foarte mulțumit de direcția în care merge cariera ta, deoarece există posibilități serioase de creștere în acest moment. 

Decembrie aduce vești interesante dacă ești șomer. Primești răspuns pozitiv la un interviu pentru un loc de muncă pe care l-ai susținut recent. Poziția oferită va fii pe placul tău deoarece este promițătoare ca și profesie și ca durată. 

Revenind la studenție, dacă vrei îți finanțezi studiile cu o bursă vei primi câteva vești bune cu privire la asta. Dacă ai plănuit să pleci în străinătate pentru studii superioare, aici mai ai de așteptat, asta nu înseamnă să nu te pregătești.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Fecioară Financiar

Poziția financiară devine puternică pe măsură ce ai randament bun din investiții. Cu toate acestea, înainte de a investi, discută cu un consilier financiar deși intuiția ta în ce privește banii este remarcabilă. Ai șanse ca niște planuri și idei interesante să îți atragă atenția. Dar verifică viabilitatea proiectului înainte de a băga bani. 

Spre sfârșitul lunii, există șanse ca o cheltuială neașteptată să îți compromită bugetul și în niciun caz nu este vorba despre cadouri sau despre sărbători. Cu toate acestea, transformi totul în favoarea ta și, reduci cheltuielile considerate inutile. Te gândești la scheme financiare noi. Nimic rău în asta, dar cântărește totul cu atenție, ia în considerare atât aspectele negative, cât și pe cele pozitive, înainte de a decide ce să faci.

Cu toate acestea, decembrie se va dovedi o lună bună din punct de vedere financiar pentru cei care au afaceri, mari sau mici. Dacă intenționezi să investești într-o proprietate cumpărată acum doi, trei ani, fă-o pentru că rezultatul final va fi extraordinar sau, dacă asta dorești, ține cont că este un moment bun să mai cumperi o proprietate. Cel mai bine este să eviți să soliciți însă un împrumut în acest moment, deoarece rambursarea creditului se va dovedi prea grea. Agențiile imobiliare precum și agenții imobiliari vor încheia câteva contracte cu adevărat profitabile.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Fecioară Sănătate

Este o lună bună pentru sănătate. Ai suficientă energie și vitalitate pentru a trece printr-un program agitat. Unii dintre voi ar putea fi predispuși la accidente, așa că fii foarte atent când conduci. 

Persoanele în vârstă se vor bucura de o sănătate bună, după disconfortul din ultimele luni. Mai ales dacă ai sau au suferit de dureri articulare vor observa o îmbunătățire a stării dumneavoastră. 

Femeile însărcinate trebuie să fie foarte atente luna aceasta la regimul alimentar și medicamentele care trebuie să le ia. 

Luna decembrie ar putea fi mai dură pentru adolescenți, deoarece se vor confrunta cu griji legate de păr și piele, în special, acnee sau căderea părului.

Horoscop lunar decembrie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top