Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Scorpion

30.11.2020
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Scorpion

Privire generală. Luna începe cu Soarele în Săgetător, oferindu-ți energie și vitalitate. Rămâne aici până pe 21 decembrie când va intra în Capricorn, încurajându-te să te mergi înainte  cu acele proiecte pe care le-ai visat și să începi să explorați posibilități și idei care sunt profund semnificative pentru tine.

Mercur este în semnul tău și în Casa 1 a Sinelui și readue idei și gânduri care până nu demult au însemnat întârziere și confuzie în ce privește sistematizarea și punerea lor în aplicare.

Marte este în Berbec, în casa a 6-a a stilului de viață, iar acest lucru te poate readuce pe drumul cel bun și îți poate spori productivitatea, mai ales dacă ai experimentat frustrări și întârzieri în acest sens.

Susținerea puternică a Casei a 3-a, a comunicării, a discuțiilor și a fândirii din 12 decembrie te-ar putea ajuta să îmbrățișezi idei pline de posibilități și care te fac să visezi. S-ar putea să te scoată din zona ta de confort, dar urmările sunt dintre cele mai bune.

Luna nouă conjunctă cu eclipsa totală de Soare, cu Mercur și Nodul Sud este deosebit de puternică, deoarece face sextil cu Marte aducător de energie. Dacă te-ai concentrat pe lansarea unui proiect, afacere sau o altă idee, atunci Marte îți poate veni în ajutor căci te va împinge să mergi mai departe. Ar putea fi cineva care are o poziție puternică sau chiar o postare ori o recomandare care devine virală în social media.

Pe 16 decembrie Venus se mută în Săgetător, sporindu-ți magnetismul și carisma naturală. S-ar putea să ai mai multă dispoziție să contactezi oameni noi și să te conectezi cu cei care te pot ajuta. Și s-ar putea să dorești, să îți îmbunătățești imaginea, transformându-te.

Pe 21 decembrie Soarele se mută în Capricorn, în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii și pe măsură ce tranzitează acest sector, te încurajează să fii realist cu privire la bani și ce vi să faci cu ei financiare. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Scorpion Relaţional

Cei singuri care caută cu disperare un partener își vor vedea visele împlinite luna aceasta. Nu lăsa timiditatea să te împiedice să îți exprimi sentimentele față de această persoană. Decembrie este un moment excelent pentru cuplurile căsătorite, deoarece vor reuși să rezolva toate dezacordurilor din ultimele săptămâni. Învață să fii mai tolerant și mai grijuliu. 

Casa și familia vor fi sursa bucuriei și împlinirii personale în această lună. Surprinde-ți partenerul cu un dar de suflet și vei vedea că flacăra iubirii se reaprinde. O scurtă escapadă în doi în weekend, acolo unde se poate, va fi benefic pentru amândoi. Petreceți cu plăcere împreună pentru a vă ajuta relația să crească la nivelul următor. Nu acționa impulsiv, deoarece ați putea ajunge să luați decizii greșite. 

Asperitățile din relație dispar toate, treptat, iar lucrurile revin la normalitate. Transmite-ți adevăratele sentimente acestei persoane și vezi ce diferență remarci în relația ta. 

Dacă ești singur, ai șansa de a întâlni partenerul viselor tale, dar asta numai dacă te uiți în direcția potrivită. Dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație, nu te grăbi cu intri într-o alta prea curând.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Scorpion Profesional

Este o lună bună pentru carieră, deoarece mergi mai departe, te-ai adaptat rapid sistemului telemuncă și ai putea fi chiar promovat, după încheierea restructurărilor. Este foarte important să fii atent și să nu faci greșeli, deoarece acest lucru te poate împiedica. 

Dacă lucrezi în domeniul didactic, te vei descurca foarte bine. Dacă intenționzi să dai examen pentru un serviciu public pregătește-te de pe acum. Schimbări bune în carieră, în special dacă lucrezi în domeniul publicisticii. De asemenea, artiștii vor avea o mulțime de oportunități de a-și afișa talentul și de a profita de aceleași beneficii crendu-și un site online. 

Dacă ești oficialguvernamental te poți aștepta la o creștere a salariului, dar s-ar putea să fie rodul unei promovări. Dacă încă urmezi studii tehnice se vor descurca bine la examene și poți găsi o slujbă bună cu jumătate de normă. Nu aplica pentru viză de muncă în această perioadă. Este în schimb, un moment bun pentru a lansa noi proiecte online sau pentru a începe o nouă afacere asemenea. Folosește-ți abilitățile de comunicare pentru a-ți atinge obiectivele propuse.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Scorpion Financiar

Se îmbunătățește considerabil poziția financiară luna aceasta. Cu această creștere a veniturilor, ai să-ți plătești cu ușurință ratele restante. De asemenea, investițiile făcute cu ceva timp în urmă îți pot aduce profituri frumușele. Este o lună bună pentru a cumpăra un teren. 

Posibil să te gândești să faci ceva pe cont propriu, ceva captivant, ingenios, plin de energie. Șansele sunt că vei discuta acest lucru cu prietenii și colegii. Vei discuta detaliile cu cei care îi dorești parteneri. 

S-ar putea să fie ceva mai dificil să finalizezii proiectele în care ești implicat. Trebuie să fii foarte atent la tot ce vrei să investești. Verificați încrucișat toate documentele și așteptă momentul prielnic pentru a semna ceva nou. 

Posibile venituri din dividende, dobânzi fixe la depozit și chirii. Va trebui să amâni însă, o călătorie în străinătate sau tranzacții financiare care crezi că îți vor aduce rezultate bune. Tranzacțiile în numerar și bancare trebuie făcute cu cea mai mare atenție sau altfel poți întâmpina tot felul de probleme.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Scorpion Sănătate

Eforturile pentru a-ți păstra slujba sau firma pe linia de plutire, au dus la o acumulare de stres și la un organism suprasolicitat. Dacă ții cont de sănătatea ta, acesta este motivul pentru numeroasele probleme care par să te deranjeze din când în când. O minte sănătoasă se află într-un corp sănătos, așa că fii atent și încetează să-ți mai subminezi sănătatea. Ai încredere în propriile abilități pentru a dezvolta o atitudine pozitivă. Activitățile recreative se vor dovedi extrem de benefice pentru organism. O alimentație adecvată și o gândire optimistă vor face o mare diferență între ce a fost sănătatea ta în trecut și cum va fi în viitor. Fii mai concentrat asupra restricțiilor de sănătate și asigură-te că eviți cu orice preț mâncărurile grase și condimentate. 

Horoscop lunar decembrie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI