Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Săgetător

30.11.2020
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Săgetător

Privire generlă. Pe măsură ce începe luna, Soarele se află în  casa stimei de sine și a personalității până pe 21 decembrie când va trece în Capricorn, își aduce șansa de a face bilanțul vieții tale. Săptămânile următoare se vor finaliza multe și vei scăpa de povara pe care simți că ai duce-o pe umeri și te vei ușura. Este, o șansă de a elibera din bagajele emoționale și de a curăța rana, astfel încât să fii gata să primești mângâierea Soarelui. 

Dacă ai fost frustrat de întârzieri și ai simțit că alergi în sus și în jos pentru a face totul, Mercur din Casa 1, va permite lucrurilor să meargă mai ușor. În plus, Marte te susține din Casa a 5-a a iubirii și a creativității, iar acest lucru se va vedea prin nivelul crescut de energie și motivația sporită.

Pe 12 decembrie conjuncia dintre Venus și Lună din Casa a 12-a va face un sextil cu Jupiter și Pluto aflați în casa a 2-a a banilor munciți. Acest lucru ar putea coincide cu o creștere a veniturilor, cu o idee de afaceri profitabilă sau, poate, neplăcerea unui comision pe care trebuie să îl plătești la un credit. 

Pe 14 decembrie are loc ultima eclipsă din acest an. O eclipsă totală de Soare conjunctă cu Luna Nouă din Săgetător și este posibil ca sentimentele legate de partener sau de o altă legătură cheie ar putea ieși la suprafață. 

În plus, Luna Plină de pe 30 decembrie, vine la pachet lansarea unei idei care ar putea fi semnificativă și profitabilă în viitorul apropiat.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Săgetător Relaţional

Luna decembrie, poate și pentru că este ultima lună din an, va fi excelentă pentru viața sentimentală, mai ales în cazul persoanelor căsătorite, deoarece petreceți mult timp împreună și ajungeți să vă cunoașteți mai bine parcă decât într-o viață de om. Diferendele se vor rezolva  printr-un dialog deschis și onest și veți experimenta o nouă apropiere în relația voastră. 

Dacă îți cauți un partener potrivit, eforturile tale se vor fructifica. Ai putea primi o propunere romantică neașteptată. Dacă ești divorțat ai face bine să aștepți un timp înainte de a începe din nou să te întâlnești cu cineva. A intra într-o relație pripită nu va funcționa așa cum îți dorești. 

Dacă ești logodit te pomenești atras de o/un coleg de la locul de muncă. Îți sugerez să nu te arunci cu capul înainte în vreo aventură pentru acest lucru poate strica relația existentă. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Săgetător Profesional

Calmul, ordinea și siguranța de sine au impact la locul de muncă. Atribuirea unor responsabilități importante subordonaților care pot furniza rezultate clare îți va permite atingerea obiectivelor stabilite de ceva timă. Nu te mira dacă unii pleca în locurile de origine și își vor continua munca de acolo, online. Început promițător la locul de muncă în noua formulă sporește spiritul. 

Lucrurile vor fii sub control pe parcursul primelor două săptămâni ale lunii. Cu toate acestea, există nevoie de control și flexibilitate în relațiile cu șefii sau cu patronii. Eforturile de a-ți spori perspectivele de carieră vor avea succes. Lucrurl în strânsă cooperare cu ceilalți colegi va aduce beneficii. 

După jumătatea lunii, viața profesională se supune testului calității, deoarece este posibil ca rezultatele să apară numai după depunerea unor eforturi sporite. Va trebui să adopți o abordare dinamică pentru a-ți urmări ambiția legată de carieră. Aici, gândirea pozitivă împreună cu dăruirea vor veni în ajutorul tău. Dacă ești implicat în vânzări și marketing, în special, vei avea un program agitat pentru a-ți atinge obiectivele. 

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, chiar și fără fastul limitat de restricții, lucrurile se vor accelera, așa că trebuie să adopți o abordare atentă. Sunt totuși posibile, noi contracte. Dacă lucrezi în informatică o carieră în străinătate va fi o oportunitate care te va ajuta să îți realizezi visul.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Săgetător Financiar

O investiție imobiliară nouă îți va aduce beneficii în viitor. De asemenea, se poate produce și o creștere a veniturilor. Pierderile minore apar și ele pe ordinea de zi spre sfârșitul lunii, probabil cheltuieli pentru sărbători. Câștigurile apar pe măsură ce iei decizii financiare bine gândite, luna aceasta. Nu fii prea îngrijorat de modul în care lucrurile sunt haotice pe frontul financiar, toaă lumea se confruntă cu asemenea probleme. Cu toate acestea, spre sfârșit de lună trebuie să fii atent, deoarece unele probleme financiare minore ți-ar putea da de gândit. Nu rata oportunitățile care îți vor aduce cu siguranță câștig. Deși se anunță și unele pierderi, dacă reușești să eviți orice risc asumat, fără să te gândești mai întâi la detalii, totul va fi bine. Ai încredere în propriul instinct și nu urma orbește sfatul altcuiva. Este posibil ca investițiile pe care le faci în această lună să nu fie profitabile. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Săgetător Sănătate

În decembrie trebuie să acorzi o atenție specială dietei, deoarece ești predispus să te îngrăși cu ușurință. Încearcă să eviți pe cât posibil mâncarea prea grasă sau prea condimentată pentru o sănătate generală bună. Undeva până la jumătatea lunii ai putea avea probleme cu gâtul, așa că asigură-te că te ții departe de alimentele extrem de reci sau foarte calde. Dacă urmezi un regim strict de exerciții, cel mai bine ar fi să o iei ușor, deoarece prea mult efort ar putea să nu fie bun. Trebuie să mențineți un echilibru strict între muncă și casă, deoarece ți se indică un program foarte agitat. Ți se va cere să fii în multe locuri simultan, ceea ce te va stresa. Calmul și detașarea interioară va fi un factor important în a te vă liniști și să elibera stresul. Tulburările de stomac pe neașteptate, așa că ai grijă la mesele de Crăciun și de Anul Nou, chiar dacă sunt restricții nu înseamnă că nu se gătește tradițional. Poți avea arsuri la stomac, mai mult pot apărea erupții cutanate, gen urticaroe aș că sugerez la atenție la alimentel care dau intoleranțe sau sunt vechi. 

Horoscop lunar decembrie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI