Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Vărsător

Prezentare generală. Luna începe cu soarele în Casa a 11-a a prietenilor până pe 21 decembrie când va trece în Capricorn provocându-te să îți promovezi ideile, gândirea, CV-ul și orice altceva care îți permite să te deplasezi în lume.

Mercur intră și el pe 2 decembrie în Săgetător și orice întârziere, în special în ceea ce privește călătoriile, învățământul superior, legea sau publicarea, poate începe să se ușureze. În general, interacțiunile zilnice ar trebui să fie mult mai ușoare. Dacă ai experimentat oarecare frustrări în legătură cu negocierile, încheierea tranzacțiilor și prelucrarea documentelor importante, totul se va rezolva.

Luna nouă din 14 decembrie, este conjunctă cu Eclipsa totală de Soare din Casa a 11-a a prietenilor și a mediului social, făcând să fie unul dintre momentele cele mai bune pentru a te baza pe intuiție în ceea ce privește un plan îndrăzneț. Ar putea avea mai mult succes decât credeai.

Pe 21 decembrie, viața ta socială arată mult mai anostă pe măsură ce soarele se mută în Capricorn. Este un moment excelent pentru a fi mai profund în ceea ce privește viața socială și rețelele sociale. Conectarea cu oameni care împărtășesc idealurile și filozofia ta ar putea aduce o mulțime de oportunități și conversații unice.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Vărsător Relaţional

Dacă te-ai logodit recent nu trebuie să urmărești obiectivele carierei cu prețul relației. Dacă ești singur ai putea primi o propunere romantică din partea cuiva. Nu ai fost niciodată atât de atractiv și imposibil de ignorat decât luna aceasta! 

Vei fi încântător de romantic și totul va merge perfect. Dacă vrei să planifici căsătoria, acesta este momentul potrivit, deoarece ești sigur că va fi de acord. Dacă ai divorțat de ceva timp acum ai ocazia să întâlnești pe cineva.Dacă ești căsătorit ai putea fi atras de un coleg, dar nu trebuie să cedezi tentației, deoarece ar putea avea repercusiuni mai grave decât crezi. 

Dacă ești singur, în ciuda tuturor eforturilor de a întâlni pe cineva, vei găsi, în cele din urmă, pe cineva interesant. Este bine că și această persoană nutreșe aceleași sentiemente. Petrece mai mult timp cu această persoană și cunoaște-o mai bine. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Vărsător Profesional

Dacă dorești o carieră medicală, continuă și profită la maxim de tot ce se petrece în jur. Este una din cele mai bune lovituri pe  care le poți da. Abilitatea de a-ți asuma responsabilități suplimentare și de a rezolva probleme complexe, îți aduce succesul profesional. Este posibil ca lucrurile să se miște foarte ușor la început, dar trebuie să fii atent și să nu fii sigur de nimic sau pe nimeni. Pentru unii, o schimbare la locul de muncă aduce rezultate pozitive. 

Atitudinea pozitivă te ajută să termini sarcinile dificile cu ușurință și la timp. La jumătatea lunii, un program aglomerat, împreună cu lipsa sprijinului colegilor, ar putea face oarecum dificilă finalizarea unor lucrări la timp. Ai văzut că oameni care vin pleacă destul de repede, deci va trebui să fii precaut în ceea ce privește familiarizarea sau apropierea de anumiți colegi, încearcă să îi cunoști mai întâi. 

Nu lăsa niciun rezultat să vă descurajeze, deoarece sfârșitul lunii, în general, are rezultate promițătoare. Cu toate acestea, astrele te avertizează să păstrezi distanță față de un coleg care cu a lui lăcomie ține cu orice preț să te orienteze greșit. Noroc că intuiția funționează ceas și te scoate din încurcătură.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Vărsător Financiar

Unele câștiguri neașteptate din investiții anterioare te motivează să obții beneficii uriașe, investind mai mulți bani în ce crezi că îți face bine. Extinderea idelor care le ai va aduce profituri bune, dar consultă și un expert financiar înainte de a face orice pas major. 

Cu toate acestea, la jumătatea lunii, unele suișuri și coborâșuri de pe piața financiară te pot îngrijora, însă va fi în interesul tău să rămâi calm și rațional. Vinde-ți certificatele de acționar numai atunci când obții un preț bun pentru ele. 

Ai să cheltui bani pentru cadouril de Sărbători într-un efort de a-ți știi prietenii fericiți. Astrele te sfătuiesc să rămâi cu capul pe umeri, la urma urmei, sunt banii tăi și când va veni momentul, puțini îți vor sări în ajutor, financiar. Încearcă să nu dai bani împrumut, dar nici să împrumuți. Vei avea mult mai multe, investind banii în proprietăți. 

Poziția financiară se va îmbunătăți, în special spre sfârșitul lunii. Există șanse să reușești să recuperezi unele plăți în așteptare. Acest lucru va fi de două ori avantajos, deoarece, pe de o parte, va avea grijă de facturile tale și de cheltuielile imediate iar, pe de altă parte, îți va lăsa o sumă mai mare pentru alte cumpărături. Te sfătuiesc să îți angajezi fondurile pentru a cumpăra antichități și bijuterii. Când vei fi la strâmtoare, acest lucru te va ajuta, știi foarte bine.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Vărsător Sănătate

Trebuie să stai departe de mâncarea picantă și grasă. Inspiră cât de mult aer proaspăt poți, în fața ferestrei deschise ca să te simți revigorat. Trebuie să fii motivat pentru a scăpa de emoțiile neplăcute și de nesiguranță. 

Atitudinea zilnică combinată cu exerciții fizice și cu o alimentație bună, te mențin într-o stare de spirit excelentă, te ajută să te eliberezi de tensiuni și să te relaxezi. Dar trebuie totuși să îți iei și măsuri de precauție. Încearcă să faci piața în fiecare dimineața, ca să simți că te și plimbi un pic. Include în alimentație fructele și încearcă să mănânci numai mâncare gătită acasă. 

Dacă ai vreo problemă cervicală te poți ușura pe la jumătatea lunii. Dacă suferi de migrene trebuie să ai grijă deosebită și să eviți orice fel de stres mental și tensiuni. Fă câteva schimbări în stilul de viață pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. 

Dacă ești în dificultate nu o adânci inutil, îți va provoca mai mult rău decât bine. Singura cale de ieșire este să începi să gândești pozitiv ca să-ți îmbunătățești sănătatea. Meditează, deoarece acest lucru nu este numai bun pentru bunăstarea fizică, ci și pentru sănătatea mintală. Posibile infecții minore ale tractului urinar.

Horoscop lunar decembrie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top