Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Leu

Horoscop lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Leu

Privire generală. Accentul se va pune pe viața de acasă și de familie pe măsură ce Soarele se mișcă prin Săgetător în Casa a 5-a, a iubirii și a romantismului până pe 21 decembrie când va trece în Caricorn. Dacă nu ești într-o relație, această influență te poate determina să petreci mai mult timp acasă cu familia. Sunt regulile impuse nu doar de influențele astrale ci și de pandemie. Căutarea unei case, chiar redecorarea sau renovarea locuinței poate fi unul dintre angajamentele acestei luni. Ai putea fi interesat și de cumpărarea sau vânzarea de proprietăți imobiliare.

Există mai multe vești bune, deoarece Marte face să îți regăsești entuziasmul și motivația pentru anumite idei. Poate că planurile de călătorie sau alte planuri au fost lăsate în stand by având în vedere situația din întreaga lume, dar Internetul îți poate deschide noi perspective de explorare. 

Dacă ești gata să faci schimbări în plan intern, profitați de Luna Nouă din Săgetător de pe 14 decembrie, pentru a începe planurile majore. Această fază lunară este însoțită de o Eclipsă totală de Soare, ultima din acest an, de Mercur și Nodul Sud, astfel încât orice acțiune pe care o întreprinzi ar putea avea consecințe majore.

Trecerea Soarelui în Capicorn pe 21 decembrie aduce o notă mai serioasă și mai sobră. Totuși eu zic să fii pregătit de noi aventuri și oportunități care te vor provoca.

30 decembrie vine cu ultima Lună Plină din an care va avea loc în Rac, în Casa a 12-a. Ascultă-ți intuiția. Dacă te simți îndrăgostit, așteaptă o săptămână măcar pentru a cunoaște mai bine această persoană înainte de a-ți asuma un angajament.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Leu Relaţional

Profită și transmite adevăratele sentimente partenerei/ului. S-ar putea să apară mai multe ocazii sociale în primul weekend al lunii; participarea la acestea, normal, respectând distanțarea, pare a fi o idee bună, deoarece vei întâlni pe cineva. Evenimentul s-ar putea dovedi poate cea mai mare lovitură sentimentală din viața ta, pentru că îți vei întâlni sufletul pereche. Nu doar că te vei bucura de compania acestei persoane dar astrele spun că și el sau ea vor fi dornici să răspundă sentimentelor tale.  

Cu toate acestea, la jumătatea lunii, fii puțin atent deoarece vei fi nevoit să faci față unor probleme. Și mă refer acum la cupluri. Unii se vor confrunta cu probleme în relație – tot ce trebuie să faci este să comunici deschis. Pe de altă parte, ți se cer multe sacrificii așa că vorbește  despre asta. Dacă simți că lucrurile nu se schimb, nu mai sta pe gânduri și ieși din relație, la urma urmei, dragostea este despre a da și a primi. 

Dacă te îndrăgotești pentru prima oară, trebuie să-ți exprimi adevăratele sentimente. Fă acest lucru și îți vei da seama că și cine vrei tu îți răspunde. În general, luna decembrie este un moment în care sentimentele și romantismul vor fi redescoperite. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Leu Profesional

În această lună cariera ta face un salt rapid chiar și de acasă pentru că abordarea muncii se schimbă. Visul tău este de a lucra pentru o organizație mare. Profită de această oportunitate și încearcă să îți îmbunătățești abilitățile profesionale. Multe oportunități și promisiuni în această perioadă. 

Pe de altă parte, dacă ai studenți acasă să știi că doresc să lucreze cu jumătate de normă pentru a reduce o parte din povara financiară a familiei. De asemenea, decembrie este o lună foarte bună în ceea ce privește cariera pentru cei care ați rămas fără loc de muncă, deoarece, în sfârșit, sunteți chemați la interviuri, ale căror rezultate vi se par pozitive. 

Acordă o atenție specială talentelor de comunicator și nu lăsați nivelul de încredere să scadă. Modificările politicilor guvernamentale ar putea afecta și mai rău industria ospitalității. Încearcă să-ți păstrezi calmul, consideră că este un test al abilităților și răbdării tale. 

Graficienii și creatorii de web sunt indicați pentru a obține multe oportunități de a avansa în cariera. Ești la maximum de creație și îi impresionezi pe ceilalți cu creațiile tale unice. Este posibil ca unii dintre voi să obțină un contract după o lungă perioadă de așteptare. Mai ales în cazul funcționarilor guvernamentali care se pot aștepta la încheierea contractului de muncă sau promovare.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Leu Financiar

Este o lună de analize, de contabilizări de sfârșit de ani. Deciziile grăbite trebuie evitate, deoarece îți vor perturba ritmul vieții. Vei cheltui în prima jumătate a lunii pentru soluționarea unor litigii. Primești temporar, sprijin financiar și emoțional de la cei care te iubesc și de care te îngrijești. 

Fii foarte atent cu cheltuielile. Vei genera fondurile necesare pentru proiecte și planuri viitoare prin mici împrumuturi. Călătoriile de afaceri importante și noile conexiuni vor trebui amânate până la o dată ulterioară. Se pare că înalții oficiali îți vor întinde o mână de ajutor în ceea ce privește proiectele în desfășurare. 

Hobby-urile creative îți vor aduce venituri suplimentare. Oportunitățile de a obține câștiguri financiare se vor dezvolta prin interacțiunea cu oameni care știu ce vor. Câștigurile tale vor crește. Nu fi reticent în a-ți executa planurile. Poți cheltui pentru renovarea casei.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Leu Sănătate

Luna aceasta, în ceea ce privește sănătatea, îți va fi mai mult sau mai puțin bine. Persoanele în vârstă se vor bucura de o ușurare a durerilor articulare din ultimele săptămâni. Tinerii le-aș sugera să nu mănânce numai fast food, deoarece acest lucru poate duce la apariția unor probleme ale pielii. 

Este foarte important să te odihnești suficient, deoarece programul tău este destul de agitat. A munci mai mult decât poți ocupa automat îți va afecta sănătatea. Ai grijă suplimentară de dietă deoarece vei avea nevoie de toată energia pe care o poți înmagazina. Dacă suferi de astm trebuie să aibă grijă. 

Dacă muncești de acasă, te sfătuiesc să nu petreci ore în șir în fața computerului, deoarece acest lucru ar putea duce la probleme cu ochii. Ai putea fi predispus la răceli, mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă care anul acesta vor avea o altă față, evită orice lucru obositor. 

Horoscop lunar decembrie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top