Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Gemeni

Privire generală. Dacă luna trecută a fost una de frustrare, decembrie ar putea fi  o lună în care  lucrurile care încep să se ușureze. Orice întârziere va începe, treptat să se ușureze și vei putea lansa acele planuri și proiecte care au fost amânate. În plus, pe 2 decembrie, Mercur va trece în Săgetător. Dacă te adaptezi, vei vedea că on line, lucrurile merg mai repede. De asemenea, Marte te poate ajuta să profiți de oportunități care au fost înghețate, în ultimele luni.

Soarele în Casa a 7-a, relațională, te încurajează să sapi adânc și să descoperi acele zone în care ești cel mai puțin reprezentativ până pe 21 decembrie când Soarele și Marte vor trece în Capricorn. Poți găsi o modalitate de a face o planificare atentă a tuturor lucrurilor.

Luna nouă din Săgetător, conjunctă cu Eclipsa totală de Soare, Mercur și Nodul Sud, din 14 decembrie este unul dintre cele mai bune momente pentru a îmbrățișa obiceiuri bune care pot avea un efect extraordinar asupra bunăstării tale. 

Dacă îți dorești să te înțelegi mai bine cu colegii sau cu clienții, mutarea lui Venus în Săgetător pe 16 decembrie ar putea schimba regulile jocului. Îți vei face o idee despre ce relații să cultivi și pe care să le lași în pace.

Neptun revenit în mers direct la sfârșitul lunii noiembrie, încurajându-te să fii mai realist cu privire la obiectivele tale, mai ales dacă lucrurile nu au mers conform planului în ultima vreme.

Este o șansă de a renunța la orice te-a împiedicat până acum. Conștientizând acest lucru, pot deveni noi opțiuni disponibile.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Gemeni Relaţional

Luna aceasta, trebuie să recunoști că ești îndrăgostit! Ești foarte mulțumit de felul în care merg lucrurile. Ai o viziune nouă asupra tuturor și ești optimist în ceea ce privește viitorul. Dacă dorești să îți petreci restul vieții cu cea/cel de lângă tine, continuă și propune ce vrei și vor fi acceptate. 

Cuplurile căsătorite trebuie să depună un efort suplimentar pentru a menține vie scânteia. Nu trebuie să lăsați vanitatea și orgoliul să vă domine acțiunile, deoarece acesta ar fi cel mai rău lucru care vi s-ar putea întâmpla. Cu siguranță nu vei fii lipsit de emoție luna aceasta când vine vorba despre romantism. 

Dacă ești femeie, vei primi o propunere de la cineva care îți place. Cel mai probabil va fi un prieten apropiat, care îți place de ceva timp. 

Dacă nu ai o relație, luna aceasta poate fi începutul unui nou capitol în viața ta în ceea ce privește iubirea. Pune-ți mintea și voința la contribuție ca acest lucru să funcționeze. Fă-ți câteva planuri și organizează pentru iubita ta o cină la lumina lumânărilor sau chiar, cu toate interdicțiile, mergeți o zi la munte. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Gemeni Profesional

Luna aceasta, vei face ca lucrurile să meargă așa cum vrei tu și îți vei atinge obiectivele destul de ușor. Este un moment bun pentru a pune în mișcare planurile și pentru a lansa un nou proiect sau o nouă idee chiar dac lucrezi online. Nu treceți cu vederea niciun detaliu al muncii, deoarece nu îți poți permite să faci greșeli. 

Dacă ai un student în familie, va prefera să întrerupă studiile până când se vor lămuri lucrurile. Ia-l alături de tine. Vei vedea cum rezultatele bune ale muncii tale și se vor reflecta în deciziile pe care le va lua în viitor. 

Lucrurile par excelente în ce privește carieră pentru majoritatea dintre cei care lucrează în instituții și agenții guvernamentale. Dacă lucrezi în vânzări și marketing vei avea câteva ocazii bune de angajare pe care trebuie să le iei în considerare cu seriozitate. Nu ezita să lucrezi chiar dacă salariul oferit nu îți satisface așteptările. 

Dacă activezi în vreun domeniu tehnic așteaptă-te la rezultate excelente datorită performanței tale, aproape geniale. Dacă vrei să îți continui studiile chiar dacă le-ai întrerupt de ceva vreme, poți face acest lucru. Dacă îți cauți un loc de muncă ai putea primi o ofertă bună.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Gemeni Financiar

Trebuie să cheltui inteligent pentru a avea profit. Fluxul de numerar poate fi limitat în acest moment. Folosește-ți resursele mai atent pentru a obține profituri mai bune. Nu este un moment bun pentru a investi pe piața de valori. Nu trebuie să te superi deoarece este doar temporar. Instabilitatea pe piața acțiunilor te face să fii puțin îngrijorat. În a treia săptămână, chiar înainte de sărbători, posibil să observi o îmbunătățire considerabilă a finanțelor. Tranzacțiile externe și câștigarea unei licitații guvernamentale majore îți vor aduce câștiguri financiare neașteptate. Ultima săptămână este un moment bun pentru a investi în fonduri sigure. Pe de altă parte, posibil ca finanțele tale să fie mult mai bune dacă nu investești în lucruri pe termen scurt luna aceasta. S-ar putea să te gândești de exemplu, să cumperi o casă nouă sau să iei un împrumut pentru renovarea locuinței. Nu este o idee rea, cu condiția să gândești lucrurile în cele mai mici detalii și să faci cercetări în acest sens.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Gemeni Sănătate

În ultima vreme, anumite probleme minore de sănătate ți-au ocupat mintea și indiferent de ceea ce faci, ele nu vor dispărea. Fă mișcare și exerciții ușoare care te vor ajuta să vă controlezi sănătatea. Până la sfârșitul primei săptămâni, vei putea vedea și aprecia diferența uriașă pe care aceste obiceiuri sănătoase au făcut-o pentru bunăstarea fizică, cât și pentru cea mentală. Durerile de cap minore apar dacă ești stresat și ai obiceiuri alimentare neregulate. Dacă te confrunți cu probleme de diabet zaharat și hipertensiune arterială trebuie să acorzi o atenție specială sănătății tale. Luna aceasta ar fi bine să eviți o dietă picantă și bogată în carbohidrați. Reînnoiți-vă energia dedicând măcar o oră zilnic pentru relaxare. Spiritualitatea te ajută foarte mult, reducând nivelul de stres și oferindu-ți pace mentală așa că roagă-te ori de câte ori poți.

Horoscop lunar decembrie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top