Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Rac

Horoscop lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Rac

Privire generală. Multe lucruri ar putea să se schimbe și în decembrie, dar viața va merge mai departe așa cum se întâmplă întotdeauna. Decembrie începe cu Mercur care trece în Săgetător în Casa 1 a personalității, și va pune capăt oricăror întârzieri. Începând cu 2 decembrie, ofertele imobiliare au mai multe șanse să aibă succes și este posibil să ai mai puține probleme cu casa proprie.

Marte, în Casa a 5-a a creativității dinamizează lucrurile, ceea ce te poate readuce pe drumul cel bun, mai ales după o perioadă de dezamăgiri, întârzieri și încetineală.

Soarele și el în Casa 1, va trece pe 21 decembrie în Capricorn, și va aduce în centrul atenției organizarea, fie a timpului liber, fie a muncii restrictive în regim de telemuncă. Dacă îți plac artele și meșteșugurile sau ai alte hobby-uri, atunci să le practici ar putea fi o modalitate terapeutică. 

Luna nouă din 14 decembrie, va fi conjunctă nu doar cu Soarele ci și cu eclipsa totală de Soare, cu Mercur și cu Nodul Sud și ar putea deschide calea pentru noi direcții referitoare la o poveste de dragoste în devenire și la dorința de a o duce în etapa următoare. Eclipsa totală de Soare poate fi o oportunitate de a încheia problemele care s-au prelungit prea mult timp. Dacă ai un bagaj emoțional la care să renunți, acum este momentul să o faci.

În noaptea de 15 spre 16 decembrie, Venus trece în Săgetător, iar această influență va intensifica unele lucruri sau le va simplifica. Creativitatea ar putea atinge apogeul și dacă ești gata să faci saltul în necunoscut, acesta este un moment excelent pentru a merge mai departe.

Nu uita însă că planificarea poate duce la o productivitate mai mare și la mai puțin stres. Simplifică modul de lucru și vei avea mai mult timp să te relaxezi.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Rac Relaţional

Revine armonia în relație. Orice neînțelegeri între cuplurile căsătorite se vor rezolva și vei experimenta o nouă căldură și apropiere în relația voastră. Dacă nu ești căsătorit, ai putea fi surprins/ă când ți se face o propunere romantică neașteptată de către un prieten apropiat. Acceptă. Nu ai să regreți. Nu spune nu cerințelor impuse de moment fără a lua în considerare consecințele. Fă-ți timp pentru dragoste și pentru obiectivele carierei sau pot exista probleme în paradis. 

Și persoanele divorțate ar putea întâlni pe cineva interesant printr-un prieten comun. Fă-ți timp pentru a cunoaște această persoană, chiar și pe mess și nu te grăbi să tragi conculuzii. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Rac Profesional

Începutul lunii aduce reluarea proiectului internațional, mișcare care se va dovedi benefică și îți va stimula cariera. Dacă urmează să mergi la un alt loc de muncă, gândește-te la avantajele și dezavantajele acestuia, înainte de a părăsi locul de muncă actual. 

Decembrie este, de asemenea, o lună pentru învățarea de noi tehnici și strategii de lucru. Cineva de la locul de muncă îți împărtășește experiența pentru a te motiva. Sunt sigură că această persoană își va împărtăși experiențele pentru ea/el crede în tine. Încearcă să nu ratezi această oportunitate și să înveți ceva din ea. 

Dacă ai o afacere care nu mai merge, să fii atent la semnarea tuturor documentelor din  perioada de conservare. Trebuie să îți dezvolți calitățile tehnice și să mergi mai departe. În câțiva ani îți vei reorganiza firma. 

În schimb, decembrie este o perioadă bună pentru creatorii de modă și comercianți, poate și pentru că vin Sărbătorile de iarnă și cum toate sunt limitate, toată activitatea se mută în online. O sarcină importantă cu termene limită îți va testa sinceritatea și devotamentul, în special spre sfârșitul lunii. 

Îmbunătățirea gradului de conștientizare și menținerea în formă mentală și fizică te vor ajuta să mergi mai departe. Cu puțină auto-disciplină și integritate, vei câștiga respectul colegilor și celor în vârstă. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Rac Financiar

Eforturile te vor conduce la reușită. Acest lucru îți va îmbunătăți contul ți îți va permite să ștergi datoriile în așteptare. Investește o parte din bani pentru a genera venituri viitoare. De asemenea, înainte de a investi, formulează câteva strategii și apoi pune-le în mișcare pentru a culege dividende serioase. Amintește-ți că creșterea veniturilor depinde de noile strategii aplicate cu precizie în timp util. 

Este posibil să beneficiezi financiar, mai ales la jumătatea lunii. Cu toate acestea, fii prudent. Acest lucru îți va permite să extinzi afacerea prin creșterea volumului de muncă pentru alte piețe. Ascultă sfaturile unei persoane cu experiență pentru a te asigura că faci ceea ce trebuie. Tranzacțiile imobiliare ar putea fi foarte bune către sfârșitul anului. Posibil să închei un contact chiar în Ajun de Crăciun și acest lucru ar mai lumina obligativitatea de a face sărbătorile de iarnă doar în familie. Nu te gândi cât costă taxa de timbru necesară, plătește-o, verifică atent documentele etc. Îți recomand să urmărești cu atenție fiecare pas al  tranzacției pentru a evita probleme ulterioare.  

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Rac Sănătate

Atenție și tu, la hipertensiunea arterială mai ales dacă te confrunți cu probleme de greutate! Încearcă să scapi de excesul de greutate cât mai rapid. Fă mai multă mișcare. Schimbările sociale provoacă probleme emoționale tuturor, nu doar ție. În acest caz analizează ce fel de schimbări aduce ceea ce se întâmplă în viața ta. 

 Respiri ușurat în timp ce vă recuperezi de pe urma bolii enervante în care nu credeai, undeva la mijlocul lunii. Nu uita însă, că ea necesită o anumită monitorizare strictă și în următoarele săptămâni. Respectă restricțiile alimentare. De asemenea, este important să păstrezi distanța față de ceilalți cum o cer regulile. 

Dacă porți ochelari, trebuie să mergi la un oftalmolog. Protejează-ți ochii de puseele de tensiune. Trebuie să înveți să te relaxezi. Evită să pleci la un drum lung, deoarece vei avea probleme de sănătate de pe urma epuizării excesive. Dacă este nevoie, renunță la obiceiurile vicioase – fumatul, cafeaua, calmante, nu de alta dar devii vulnerabil la boală. Fă câteva modificări ale obiceiurilor alimentare. Includere în alimentație legumele verzi, produsele cereale integrale. Te va ajuta foarte mult.

Horoscop lunar decembrie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top