Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Pești

Horoscop lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Pești

Privire generala. Luna decembrie începe pe o notă aventuroasă, cu Soarele care se deplasează prin Săgetător în sectorul carierei și a imaginii sociale până pe 21 decembrie. Deși este posibil să nu poți merge prea departe, îți poți satisface această dorință explorând noi locuri sau mergând în acele călătorii metaforice pe Internet și care au loc atunci când studiezi, înveți lucruri noi sau poate scrii o carte.

Dacă te-ai simțit frustrat în ultimele săptămâni, ei bine, luna aceasta aduce o îmbunătățire semnificativă când Mercur va intra în Săgetător pe 2 decembrie. Întârzierile dispar ca prin farmec. Dacă unele proiecte sau tranzacții au fost amânate, ar putea exista mai multă fluiditate și mișcare acum. În plus, Mercur sugerează că a ajunge la oameni influenți te poate ajuta să reușești cu planurile tale.

În plus, Marte este în Casa a 2-a a banilor proprii și poate relaxa orice blocaj și poate îmbunătăți fluxul de numerar. Dar poate fi și un poate fi un apel pentru a lua în considerare echilibrul dintre viața profesională și viața personală, mai ales dacă ai exagerat în ultima vreme.

Luna Nouă din Săgetător are loc în Casa a 10-a a carierei și este conjunctă cu Eclipsa totală de Soare pe 14 decembrie. Dacă faci o mișcare într-o direcție nouă sau profiți de o oportunitate, prietenii și colegii vin să te sprijine. Ajutorul lor ar putea fi catalizatorul care duce lucrurile la un nivel nou și interesant.

Trecerea Soarelui în Capricorn în Casa a 11-a a prietenilor, de pe 21 decembrie, te aduce în centrul atenției. În umrătoarele patru săptămâni îți oferă șansa de a-ți prezenta abilitățile și talentele. Nu fii timid! Este momentul de vârf pentru a-ți promova munca într-un mod mare.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Pești Relaţional  

Dacă sunteți într-o relație, s-ar putea să întâmpini obstacole și neînțelegeri cu partenerul. Fie încetezi să-ți mai pese de ce cred alte persoane despre tine, fie reușești să te distanțezi. Nu te forța prea tare în relație și mai bine renunță dacă te simți controlat. 

De asemenea, decembrie este o lună bună dacă te-ai îndrăgostit recent. O lună promițătoare pe măsură ce dragostea navighează în viața ta în acest moment. Și vestea bună este că, dacă ești în căutarea unui nou partener, îl vei găsi până la mijlocul lunii. Dacă ai o relație obstacolele încep să te ocolească și calea ta se îndreaptă în direcția în care speri. S-ar putea să putea să aprofundezi o relație cu cineva pe care îl admiri de ceva timp. Bucurați-vă de această perioadă și construiește pe baza axesteia încrederea de car ai nevoie.

Gândurile iubitei tale vor ocupa o mare parte din timpul tău în această lună. În timpul weekendului, vei încerca să insufli ceva creativitate în relația cu ea/el. Acest lucru va adăuga puțină emoție, foc și fluturași la gura stomacului unei relații care devenise plictisitoare în ultima vreme. Găsește modalități inteligente și copilărești chiar, pentru a arăta partenerei/ului ce înseamnă el sau ea pentru tine și vei vedeacă relația voastră se schimbă în bine.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Pești Profesional

Ai putea fii ademenit cu un loc de muncă cu un salariu mai mare. S-ar putea chiar să te gândești să lași poziția actuală pentru acest loc de muncă. Încearcă să găsești informații cât mai multe despre aces loc de muncă, deoarece este posibil să nu ai imaginea completă. Asigură-te, înainte de a pleca, că este ce vrei acolo unde mergi. Pe cât posibil, încearcă să nu ieie o decizie pripită luna aceasta. 

Pe de altă parte, sunt aspecte care sugerează obținerea unei promovări care să te ducă profesional spre o poziție mai bună. Profită de această oportunitate și arată tot ce ai mai bun ca profesionist. Vei beneficia de asumarea de responsabilități suplimentare și de îndeplinirea obiectivelor stabilite la timp. Abilitățile de conducere vor fi îmbunătățite în acest timp și vei putea să-ți impresionezi atât șefii, cât și colegii. 

Pe de altă parte însă, ai putea să trăiești sentimentul de contraplonjeu, competențele și cunoștințele de bază sunt depășite și ești în pericol de a fi depășit. Actualizează-ți CV-ul și caută un loc de muncă unde abilitățile tale sunt mai folositoare. Totuși, nu fă niciun pas serios în această lună. Fii perseverent și încearcă să-ți păstrezi spiritul deschis. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Pești Financiar

Poți beneficia din punct de vedere financiar de unele surse neașteptate care îți îmbunătățescă situația. Este bine să deschizi unele depozite pe termen lung. Posibil să fii confuz cu privire la cele mai bune căi posibile pentru investiții. Vorbește cu un expert financiar ca să faci alegerile cele mai bune. Dacă vrei o investiție viabilă, să știi că este o lună foarte bună pentru achiziții imobiliare. 

Apar oportunitățile bune. Nu le lăsa să se piardă. Urmărește cu atenție cheltuielile, deoarece cele neașteptate nu pot fi excluse. Există șanse mari ca un acord financiar mult așteptat să se concretizeze. Acest lucru te ajută să obții profituri financiare bune. Este, de asemenea, un moment bun pentru a achiziționa un autoturism nou dacă ai planificat să cumperi una. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Pești Sănătate

Sănătatea ta s-a îmbunătățit nesperat. Urmează, în continuare, sfatul medicului și, până la jumătatea lunii, vei fi recuperat complet. Cu toate acestea, trebuie să fii prudent și să fii atent la sănătatea ta. Cultivarea hobby-urilor și petrecerea timpului cu cei dragi nu numai că îți vor aduce liniște sufletească, ci vor accelera procesul de recuperare. Situațiile ușor stresante legate de locul de muncă îți pot afecta sănătatea în a treia săptămână, în sensul că te vei simți  obosit și ai să te plângi mai des de dureri de cap. 

Pentru a evita problemele de sănătate în această lună, nu trebuie să mai lucrezi sub presiune și să te odihnești atunci când te simți extenuat. Te vei simți mult mai bine odată ce îți vei petrece timpul pentru a te relaxa. 

Horoscop lunar decembrie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top