Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Taur

Horoscop lunar

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 – Taur

Privire generală. Viața ta se va desfășura sub semnul celor două eclipse, cea din 30 noiembrie, de penumbră lunară și cea de pe 14 decembrie, totală de Soare. Accentul se va pune pe sectorul relațional până pe 21 decembrie ceea ce înseamnă că săptămânile următoare ar putea fi un moment de negociere și comunicare. Cu Soarele în Săgetător, interacțiunile ar putea fi intense și, deși compromisul este posibil, poate fi câștigat cu greu.

Folosiți săptămânile următoare pentru a explora potențialul prietenilor în devenire, pentru a te bucura de romantism și pentru a participa la evenimente, chiar și online. Și dacă ești nerăbdător să contactezi pe cineva din conducere cu o idee, la mijlocul lui decembrie este un moment numai bun pentru a discuta despre asta.

Pe 2 decembrie Mercur a intrat în Săgetător. Este mult mai ușor să îți faci treaba și să te ocupi de responsabilitățile de zi cu zi. Totuși, fiți aten, deoarece pe 14 decembrie, este conjunct cu Soarele, cu Luna Nouă, cu Nodul Sud și cu Eclipsa totală de Soare, un conglomerat de energii care ar putea să te zăpăcească complet. Și totul se petrece la nivelul Casei a 8-a, resursele altora și în pătrat cu Neptun din Casa prietenilor. Vezi să nu-ți tragă vreo țeapă unul dintre cei mai buni prieteni în care ai avut încredere și să te trezești și fără bani și fără firmă. Partea bună a lucrurilor este că ești gata să duci relația mai departe.

Marte în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute este într-ntr-un patrat separant cu Jupiter din Casa a 9-a, casă de spiritualitate. Toto ce ți se va întâmpla între 6 și 15 decembrie, ia ca pe o echilibrare a energiilor. Dacă aceste zile aduc și un sentiment de confuzie, după 15 decembrie s-ar putea să fii mai încrezător în planurile tale.

Pe 16 decembrie, Venus se mută în Săgetător, unde prezența ei poate aduce un plus de strălucire unui parteneriat actual sau a unuia în devenire. 

Trecerea Soarelui în Capricorn, pe 21 decembrie, aduce șansa de a pune în ordine afacerile financiare și a găsi soluția să-ți recuperezi poziția în firmă. Poți să vezi și să repari lucrătura prietenului. Posibil să se impună un compromis.

Sfârșitul de an, te prinde pe picioarele tale și cu multe idei. Ceea ce nu este rău.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Taur Relaţional

Trebuie să știi dacă partenera/ul ta/tău dorește o relație pe termen lung. Trebuie să vorbești cu ea/el și să iei o decizie cu privire la relația voastră. Înainte de a face un pas major, asigură-te că ceea ce simți este iubire, nu doar pasiune trecătoare. Viața voastră intimă va beneficia de această conversație sinceră. Nu ignora aceste problemele deoarece ignorarea nu le va face să dispară.

Există șanse ca un prieten apropiat să te pună într-o situație jenantă. Nu dezvălui nimănui detaliile relației, dacă nu știi sigur încotro merge această relație. Încearcă să-ți păstrezi intimitatea și nu o dezvălui nici măcar celui mai apropiat prieten. Lasă dragostea să crească și atunci vă simțiți încrezători unul față de celălalt și doriți să luați urmatorul pas în serios, abia atunci spuneți-le celorlalți. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Taur Profesional

Este lună în care vei naviga fără probleme pe frontul muncii. Vei folosi timpul în avantajul tău și îți vei încheia lucrurile la timp. Vei termina toate lucrările care așteaptă de mai mult timp și prin asta vei impresiona. 

Cu toate acestea, trebuie să fii puțin mai atent cum discuți cu colegii mai în vârstă sau cu șefii. Este posibil să se producă erori și neînțelegeri. Luna aceasta este un moment incredibil în care să începi să planifici ceea ce vrei să faci în viitor și să nu-ți asumi riscuri fără să le gândești. Negocierile vor decurge ușor și vei fi mândru de tot ceea ce vei obține în această lună. 

Pe de altă parte, decembrie este cel mai bun moment pentru a-ți demonstra talentele și calitățile. Șefii vor fi foarte impresionați de eficiența și munca depusă. 

De asemenea, cu toate restricțiile, este posibil să călătorești în străinătate pentru a te ocupa de un proiect de birou. Acest tip de proiecte sunt extrem de bune pentru carieră și facilitează urcarea pe scara profesională. Folosește-ți timpul liber pentru a-ți îmbunătăți abilitățile profesionale.

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Taur Financiar

Ar putea să fie o lună bună pentru tine, cu câștiguri mărunte care vin din toate părțile și se adună, în afara celor curente. Fii cu ochii pe piața de capital și la  tranzacțiile de acțiuni care vor merge foarte bine în această lună. 

Dacă te-ai gândit să intri într-un parteneriat on line cu partenera/ul ta/tău, este cel mai bun moment, deoarece un parteneriat acum ar putea funcționa în avantajul vostru. 

Dacă îți dorești propria casă, ar trebui să mergi mai departe. Luna aceasta este excelentă financiar pentru achiziții imobiliare. Dacă intenționezi să investești în proprietăți ar trebui să începi de acuma, deoarece momentul este propice pentru asemenea preocupări. În schimb, evită să soliciți un împrumut în acest moment, deoarece rambursările se vor dovedi a fi prea mari pentru tine. 

Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 Taur Sănătate

Dacă suferi de o afecțiune cronică s-ar putea să dai peste un tratament care funcționează. Asigură-te că schimbările meteo nu îți afectează sănătatea, deoarece ai putea fi predispus la răceali saula  tuse. 

Stresul din ultimele luni te va ajunge din urmă, mai ales dacă ești adolescent sau tineri.  Persoanele vârstnice din familie ar trebui să evite orice lucru prea obositor, deoarece s-ar putea confrunta cu dureri articulare și dureri musculare. Pe de altă parte dacă suferă de tulburări gastro-intestinale, ultimele zile vor fii o ușurare.

Vezi că ești predispus la accidente, deci fii foarte atent mai ales când conduci sau când ești pe stradă. Femeile însărcinate ar trebui să evite stresul, deoarece acest lucru poate afecta sănătatea fătului. Ai putea suferi de modificări extreme ale dispoziției, astfel încât ți-aș sugera să te răsfeți cu activități care te ajută să te relaxezi. 

Horoscop lunar decembrie 2020 :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top