Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Săgetător

Boala cuiva drag te pot face să vezi viața altfel acum. Ține la sănătatea ta, fizică cât și emoțională. Comunică cu alții despre anxietatea cu care te confrunți. O călătorie scurtă îți poate oferi o perspectivă nouă. Evită viciile care te vor secătui de putere, mai târziu, și învață, în schimb, să apreciezi arta sau compania celor dragi pentru a-i face să te elibereze. Este un moment ideal pentru a lua legătura cu partea ta spirituală în timp ce cauți răspunsuri. Dacă te simți neputincios, caută modalități prin care să poți ajuta o rudă sau un vecin care ar aprecia asistența ta acum.

Viața casnică și cea familială se resuscită în această săptămână, în timp ce Mercur aflat în Casa a 4-a, în acest sector, încurajează conversațiile despre probleme cheie. Prezența lui în Pești te poate inspira să te conectezi cu sentimentele tale și să le împărtășești într-un mod sensibil. De asemenea, este posibil să ai planuri pe care ești gata să le pui în acțiune. Acestea ar putea varia de la începerea unei afaceri la domiciliu până la perfecționarea cunoștințelor despre gătit sau la organizare, în general.

O idee inspirată pe care ai pus-o în acțiune te poate ajuta să depui un mic efort pentru o sarcină pe care ai lăsat-o deoparte prea mult timp. Te poți întreba de ce nu te-ai gândit la asta, mai devreme.

Venus este în Berbec, în Casa a 5-a, a iubirii, a creativității și a divertismentului, așa că săptămânile următoare te-ar putea încuraja să adaugi puțină pasiune vieții tale amoroase. Dacă lucrurile au devenit prea monotone, s-ar putea să revină o anumită căldură în relația voastră.

În cele din urmă, luna în Scorpion, în weekend, te-ar putea găsi împărtășind sentimente puternice care pot duce la o descoperire neașteptată.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Săgetător Relațional

Ai o mulțime de întâlniri aranjate în prima parte a săptămânii. Poți mulțumi lunii în Balanță pentru calendarul social complet, ceea ce înseamnă că trebuie să te distrezi.

Dacă te simți emoționat în timpul lunii în Scorpion, de la sfârșitul săptămânii, mesajul unui fost partener/ă este tentant. Dar mă gândesc dacă chiar vrei să refaci din nou acel drum, mai bine asigură-te că intențiile tale sunt oneste înainte de a răspunde.

Combinația dintre Venus și Berbec este suficientă pentru a te aduce cu adevărat în dispoziție, dar, fără a fi partener, îți lasă puține opțiuni, vorba cântecului dacă nu poți fi cu cel pe care îl iubești, dragă, iubește-l pe cel cu care ești!

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Săgetător Profesional

Este posibil ca o conversație pe care o ai săptămâna aceasta, să aibă un efect profund asupra ta. O mare transformare poate avea loc ca urmare a unui simplu dialog cu cineva pe care îl întâlnești în timpul programului de muncp. Ia-te în serios la aceste întâlniri. 

Capacitatea ta de a analiza lucrurile poate simplifica situațiile complicate. Pe de altă parte, este un moment cu încărcătură energetică mare și deosebit de bun pentru a găsi un nou loc de muncă sau pentru a-ți consolida mai bine poziția actuală. Poți câștiga recunoaștere pentru măiestria detaliată sau soluțiile practice. Este un moment excelent pentru modernizarea oricăror instrumente sau tehnologii pe care le folosești zi de zi. Nu te grăbi. Vei avea cel mai mare succes insistând asupra muncii de calitate și a standardelor ridicate din serviciului public.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Săgetător Financiar

 Sunt câteva aspecte dizarmonice săptămâna aceasta, în tema natală, care ar putea aduce tensiuni în viața ta. Deși există o anumită greutate în sectorul financiar, nu îți neglija relațiile. Aveți o grămadă de oameni minunați care îți pot oferi sfaturi despre anumite lucruri, de la căutarea unui loc de muncă până la investiții. Folosește-le în avantajul tău.

Comunică-ți grijile sau exprimă-ți sentimentele ca răspuns la o întrevedere recentă. Cineva care te-a influențat în trecut, nu neapărat una bună, poate să reapară. Notează-ți gândurile pentru a lua decizii bine motivate. S-ar putea să fii în așteptarea unor plăți sau să fii nevoit să cheltui bani pentru evenimente neplanificate, cum ar fi reparațiile urgente sau cumpărături necesare. Informeaz-te înainte de a cheltui. 

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Săgetător Sănătate

Astrele induc din nou dorința de a atinge excelența în fitness. Dacă ai o anumită problemă de sănătate, vei dori să găsești resurse care te pot ajuta să o depășești. Aceasta poate include cărți, seminarii de dezvoltare personală și nutriție. Conectându-te cu cei care împărtășesc aceleași probleme, vei trăi sentimentul că într-adevăr ești sprijinit. Este, de asemenea, un moment bun pentru a merge la o sală de sport.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top