Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Scorpion

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Scorpion

Săptămâna aceasta ești atras de exprimarea de sine și ești gata să dai la iveală, latura ta creativă. Ideile sunt ușor de comunicat acum. Ești gata să îi implici și pe ceilalți în conversație cu umor. Ai în minte romantismul și plăcerile senzuale. Te interesează participarea la jocuri intelectuale și să petreci ceva timp cu copiii. Ai nevoie de stimulare intelectuală și cauți o companie care să poată satisface această nevoie. Spontaneitatea îți este la îndemână și îți permite să îți exprimi partea ta unică, creativă. Încrederea și munca fac succesul în acest moment.

Cum Mercur este în Casa a 5-a, sectorul de creativitate și de relaxare, te încurajează să explorezi căi care te pot inspira și informa. Ai putea participa la evenimente culturale, cum ar fi expoziții de artă, concerte, teatru și orice altceva te atrage.

Casa a 5-a este și sectorul iubirii, așa că s-ar putea să te intri în legătură, cel mai ușor, cu cei care îți împărtășesc interesele și a căror conversație te atrage. Poți fi sedus de mintea cuiva, mai degrabă, decât de corp. Poți avea o săptămână cu surprize, întrucât o întâlnire se agită cu promisiuni. Este posibil să existe o scânteie între voi, însă dorești să explorezi lucrurile în continuare.

Venus este în Berbec, în Casa a 6-a a stilului de viață, ceea ce sugerează că ai putea face ceva cu puțin sprijin în ce privește obiectivele tale. 

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Scorpion Relațional

 Înțelegi extrem de multe de când guru comunicării care este Mercur, este în Pești. Dacă o întâlnire trebuie să fie anulată, nu ai de gând să o/îl faci să se simtă rău în acest sens, chiar dacă motivele lor sunt dubioase.

Asocierea lui Venus cu Berbecul prin care trece, de la sfârșitul săptămânii trecute, nu este tocmai ideală, dar, pentru că tu și Berbecul sunteți conduși de Marte, îl poți face să funcționeze în favoarea ta atât timp cât vei găsi o modalitate sănătoasă de a-ți exprima pasiunea.

Luna din Scorpion, în weekend, face să te exprimi mai ușor, dar evită să fii excesiv de dramatici. Exagerarea unei povești personale ca efect este de înțeles, dar a fi prins cu minciuna este jenant.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Scorpion Profesional

Cineva va încerca să te folosească ca pe o marionetă. Fii atent la oamenii care profită de talentele tale și îți cer să faci lucruri care nu sunt în fișa postului. Natura ta amabilă te poate face să spui repede da, atunci când de regulă, ar trebui să spui nu.

 Conversațiile ocazionale în acest moment pot duce la idei importante, pe măsură ce provoci o adevărată furtună de idei pentru un plan sau un proiect. Nu-ți fie frică să militezi pentru ceea ce crezi. Acesta este un moment bun pentru a dezvolta abilități folosind culoare, textură, artă, muzică sau produse naturale. Dacă ești în căutarea a ceva nou, atunci este o perioadă deosebit de favorabilă pentru agricultură, piețele alimentare și interesele agricole. Electronicele inteligente îți pot servi bine acum. Ai încredere în intuiția ta atunci când iei o decizie.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Scorpion Financiar

Săptămâna vorbește despre un aspect tensionat care afectează Casa a 8-a, care este și o casă a datoriilor și a banilor altor persoane. Este imperativ să adopți un nou mod de a privi datoriile financiare din viața ta. Plătește-le dacă poți cât mai repede sau folosește mai rar, cardul de credit.

Te simți expresiv și inventiv. Înainte de a-ți propune ideile, formulează-ți cu grijă cuvintele. Trebuie să-ți vinzi planurile altora. Și cum unii sunt fie distrați, fie nu prea știu ce spui, au încredere în tine. În timp ce te afli în această dispoziție creativă, pune la punct câteva planuri de petrecere a timpului alături de cei dragi, copii sau un partener. Încearcă o rețetă nouă, fă câteva călătorii sau ia măsuri de punere în aplicare a unei idei pe care ai amânat-o. Ești dornic de o aventură intelectuală nouă și te simți în formă. Fii spontan, încearcă o nouă abordare, ai încredere și vei obține ceea ce vrei.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Scorpion Sănătate

O energie planetară sâcâitoare, care se învârte în tema a natală săptămâna aceasta, poate aduce la suprafață tot felul de simptome. Nu vor fi prea serioase, dar pot fi cauzate de oboseală. Este timpul să te relaxezi și să încetinești. Ia-ți sănătatea și viața mai în serios. Dacă ai ocazia să faci o detoxifiere scurtă de două sau trei zile, acum este un moment bun pentru a face asta.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top