Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Balanță

Săptămâna este un moment excelent pentru a sorta detaliile existenței tale zilnice. Ești înclinat să faci liste de rezolvat, să plătești facturile restante și să triezi întâlnirile și lucrurile care nu îți mai mai servesc. Mintea ta este la unele probleme de sănătate. Cercetarea problemelor de sănătate sau programarea la medic pentru diverse verificări au prioritate. Angajamentul față de muncă, și chiar și cultivarea abilităților de bază, este un element principal pentru tine acum. Evită stresul excesiv sau exagerat, prin orice modalitate sau orice formă.

Este foarte important momentul în care te poți bucura de hobby-uri pasiuni cate pot încărca și regenera starea interioară. În plus, opțiunile romantice ți-ar putea lumina viața, mai ales că aceasta este o perioadă în care sufletul tău zburdă.

Mercur a intrat săptămâna trecută în Casa a 6-a, sectorul stiluilui de viașă, al muncii și al serviciilor, astfel încât să poți constata că organizarea te va ajuta să fii mai productiv. Folosește strategii care te pot ajuta să rămâi pe drumul tău și vei constata că forța ta de concentrare este îmbunătățită și nu vei pierde niciun moment să o manifești.

Un accent puternic pe sectorul tău social în weekend poate aduce o emulație deosebită la un eveniment cheie. Poate fi multă distracție, iar sentimentele ar putea să curgă, fapt care ar trebui luat în considerare.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Balanță Relațional

Acțiunile tale vorbesc mai mult decât cuvintele, în timp ce Mercur se mișcă prin Pești, la începutul săptămânii. Nu este confortabil să faci prima mișcare, dar ești mulțumit dacă îi urmărești pe ceilalți.

O întâlnire ar putea fi o promisiune și este posibil să dorești să înțelegi și să afli mai multe despre această persoană doar pentru a descoperi dacă sunteți pe aceeași lungime de undă. Cel puțin, aceasta ar putea avea cunoștințe sau informații care să îți ofere o perspectivă nouă asupra unei probleme cheie.

Vrei să rămâi aproape de casă, în timp ce luna este în Scorpion, la sfârșitul săptămânii, dar nu vei întâlni pe cineva nou dacă stai și te uiți la televizor. S-ar putea să fii nevoit să ieși de acolo și să socializezi.

Luna în Săgetător de duminică, face mai puțin probabil să te duci la un fost/ă pentru a-i cere să se întoarcă înapoi. Chiar dacă îți este dor de nebunii romantice, mândria nu îți va permite să o spui.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Balanță Profesional

 Încearcă să nu fii răspunzi agresiv. Cineva de la locul de muncă te poate supăra și poți fi tentat să stimulezi furia interioară. Nu o face. Riposteaz, dar calm. Ai un punct de vedere care trebuie ascultat și respectat.

Stresul și îngrijorarea nu trebuie să îți strice săptămâna de lucru. Ai puterea și claritatea minții pentru a face față oricărui eveniment care va urma. Situațiile care implică presiune, necesită o abordare calmă și atentă. Poți străluci în orice situație în care lucrezi cu publicul. Este un moment propice pentru a-ți folosi farmecul natural ca să mergi mai departe. Este o săptămână bună pentru logopedie, vorbire publică, scriere politică și schimb de cunoștințe.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Balanță Financiar

 Săptămâna aceasta ai un aspect de susținere, o explozie foarte puternică de energie, care poate însă afecta munca zilnică. Apoi, locul de muncă poate să nu fie atât de stabil pe cât pare sau să-ți poată oferi semnale despre munca ta de pe o zi pe alta. Ferește-te de promisiunile deșarte, de la cineva din rețeaua de socializare. Nu sunt ceea ce par să fie.

Mai bine ține cont de viață și de prioritățile tale. Verifică ce bani ai, ce datorii, plăteșteeeee facturile, fă-ți liste cum să acționezi. Toată această activitate îți va da un sentiment de direcție și de realizare. În schimb, ia lucrurile la pas. Atitudinea intenționată îți va servi bine la locul de muncă. Învață un lucru nou sau cultivă un hobby. Mulți sunt cei care observă cum îți respecți munca și activitatea pe care o depui și îți apreciază talentul și valoarea. Totuși, ai grijă să nu te extenuezi, mai bine fă-ți timp pentru tine si pentru cei dragi.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Balanță Sănătate

Ai grijă și de sănătatea fizică. O vizită la medic poate fi în ordine. Principalul beneficiu al componentei fizice a semnului tău constă în stimularea energiei din jurul tău. Există multe modalități de a face acest lucru și de multe ori intimitatea cu cineva poate fi unul dintre modurile mai complicate, în special cu poziția actuală a planetelor. Încearcă o clasă simplă de gimnastică spirituală – yoga, qi-gong ori t ai chi, de două sau trei ori pe săptămână și vei observa crește și sporește energia ta.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top