Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Taur

Te gândești mult la carieră și la problemele de afaceri în această fază. O comunicare eficientă la locul de muncă este esențială. Fii autoritar și asumă-ți ce și cum comunici. Ideile pot deveni publice acum. Folosește puterea cuvintelor pentru a influența figurile cu autoritate. Este un moment excelent pentru a dezvolta strategii sau abilități profesionale. Îți poate fi solicitat sfatul, deoarece ești abordabil și de încredere. Multitaskingul îți gestionează probabil cariera. Nu te îngrijora excesiv și vei avea succes.

Soarele din Casa a 10-a, a carierei și a obiectivelor personale, poate fi o ocazie de a străluci. Folosește acest timp pentru a-ți prezenta cele mai bune abilități. Dacă simți că este timpul să faci un pas înainte, fă tot posibilul să impresionezi.

Mercur este în sectorul social de la începutul săptămânii trecute și, de asemenea, te poate inspira să te distrezi, făcându-te mai curios și dornic să afli mai multe. Orice îți place să faci, există probabil un grup asociat cu acesta, iar alăturarea la acesta poate fi o revelație.

Odată cu Venus s-a mutat și ea în Berbec și în Casa a 12-a, zona ta spirituală, de vineri, aceasta poate fi o ocazie pentru a-ți îndrepta atenția asupra ta. Îngrijirea de sine poate acționa ca un adevărat regenerator și te poate face să te simți mult mai bine. Ar putea fi, de asemenea, șansa de a găsi o modalitate să rezolvi o relație-cheie.

În plus, cu o supermunitate în Leo și în zona ta de acasă în weekend, sentimentele s-ar putea intensifica. Copleșit de sarcini? Nu fi prea mândru să ceri ajutor.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Taur Relațional

Determinarea poate fi un avantaj în timp ce luna petrece câteva ore în Fecioară, în ​​prima zi a săptămânii. Dacă treci de respingerea de data trecută, poți vedea potențialul pe termen lung a unei relații, chiar și atunci când alții nu o fac.

Partea ta vulnerabilă se arată în timp ce luna este în sensibilul Scorpion, la sfârșitul săptămânii, așa că nu vei dori să ieși prea mult în afara zonei tale de confort. Dacă vorbești cu cineva online mai tot timpul, asigură-te că te simți confortabil înainte să te întâlnești cu persoana respectivă.

Luna plină în dinamicul Săgeător de duminică, îți sugerează să fii îndrăzneț și să te aventurezi. Întâlnirile tale primesc un impuls noul care va caracteriza și felul tău de ate prezenta la o întâlnire.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Taur Profesional

Îți ies în cale noi oportunități care nu vin parcă, de nicăieri. Ești perfect aliniat la energia cosmică a săptămânii. Ai încredere în tine și în abilitățile tale creative. Lasă-le să strălucească, iar recompensele vor reveni.

Cei aflați în funcții de conducere la serviciu, vor primi mai mult sprijin și apreciere pentru munca lor. Eforturile de care beneficiază și o afacere simultană pot avea foarte mult succes. Este posibil să existe un flirt neașteptat care să funcționeze în avantajul tău. De asemenea, este o perioadă foarte bună pentru a te pregăti să găsești sau să aplici pentru un nou loc de muncă.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Taur Financiar

Ai o situație interesantă săptămâna aceasta. Viața poate fi mai dificilă decât trebuie, mai ales când vine vorba de ceea ce este al tău. Definște-ți modul în care vei câștiga bani acum și în viitor, este mai bine decât să lași totul la voia întâmplării. Însă nu este nici la fel de sănătos, să ai prea multă încredere în ceilalți. Este important să fii atent la problemele de contabilitate și la fluxuri de numerar.

Cariera este în centrul atenției. Poate că ți se solicită responsabilități suplimentare, mai ales că ești vocea autorității printre semeni. Pentru a păstra calmul și liniștea, asigură-te că îți comunici gândurile eficient. Stăpânirea cuvintelor, felul cum vorbești, îi va influența pe superiori. Realizezi câteva planuri profesionale sau lucrezi la câteva strategii noi. Mulți vor îți vor respecta sfaturile și le vor găsi atât fiabile, cât și abordabile. Multitasking-ul este imperativ acum, deci nu-ți pierde timpul cu griji care nu îți aparțin. Rămâi pe poziție când ai dreptate.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Taur Sănătate

Influențele astrale îți dau posibilitatea să aduci exoticul în viața t. Amintește-ți că alte culturi ne pot oferi cunoștințe despre noi înșine, care ne pot lumina viața. Orice înseamnă pentru tine, exotic, încearcă! Încearcp să îți stimulezi cel puțin trei dintre simțuri cu ceva nou: gust, sunet, miros etc. Noul nu trebuie să deranjeze lucrurile care conferă structura și dau obișnuitul vieții. Stabilește-ți limite normale dietei pe care o ții, în timp ce primști ingrediente și arome noi în bucătărie!

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top