Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Leu

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Leu

O decizie importantă este necesară acum, probabil una legată de sănătatea fizică sau emoțională. Trebuie să rezolvi o anumită problemă  așa că evită modalitățile distructive de a face față stresului, în schimb, apelează la spiritualitate sau la îndrumări oferite de cei mai în vârstă. O achiziție recentă face să te îngrijorezi pentru veniturile tale. Încearcă o schimbare de peisaj pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Este în regulă, să petreci ceva timp singur. În primul rând, ai starea necesară pentru a fii una cu soțul / soția.

În timp ce Soarele este în Casa a 7-a, în sector relațional, el te încurajează să ajungi și să te conectezi cu Mercur, aflat în Casa a 8-a, o zonă mai intensă a temei tale natale, în Pești. S-ar putea să te pomenești reflectând la unele problemele care ar cam trebui să se încheie. Pentru ca acest lucru să se întâmple, totuși, ți-ar prinde bine să discuți aceste lucruri cu cineva în prezența cui te simți confortabil. Ar putea fi un consilier sau chiar un prieten.

Cu toate acestea, Mercur face un sextil cu Uranus, ceea ce ar putea evidenția o oportunitate legată de cariera ta sau o altă ambiție cheie. Chiar dacă te reține ceva, este un moment bun pentru a procesa orice temeri, astfel încât să poți continua.

Venus este în Berbec, la începutul săptămânii, în Casa a 9-a, în sectorul călătoriilor și a spiritului de aventură și  te-ar putea provoca să experimentezi mai mult viața.

Luna în Scorpion, te va inspira să-ți împărtășești sentimentele într-un mod sincer. Ar putea exista însă și o dramă cu care să te confrunți.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Leu Relațional

Mă gândesc de ce ești atât de liniștit, poate pentru că Mercur, stăpânul comunicării, va fi un timp în Pești  iar tonul tău este unul senzual, ceea ce poate fi extraordinar de sexy.

Luna în Scorpion, la sfârșitul săptămânii are un efect provocator, ceea ce ar putea face lucrurile incomode dacă ai început să te întâlnești cu cineva. Nici măcar nu te gândi la cuvântul iubire, deoarece este prea devreme!

Fiind în weekend totuși, te ajută să iei toate lucrurile pe rând. Nu există niciun motiv care să te rețină să obți ceea ce vrei. 

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Leu Profesional

 Nu te da prea mult peste cap. Este un moment bun pentru a lăsa emoțiile să conducă. Instinctele tale sunt puternice, așa că ascultă-le. Indecizia va fi cel mai mare dușman al tău, dar poate fi depășită cu ajutorul celui mai puternic aliat pe care îl ai – intuiția.

Poate fi o săptămână foarte interesantă deoarece încurajează idei noi. Munca în echipă și întâlnirile de grup induc o atitudine mai progresivă și mai eficientă. De fapt, perioada aduce ocazia de a străluci. Propunerile care s-au confruntat cu rezistență din partea altora, pot găsi în cele din urmă, sprijin necesar. Sindicatele și alte forme de negociere colectivă îți pot susține interesele. S-ar putea să te afli în miezul politicii de birou. Dar mai poate fi bun și la pregătirea pentru un interviu de muncă.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Leu Financiar

Lucrurile se complică în Casa a 2-a, casa banilor proveniți din muncă proprie și a valorilor, săptămâna aceasta. Este o explicație de ce, chiar dacă apar anumite oportunități în calea ta, unele dintre ele necesită mai multă muncă sau mai multă educație decât ai în prezent sau ai timp pentru asta. Nu-ți face griji. Te confrunți cu un moment în care trebuie să te concentrezi pe politica profesiei tale, așa că mai bine invită-ți șeful la prânz.

S-ar putea să te descoperi acum că iei decizii serioase, care îți afectează finanțele și viitorul. Minimizează prezența celor care ți se opun și îți subminează autoritatea și, în schimb, rezervă-ți timp pentru tovarășii apropiați. Examinează cu atenție toate documentele și discută cu un partener înainte de a semna un contract sau de a face o achiziție importantă. Munca caritabilă ar fi acum plină de satisfacții. Ți-ar prinde bine o schimbare de mediu și de perspectivă. Caută noi modalități de a lua în considerare o problemă, analizându-ți și visele.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Leu Sănătate

Continuă să cauți partea bună a lucrurilor în tot ceea ce faci. Când ai susținere  pentru acțiuni sănătoase, ești mai apt să faci pași în acest sens în viitor. Atunci când bei un pahar cu apă, în special când nu îți este sete, încearcă să-ți spui de ce este bine pentru tine pe un ton liniștitor. Vocea interioară joacă un rol deosebit în modul în care te tratezi pe tine însuți/însăți. Fă-l auzit pentru că va fi mai liniștitor.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top