Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Berbec

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Berbec

S-ar putea să simți că există un conflict între interesele aparent concurente ale muncii și casă. Familia necesită atenția ta deoarece o rudă apropiată, poate un părinte sau un frate are nevoie de tine. Fii atent la intuiție în timp ce reconsideri niște jocuri de culise din fața ta. Este un moment bun pentru tine, în care noi oportunități sunt la orizont. Contactul cu oameni noi ar pune aceste oportunități într-o lumină mai mare, astfel încât să te aventurezi dincolo de propriul mediu pentru a te conecta cu noi grupuri sau amici. Fă-ți timp pentru romantism. Cineva special va fi încântat de noile tale idei creative.

Pe măsură ce Mercur este în Casa a 12-a, într-o zonă privată, cea a lucrurilor neștiute, prezența sa poate încuraja reflecția și poate oferi o șansă de a te conecta cu sentimentele cele mai profunde vizând problemele cheie. S-ar putea să fii și mai înclinat să îți urmărești visele și să petreci timpul explorând sensul lor mai profund.

Ferește-te să dai o notă de inspirație personală lucrurilor deoarece pătratul dintre Saturn și Uranus ar putea aduce idei din senin, tuturor nu doar ție. Poate fi un moment de coincidențe și de sincronicitate când lucrurile se reunesc într-un mod remarcabil. Dacă ți se întâmplă ceva extraordinar, ia notă de asta, deoarece ar putea fi foarte util.

Factorul de atracție va fi foarte puternic vineri, pe măsură ce Venus tranzitează semnul tău și te încurajează să ajungi la persoana la care dorești. Este, de asemenea, un moment pentru răsfăț și îngrijire de sine, așa că bucură-te de el.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Berbec Relațional

Nu înțeleg de ce atâta grabă pe tine?! Luna în Fecioară la începutul săptămânii te face să dorești cantitate în raport cu calitatea, dar este oare cu adevărat ce e mai bun când vine vorba despre o întâlnire?! Vei avea greutăți să-ți găsești sufletul pereche dacă treci grăbit prin viață.

Cum Venus este în semnul tău spontan de la sfârșitul săptămânii trecute, orice merge. Ești un iubitor de aventură, dar oare nu te miști prea repede? Din nou, răbdarea în anumite situații va fi răsplătită.

Luna în Scorpion din acest weekend, te aduce în centrul atenției și ar trebui să primești o mulțime de oferte și invitații. A spune exact ceea ce vă gândești te aduce în poziții interesante.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Berbec Profesional

Simți că ești destinat să faci lucruri mari. Nu ignorați această voce interioară care insistă să te facă atent. Hrănește această idee și cultivă activ obiectivele importante în loc să le lași să se piardă.

 Săptămâna aceasta este importantă deoarece ar trebui să faci tot posibilul pentru a termina orice angajament restant în ceea ce privește locul de muncă. Fă-ți timp pentru a-ți organiza mai bine zona de lucru. Dacă ai fost frustrat de ritmul lucrurilor, de această dată poate aduce, în sfârșit, un lucru nou. Răbdarea și consecvența ta vor începe să îți aducă și rezultate palpabile. Pe de altă parte, este un moment numai bun pentru să te pregătești pentru a găsi sau aplica la un nou loc de muncă.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Berbec Financiar

Săptămâna aceasta este despre ciocnirea energiilor astrale, deoarece mai multe planete luptă pentru atenția ta. Unele te vor ajuta să te stabilizezi în ce privește munca și să pui la punct un plan financiar. Dar este ceva și împotriva ta. Ar trebui să mergi cu status quo-ul sau să lupți pentru individualitate? Deocamdată, prima variantă este mai bună.

Fii atent și diplomat în conversații săptămâna aceasta, deoarece politica de birou poate fi deosebit de agitată și de perversă. Cea mai bună cale de a evita să fii atras în mijlocul problemeleor este să încerci să eviți discuțiilepe lacolțuri. În schimb, caută compania unor contacte noi și interesante. Este un moment ideal pentru a construi o rețea de relații, deoarece carisma face să fii atrăgător pentru mulți. În plan personală, s-ar putea să te confrunți cu probleme neșteptate, cum ar fi un accident minor. 

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Berbec Sănătate

Vei avea impresia că nu ai nevoie decât de puțin ca totul să fie în regulă, atâta timp cât vei face și ceva pentru a contracara indulgența fațăde sine. Dacă este vorba despre dulciuri, de exemplu, trebuie să înțelegi că glutenu și lactoza sunt dificil de descompus și, de asemenea, provoacă acumularea de mucus, așa că bea o cantitate suplimentară de apă pentru a contracara aceste efecte. Dacă faci o pauză de la mișcare, făîn așa fel încât să ajungi la culcare devreme, astfel încât a doua zi să fii fresh.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top