Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Rac

Ești mai intuitiv decât de obicei, gata să culegi indicii de la cei din jurul tău. Poți citi printre rânduri. De aceea este o săptămână excelentă pentru a face unele planificări și strategii financiare. Cercetarea este, de asemenea, favorizată. Mai mult, îți este mai ușor să abordezi interacțiuni sociale complexe. Deschide conversații care, de obicei provoacă valuri. Problemele bănești vor trebui soluționate și abordate pe parcursul întregii luni – dar pe scară largă. Finanțele personale vor fi în mare parte confortabile.

Mercur este în Casa a 9-a, în sectorul călătoriilor și a spiritului de aventură, luni, și s-ar putea să ai chef să-ți extinzi opțiunile. Ceea ce este normal și familiar poate părea acum un lucru plictisitor și s-ar putea să cauți alternative noi care să te provoace sau să te implice într-un stadiu nou de învățare.

Cu toate acestea, întrucât Mercur este în sextil în această săptămâna cu Uranus, sugestia unui prieten te-ar putea încuraja să pleci într-o călătorie pe neașteptate. Dacă ești pregătit să negociezi și să accepți ceea ce vine, ai putea obține multe lucruri interesante.

S-ar putea să ai mai mult farmec și diplomație atunci când vine vorba să îți lași amprenta asupra lumii, pe măsură ce Venus își începe luni tranzitul prin Casa a 10-a, sectorul obiectivelor și ambițiilor personale. Acest lucru îți poate oferi mai mult deschidere și te poate încuraja să te conectezi cu oamenii potriviți, chiar dacă pare puțin egocentric.

S-ar putea să simți energia Lunii din Scorpion, la începutul weekendului și ar putea provoca o dorință de a trăi iubirea intens. Investește cu înțelepciune, mai degrabă decât să petreci singur. 

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Rac Relațional

 Comunicarea afectivă este haotică în timpul tranzitului lui Mercur prin Pești la începutul săptămânii. Dacă tocmai ai cunoscut pe cineva, ia-o încet.

Luna va trece prin Balanță, la mijlocul săptămânii, încurajând partea casnică. Ți-ar plăcea să ai o relație angajată, dar găsirea persoanei potrivite este imperativă.

Venus este deja în Berbec la începutul săptămânii, provocând tensiuni în viața amoroasă. Conflictele apar atunci când tu și o persoană nouă, aveți idei foarte diferite despre cum să vă petreceți timpul împreună. Compromisurile sunt rare.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Rac Profesional

A lucra cu grupuri de oameni care au idei similare îți va aduce un mare succes săptămâna aceasta. Efortul de cooperare va da rezultate fantastice, așa că să nu îți fie teamă să intri în joc. Oamenii din jurul tău te vor susține chiar și în realizarea obiectivelor personale.

Capacitatea ta de analiză poate simplifica situațiile complicate. Acesta este un moment cu energie mare și este deosebit de bun pentru a găsi un nou loc de muncă sau pentru a-ți asigura o mai bună poziție profesională. Poți câștiga recunoaștere pentru atenția la detalii sau soluțiile practice pe care le dai. Acest timpPe de altă parte, este un moment excelent pentru modernizarea oricăror instrumente sau tehnologii pe care le folosești în fiecare zi. Nu te grăbi. Vei avea mai mult succes insistând asupra muncii de calitate și a standardelor ridicate în serviciile publice.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Rac Financiar

 Ești mai intuitiv în această săptămână și poți vedea indiciile subtile. Fă-ți timp pentru planificarea financiară și, altfel, creezi o strategie de viață. Este un moment ideal pentru orice fel de cercetare. Dacă cineva se apropie și îți cere sfatul, dă unul rațional și solid. Nu uita să păstrezi conversațiile la un nivel privat și nu te implica în bârfe. Este posibil să nu te preocupe problemele legate de bani, dar aceștia necesită atenție. Deși propriile finanțe sunt confortabile, cele ale altora pot avea nevoie de o anumită considerație. Spune-ți părerea deschis și te vei bucura de un plus de mulțumire și de considerație.

Săptămâna aceasta este despre activitatea interesantă, dar oarecum descurajantă în sectorul comunicării, care îți cere să devii profesionist în felul cum vorbești, mai ales dacă te ajută să procesezi idei noi din care poți câștiga mai mulți bani.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Rac Sănătate

Este un moment minunat pentru a-ți organiza timpul și a te încadra în toate acțiunile pe care, în mod normal, nu le faci singur. Fă din această săptămână una de auto-răsfăț! Fă tot ce dorești, pentru că uneori este bine să fii îngăduitor cu tine și cu sufletul tău. Fă-ți timp pentru a te răsfăța! Părul, pielea, picioarele, mâinile, corpul, cu cât le răsfățăm mai mult cu atât mai bine! Ești un muncitor înnăscut – și puțină relaxare nu îți va pune în pericol etica! Totul este să te privești și să te simți cel mai bine. Cu tine și cu ceilalți.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top