Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Fecioară

Săpămâna este una de câștig financiar pentru tine. Ar fi înțelept să folosești această ocazie pentru a plăti unele datorii care le ai în minte. Profită la maximum de noile relații dar și de cele existente și fă unele legături pentru a atinge obiectivele profesionale propuse. Nu renunța la grijile legate de concurență sau inamicii de la locul de muncă. În schimb, înconjoară-te de oamenii care te apreciază și care sunt atrași de carisma ta. Ai grijă în timp ce călătorești ca să eviți furtul sau accidentele. Ține cont și de toți cei care depind de tine.

Soarele este în Casa a 6-a, sectorul stilului de viață, ceea ce face din acest lucru o oportunitate bună de a lua în considerare rutinele cotidiene și modul în care le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți viața.

Și cu turbocompresată din Scorpion, care are loc în acest weekend, este un moment excelent pentru a lăsa în urmă acele obiceiuri care te-au tras înapoi în ultima vreme. Intenția de a adopta o perspectivă mai sănătoasă și de a te conforma acesteia te va face în curând să te simți în formă și fabulos.

Între timp, Mercur s-a mutat în Casa a 7-a, în sectorul relațiilor, încurajând conversațiile, negocierile și legăturile. Cu cât ești mai dispus să cooperezi și să comunici, cu atât poți realiza mai multe. Mijlocul săptămânii ar putea aduce totuși o surpriză, deoarece o întâlnire ar putea să deschidă o ușă pentru o perspectivă interesantă.

Venus în schimb, este în cel mai intens și intim sector din tema natală, în Casa a 8-a și te-ar putea aduce într-o stare romantică care poate ajunge la un stadiu mai angajat. În ceea ce privește banii și afacerile, este posibil să fii dornic să explorezi noi căi și posibilități.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Fecioară Relațional

Când luna ajunge în Balanță, în prima parte a săptămânii, vei putea privi viața amoroasă dintr-o perspectivă pur analitică. Dacă dorești ca lucrurile să fie diferite, fă-ți  un plan pentru a face schimbările dorite.

Venusul începe săptămâna din Berbec, încurajându-te să te gândești la propriile nevoi. Din păcate, o acțiune egoistă nu face o primă impresie foarte bună.

Luna în Scorpion, din weekend, va face să dorești și să căutați mai multă atenție decât de obicei. Dacă ai șansa să urci pe scenă și să îți arați talentele ascunse, fă-o. Poate că sufletul tău pereche te va vedea!

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Fecioară Profesional

Ai proiecte importante la care lucrezi de ceva vreme. De cele mai multe ori, aceste proiecte sunt amânate pentru mai târziu. Acum este momentul să aduci aceste proiecte pe lista de priorități. Vei face progrese minunate cu ele săptămâna aceasta.

Felul tău de a juca corect ar trebui să fie puternic acum. Nu lăsa nimic să te rănească sau să îți disturbe gândirea. Este un moment foarte bun pentru carierele în sănătate. Dacă ai beneficii la locul de muncă, poate fi timpul să discuți cu cei de la resurse umane pentru a te asigura că înțelegi bine situația ta. Sunt zile foarte bune pentru a-ți aduna toate resursele ca să atingie un obiectiv specific. Oamenii din jur te vor ține în priză, ca să spun așa și starea poate aduce contacte importante.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Fecioară Financiar

Este mare activitate astrală în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie și a valorilor de care dispui. Ar putea însemna o abundență extremă, dar instabilă sau de scurtă durată. Dacă ești adeptul jocurilor de noroc, nu este o săptămână proastă să preiei conducerea cu condiția ca cel puțin jumătate din fiecare câștig să îl pui deoparte și să nu te atingi de el. Din moment ce Casa a 7-a a relațiilor este afectată, este posibil să iriți pe cineva dacă nu ești atent.

Acum este un moment ideal să ții cont de viața și prioritățile tale. Decontează datoriile, plătește facturile, fă-ți liste de acțiuni. Toată această activitate îți va oferi sentimentul  direcției și al realizării în viață, dar ia lucrurile în pas. Atitudinea intenționată îți va servi bine la locul de muncă. 

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Fecioară Sănătate

 Energia Universului este foarte puternică în această săptămână și poate avea efect asupra sănătății tale generale. Dacă observi că ești mai tensionat ca deobicei, încearcă să îți ușurezi programul. Dacă te poți detașa de emoțiile copleșitoare, acest lucru te poate ajuta, la rândul lui să te relaxezi și să te simți mult mai fericit și mai mulțumit de tine. Exercițiul fizic este un instrument puternic care te va ajuta să te simți mai liber și mai împlinit. Fă-l zilnic pentru cel mai bun efect.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top