Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Gemeni

Nu te mulțumești să te concentrezi pe treburile lumești și practice săptămâna aceasta, deoarece mintea ta se orientează către viziuni, gânduri și idealuri mai mari. Ești deschis la ideea că trebuie să îți extinzi baza de cunoștințe în această săptămână. Comunicarea de la sau cu cineva îndepărtat poate face parte din imagine. Ești înclinat să filosofezi și să te gândești la imaginea de ansamblu. Ai o mulțime de angajamente și programări de gestionat, astfel încât să rămâi concentrat. 

Mercur s-a mutat în Casa a 10, în sectorul carierei de unde te încurajează să gândești logic. Cu Neptun aflat de câțiva ani în zonă, poate fi uneori dificil să separi ceea ce vrei tu de ceea ce doresc alții.

Dar Mercur te-ar putea încuraja să te uiți la fapte și să aplici logica bunului simț la tot ce se petrece. Cu toate acestea, vei fi, mai conștient de instinctue și de cel de-al șaselea simț, iar aplicarea ambelor ar putea facilita formarea unei strategii sensibile.

Dar, sextilul separant dintre Mercur și Uranus, sugerează o oportunitate care ar putea apărea din senin și ar merita explorată.

Venus s-a mutat vineri, în Berbec, în Casa a 11-a, a sectorului social și, la fel, a ajuns să fie conjunctă cu vindecătorul rănit, adică cu Chiron. Poți avea ocazia să rezolvi un conflict care te-a afectat de ceva timp. De asemenea, poți ieși să te bucuri de viața socială.

Supramația Lunii în Săgetător, duminică, s-ar putea să te încurajeze să spui lucrurilor pe nume, iar acestă reacție ar putea avea consecințe.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Gemeni Relațional

Ai dreptate în ceea ce privește această săptămână și aspectele din Casa a 4-a, a 8-a și 1, sectorul familiei, sentimentelor interioare și expresiei personale. Modul în care te percep ceilalți se schimbă. Spune-le și arată-le cum vrei să fii văzut. Posibil să alegi stilul cu substanță atunci când luna este în Balanță, în a doua parte a săptămânii și asta este în regulă. Flirtul este distractiv și fiecare conversație pe care o ai nu trebuie să fie nu știu cât de profundă. 

Mercur a ieșit din Vărsătorul excentric și a intrat în Pești, așa că vei dori să ieși mai puțin și vei fi mult mai sensibil. A lua lucrurile personal este inevitabil, dar încearcă să nu fii prea aspru cu tine.

Intrarea lui Venus în Berbec  la sfârșitul săptămânii trecute este una la fel de obișnuită și chiar induce o atmosferă egoistă. Când încercați amândoi să vă calcați unul pe celălalt pe bătături, nu există prea mult loc pentru compromisuri.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Gemeni Profesional

 Dacă cineva te abordează și îți propune un proiect creativ săptămâna aceasta, nu râde dar spune-i că nu ești capabil să faci așa ceva. Ai mult mai mult talent decât îți dai seama și săptămâna aceasta este una în care să lași acest talent să strălucească.

 Mintea ta va fi foarte activă și poți fi genial în marketing sau în orice lucrare care îți permite să-ți împărtășești filozofia sau misiunea de bază a ceea ce faci. Situațiile care au întârziat vor începe să înregistreze progrese. Oportunitățile educaționale și de formare pot face o diferență uriașă la locul de muncă. Poți participa la întâlniri de echipă care ajută toată lumea să se simtă mai bine. De data aceasta este norocos pentru că se pregătește ceva care ar putea duce la o poziție profesională mai bună.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Gemeni Financiar

 Pune lucrurile în perspectivă acum, privind modul în care consecințele deciziilor tale se raportează la evenimentele cu care te confrunți zilnic. O discuție financiară ar putea face parte din această săptămână. Încearcă să vezi corect problemele din sufletul tău. În timp ce ești concentrat asupra imaginii de ansamblu, nu uita de micile detalii care sunt necesare pentru ca această imagine mai mare să prindă viață. Rămâi punctual și păstrează-ți prioritățile în ordine. Ai multe pe farfurie, dar nu este mai mult decât poți gestiona. Cu un nivel adecvat de organizare, vei avea suficient timp pentru toată lumea.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Gemeni Sănătate

 Încercarea de a te ține neutru între a-ți comsuma energia prin exerciții fizice sau a-ți conserva energia este o practică delicată care are nevoie de sprijinul unei diete sănătoase. Consumul prea mare de carbohidrați și grăsimi poate scădea vitalitatea organismului. Ai nevoie de câteva zile pentru a te detoxifia. Încercă să iei mese ușoare compuse din supe și salate pentru a oferi tractului digestiv o pauză. În același timp, bea măcar un ceai din plante pe zi – lemn dulce și verbină.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top