Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Pești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Pești

Ești gata să spui cu voce tare ceva ce ai ținut în tine de ceva vreme. Expresia de sine vine cu ușurință acum. Te simți mai îndreptățit să acționezi și mai observant. Relațiile sunt importante acum. Fă-ți timp pentru foștii colegi de școală și prietenii ocazional. Este posibil să inițiezi discuții în această perioadă, să evaluezi impactul pe care îl ai asupra celor din jur. Activitățile profesionale pot deveni atât de cuprinzătoare încât să simtă că mai este nevoie de o persoană ca să le rezolve! Ești pasionat de munca ta, dar trebuie să eviți să te lași devorat de muncă. Fă-ți timp pentru cei apropiați.

Cum Soarele este încă în Casa a 12-asectorul tău spiritual, ești încă într-o fază în care poți beneficia de reflecție și de capacitatea de a uni informațiile pe care le ai. Poate fi o ocazie de a da drumul bagajului emoțional care s-ar putea să fi tensionat eforturile în trecut.

Mercur este în Casa 1, astfel încât s-ar putea să dai voie viselor și ideilor pe care le-ai gândit în ultimele zile și săptămâni. Informații noi sau o oportunitate ar putea ajunge la tine, undeva la mijlocul săptămânii, și care ar face o diferență și ar putea grăbi ritmul progresului. O întâlnire neașteptată s-ar putea dovedi și revigorantă.

Venus este în Berbec, în Casa a 2-a a banilor munciți și a valorilor de care dispui, iar prezența ei aici încurajează îngăduința și șansa îngrijirii de sine.

Luna în Scopion, în Casa a 9-a, a drumurilor lungi i a spiritului de aventură, în weekend sugerează faptul că este timpul să renunți la acele activități care nu mai rezonează cu tine. Vei avea apoi mai mult timp pentru a face acele lucruri care îți plac.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Pești Relațional

Visezi că știi ce ai să spui acum că Mercur se mișcă prin semnul tău la începutul săptămânii. Este și motivul pentru care îți este deosebit de greu atunci când deschizi gura în fața celui de care vrei să te separi și cuvintele potrivite nu apar!

Starea ta de spirit este amplă atunci când luna călătorește prin Balanță mai târziu peste săptămână, așa că ar putea fi mai bine să nu publici pe social media de fiecare dată când te răzgândești legat de cineva. Taci și gândește, până când te vei simți mai stăpân pe puterile tale..

Vrei să faci prima mișcare mai ales că Venus este în Berbecul, ceea ce reprezintă un punct de plecare extraordinar pentru tine. Militează pentru asta înainte de a-ți pierde capul!

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Pești Profesional

Vei intra în conflict cu cineva de la locul de muncă. Asigură-te că abordezi direct această persoană și faci lucrurile cu el sau cu ea, față în față. Bârfa despre problemele cu alții nu va face decât să sporească problema și să cazi tu de prost în fața altora.

Vei fi conștient mai ales de nevoile și dorințele altor persoane. Acest lucru te poate ajuta în calitate de manager sau în tentativa de a face tot posibilul la locul de muncă. Evenimentele pot aduce recunoaștere și satisfacție personală dacă găsești modalități mai eficiente de a-ți satisface nevoile de bază. Ceva la fel de simplu precum aducerea mâncării gătite de acasă pe care o împarți și care poate îmbunătăți starea de spirit a tuturor. Relațiile cu persoane pe care poate nu le cunoști prea bine te poate ajuta să ajungi la o poziție nouă sau mai bună.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Pești Financiar

 În această săptămână o mulțime de activități astrologice susține activitatea financiară. Aspectele din casa ta fixează limite între energiile le masculine și feminine. Acordă mai multă atenție la ceea ce cheltui acasă. Poate fi mai mult decât crezi.

Unele chestiuni de serviciu te determină să vrei să vorbești mai mult. Vocalizează-ți ideile. Intervenția ta ar putea face diferența între o decizie profitabilă și una nefericită și costisitoare. Împărtășește informațiile pe care le ai în minte. Lucrează pentru a crea conexiuni noi, poate cu cei apropiați pe care nu îi cunoști bine. Este timpul să vorbești, să ieși și să fii observat. Norocul îți favorizează acțiunile acum așa că bate fierul cât e cald. Nu îți fie frică de munca grea.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Pești Sănătate

 Încearcă să nu lași obiceiurile proaste să distrugă starea de sănătate. Poți să o faci pe două căi: fie un efort hotărât să dezvolți o rutină sănătoasă sau să te confrunți cu provocări prin supraalimentație și noi începuturi în momente nepotrivite. Disciplina este cheia creării bunăstării totale. Mai presus de toate, încearcă să faci mișcare în mod regulat.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top