Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Capricorn

Ușurința cu care te folosești de cuvinte, săptămâna aceasta, va fi admirată. Poți face multitask cu succes. Acum comunicarea prin mail, prin telefon sau în persoană este mai mult decât probabilă. Ia legătura cu vecinii, frații sau alte rude. Nu te supăra pentru problemele nesemnificative și evită suprasolicitarea cu informații. Afacerile comunitare te pot angaja cu interes. Contactele potrivite și cele variate sunt cheia succesului pe mai departe. Relația cu oamenii se leagă ușor mai ales că ai deschisă calea prin cuvint, iar spiritul tău este deschis și gata să încerce concepte noi.

Saturn începe să se depărteze încet, încet de Pluto din semnul tău, ceea ce sugerează faptul că o problemă ar putea părea mai puțin complicată. Orice presiune pe care ai simțit-o se poate topi la fel de încet. În plus, odată cu Soarele în Casa a 2-a, casa banilor munciți ,  prezența sa aici poate face lumină asupra situației actuale și te poate încuraja să faci investiții înțelepte.

Mercur este în Casa a 3-a, în sectorul comunicării, iar prezența sa aici te poate inspira să ajungi și să te conectezi cu cei cu care ești pe aceeași lungimea de undă. Este o oportunitate de a primi sfaturi, de a învăța noi tehnici și abilități și de a-ți comercializa talentele. Ar putea apărea o oportunitate care să fie perfectă pentru tine. Fii atent pentru a o prinde.

Venus în Berbec în Casa a 4-a a familiei, te poate face dornic să-ți înfrumusețezi casa, locul în care muncești și te poate te faci mai hazliu.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Capricorn Relațional

Te simți ceva mai risipit decât de obicei în timp ce luna este în Balanță la mijlocul săptămânii. S-ar putea să fie mai greu să urmărești întâlnirile și SMS-urile acum, deci asigură-te că elimini tot ce ține de neatenție sau de superficial.

Totuși, Mercur este în creativi Pești, ceea ce ar trebui să te ajute să comunici mai eficient. Exprimarea sentimentelor nu este un semn de slăbiciune.

Luna este în Scorpion în weekend, așa că vei primi mai multă atenție ca de obicei. Îți place să faci complimente și de ce nu le-ai crede și tu, până la urmă, ești destul de uimitor!

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Capricorn Profesional

Tendința săptămâna aceasta, va fi mai întâi să acționezi și apoi să te gândești. Mișcările vor fi pripite și necalculate. Acest lucru ar putea duce cu siguranță ulterior, la dificultăți. Fii atent la promisiunile pe care le faci. Ești pe nisipuri mișcătoare așa ca ai grijă cum mergi mai departe. 

Așteaptă-te ca acum, problemele juridice și încăpățânarea angajatului / angajatorului să fie obositoare. Fă tot posibilul să rămâi în afara conflictelor din interior. Dacă ai avut sentimente intense, poate că este momentul să o recunoști nu doar față de tine. Fă tot posibilul pentru a păstra lucrurile simple. Vorbește despre ceeea ce se întâmplă cu cineva în care ai încredere. Este deosebit de important să nu fii prea sensibil în fața criticilor sau a dezamăgirilor de la locul de muncă.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Capricorn Financiar

Săptămâna aceasta activitatea este intensă la nivelul Casei a 8-a, care este și o casă a datoriilor. Este posibil să primești o factură, un apel telefonic sau o notificare cu privire la o factură restantă. Nu o ignora. Poți avea surprize neplăcute dacă o faci. Situația s-ar putea înrăutății, adică penalități adăugate. Persoana căreia îi datorezi bani poate adopta o metodă de colectare bruscă și posibil neplăcută.

Contractele sau documentele legale necesită acum atenție. Asigură-te că ești bine sfătut de specialiștii care sunt la curent cu planul tăi. Problemele familiale care implică partenerul sau unul din frați, ar putea complica planurile de călătorie sau chiar le pot anula. Ai grijă cu obiectele de valoare și evită să împrumuți bunuri cuiva în care nu ai încredere. Ți-ar prinde bine o schimbare de dispoziție. Mergi la un spectacol sau într-o altă localitate pentru a vedea o expoziție de artă. Presiunea la locul de muncă poate fi intensă și este nevoie de o lași un pic mai moale cu prietenii.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Capricorn Sănătate

 În Casa a 6-a, casă sănătății se întâmplă foarte multe. Ar trebui să găsești o nouă determinare pentru a străluci de sănătate. Cred că este un moment bun pentru a încerca o detoxifiere de o zi sau două. Mănâncă fructe și legume și abâine-te de la consumul de alimente grase sau pline de grăsimi. Nu uita să bei multă apă și să încerci să eviți cofeina. După un asemenea ritual te vei simți mult mai înviorat.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top