Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 3-9 august 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Vărsător

Ai în minte fluxul de numerar, veniturile și puterea de câștig. Ești mai practic și mai rațional în demersul tău pentru bani ca niciodată. Poate fi o perioadă puternică pentru a aduna noi idei de a face bani. Ești cu adevărat în legătură cu valorile personale și obiectivele financiare. Cu toate acestea, trebuie să eviți să te gândești excesiv la bani. Comunicarea într-adevăr ți-ar putea aduce un câștig financiar. Abordează orice problemă de sănătate sau de stres pe măsură ce apar. Modelează-ți așteptările și sănătatea mentală va fi un beneficiu. Obiectivele nerealiste ar putea genera nefericire. O mentalitate rațională te va ajuta să iei decizii bune și te va orienta spre realizări și succes.

Odată cu Soarele în semnul tău, poți simți un sentiment mai mare de încredere și de vitalitate. Este un lucru pe care îl poți canaliza în planurile și proiectele tale, precum și în viața de zi cu zi.

Mercur se mută în Casa a 2-a a banilor, făcând din acesta un moment excelent pentru a te organiza și a crea un buget sau un plan de economii. Dacă ești în căutarea unui articol special pentru locuință, poți găsi exact ceea ce speri online. Sextilul dintre Mercur și Uranus sugerează că vei primi o sumă mare de bani.

Deoarece Venus este în Berbec, în Casa a 3-a, în sectorul comunicării, așa că poți folosi această influență pentru a depăși dificultățile și pentru a găsi o modalitate de a obține acordul sau sprijinul cuiva pentru ceea ce vrei să faci.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Vărsător Relational

Luna emoțională se transformă în ordonata Fecioară la începutul săptămânii și te vei simți destul de mult altfel, așa cum ai făcut-o și săptămâna trecută. Găsirea unui partener va fi pe lista de priorități, dar ai răbdare. Dragostea la prima vedere este rară.

Îți place energia lipsită de griji pe care luna din Balanță o emite la mijlocul săptămânii. Ești unic și iubitor și nu există niciun motiv să-ți ceri scuze pentru asta!

Venus este în Casa a 3-a a comunicării, Berbec la sfârșitul săptămânii, ceea ce te determină să faci niște mișcări iraționale și necorespunzătoare. Chiar dacă ai impulsul, nu te va duce acolo unde vrei să mergi.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Vărsător Profesional

Simte-te liber să îți asumi rolul de pionier. Mișcă-te rapid într-un teritoriu neștiut. Acționează din credință și nu din teamă și vei fi susținut și răsplătit pentru eforturile tale. Dacă cineva are nevoie de o idee nouă și inovatoare, tu o ai.

Acum este important să construiești o bază bună pentru viitor. Planificarea atentă în orice domeniu îți susține munca de mai târziu. Este un moment foarte bun pentru profesii care țin de arhitectură, de redactare sau de artă – sculptură cu precădere. Este posibil să trăiești sentimentul că poți fi la locul potrivit în momentul potrivit. Evenimentele îți pun în evidență talentul de manager. S-ar putea să fii, de asemenea, și un pasionat apărător al dreptului și al ordinii. Acestea sunt zile grozave pentru pregătirea în muncă.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Vărsător Financiar

Activitate intensă în Casa a 2-a, casa banilor proveniți din propria muncă și valorile pe care le posezi. Ar putea însemna o avere extremă, instabilă sau de scurtă durată. Dacă ești adeptul jocurilor de noroc, nu este o săptămână proastă să joci, dar pune deoparte cel puțin jumătate din fiecare câștig pe care să îl păstrezi pentru zile negre. Este posibil să iriți pe cineva dacă nu ești atent.

Analizează-ți veiturile. Evaluează susținerea financiară și asigură-te că exploatezi totul la nivel de chibzuială. Idei noi, de succes, pot aduce bani, în curând. Dacă ați prezentat cuiva o propunere în urmă cu ceva timp, acum poate fi momentul potrivit să repui discuția pe tapet.  Rămâi practic și asigură-te că ești determinat, că știi clar ce dorești și ce ai nevoie. O comunicare clară, cu ceilalți, te va ajuta să îți stabilești și să îți atingi obiectivele. Ai grijă de sănătate și fii atent la atitudinea pe care o ai pentru a te asigura că rămâi concentrat și optim. Fă ceea ce știi și aștaptă-te la rezultate bune.

Horoscop Minerva 10-16 februarie 2020 Vărsător Sănătate

 Nu lăsa oboseala să te ajungă în această săptămână, în special marți. Dacă începi să te simt obosit sau observați alte simptome, atunci încearcă să îți ușurați programul. În timp ce Pluto este încă în Casa a 12-a a bolilor ascunse, printre altele și acționează ca un memento pentru a continua să mănânci sănătos. Corpul tău îți va mulțumi că ai mâncat într-un mod care îl susține la un nivel optim.

Citește și horoscopul săptămânii 10-16 februarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top