Horoscop Minerva Aprilie 2021 Berbec

31.03.2021
Horoscop Minerva Aprilie 2021 Berbec

Privire generală. Pe măsură ce începi Noul An astrologic, simți nevoia să te odihnești ca să îți reîncărci bateriile. Această perioadă a anului te ajută să reflectezi asupra locului în care ești și unde ai dori să fii anul viitor, odată ce Soarele a trecut prin echinocțiul de primăvară pentru a inaugura sezonul renașterii.

La începutul lunii, Marte conjunct cu Nodul Nord, în Casa a 3-a a comunicării, face un trigon cu Saturn din Casa a 11-a a prietenilor. Acest lucru te va concentra pe proiecte legate de scris, de vorbire sau de media în săptămânile următoare.

Lună Nouă din casa a 1 a personalității, din 12 aprilie te va ajuta să faci un pas înapoi ca să ai imagine de ansamblu la ceea ce ai dori să îți arate viața în 2021. Simte-te liber să visezi cu ochii deschiși, să ai o grămadă de idei și să lucrezi din culise.

Pe 15 aprilie, Venus trece în Taur în casa a 2-a a banilor munciți, provocându-te la o restructurare interioară și la austeritatea impusă de moment. Continuă-ți drumul pentru a crea viața care ț-o dorești.

Luna se încheie cu o Lună Plină în Casa a 8-a a resurselor de la alții, pe 27 aprilie. Momentul te-ar putea face să te apropii mai mult de o afacere sau de un partener romantic ori de a te decide că este timpul să mergeți pe căi separate. 

Dacă ești singur aspectul îți poate aduce pe cineva cu potențial pentru o legătură pe termen lung. 

Dacă ești într-o relaie ați putea decide că este timpul să vă mutați împreună, să vă logodiți sau chiar să vă căsătoriți. Ia în calcul căsătoria și armonia în relații din acest moment.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Berbec Relaţional

Luna începe optimist cu interacțiunea puternică dintre Marte, stăpânul tău planetar, conjunct cu Nodul Nord, din Gemeni, semn care aduce o gândire rapidă și plăcerea varietății de varietate, de pe 1 aprilie. Trigonul cu Saturn din Vărsător sugerează că un lucru este sigur: nu te vei plictisi!

Pe 20 aprilie, Soarele conjunct cu Mercur, trec în Taur, aducând în viața sentimentală  pasiunea atât cât este necesar. Poate fi dificil să-ți dai seama acum, deoarece de multe ori te iluzionezi prea repede și vezi lucrurile doar în felul tău, dar există o anumită emoție în atmosferă care atrage oamenii spre tine.

24 aprilie aduce un pătrat dificil între tripla conjuncție Mercur – Uranus – Venus cu Saturn care te va face să spui adevărul într-un mod contondent. Este bine să fiu sincer sau nu? De ce toată lumea îți face greutăți? Sfatul meu este să-ți alegi cuvintele cu grijă, mai ales în preajma cuiva care chiar îți place.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Berbec Profesional

Marte, stăpânul tău planetar, intră în Rac pe 23 aprilie, concentrându-ți energia pe contracte. S-ar putea să fii nevoit să dai câteva telefoane pentru a accelera lucrurile. Dacă ai o mică afacere, este momentul potrivit pentru a stabili un acord cu furnizorii. 

Luna Nouă din semnul tău de pe 12 apeilie te găseșete în izolare lucrând la finalizarea unui proiect la timp. Ai putea să lucrezi tot weekendul pentru a aduna datele de care ai nevoie înainte de o întâlnire decisivă. În următoarele patru săptămâni, concentrează-te pe noile provocări din carieră, cum ar fi găsirea unui loc de muncă mai bun sau pur și simplu, găsirea unui loc de muncă. Soarele din semnul tău te face acum mai vizibil. Oamenii te văd încrezător și capabil să-ți faci treaba.

Luna Plină din Scorpion de pe 27 aprilie, are loc îm sectorul resurselor de la alții. Acum poți găsi o persoană cu care să colaborezi. Tu ai viziunea în timp ce el are abilități tehnologice sau banii pentru a porni motoarele producției din plin. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Berbec Financiar

Aceasta este o perioadă pentru a face noi achiziții și pentru a pune în aplicare noi planuri. Evită deciziile grăbite, deoarece vor perturba ritmul vieții. Această perioadă te va ajuta să cheltui pentru soluționarea unor litigii și plata unor taxe. Primești sprijin emoțional și financiar temporar de la cei apropiați. Fii foarte atent cu cheltuielile luna aceasta. Hobby-urile creative îți vor aduce venituri suplimentare. Oportunitățile de a obține câștiguri financiare se vor dezvolta prin interacțiunea cu ceilalți oameni. Câștigurile vor crește, iar financiar lucrurile vor părea mult mai stabile. Nu fi reticent în executarea planurilor tale. De asemenea, poți cheltui pentru renovarea casei.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Berbec Sănătate

Primele trei săptămâni ale acestei luni sunt minunate pentru reîncărcarea, hrănirea și odihna profundă de care ai nevoie. Dacă te grăbești, dedică-ți ceva timp pentru bunăstarea ta. Gândește-te la o baie parfumată relaxantă, un masaj liniștitor și poate la o meditație ghidată pentru a-ți îmbunătăți calitățile sau pentru a învăța să dormi.

Citește și Horoscop Minerva Aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI