Connect with us
Horoscop Minerva Aprilie 2021 Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Taur

Privire generală. Folosește puterea lui Jupiter și a lui Saturn, din Vărsător în trigon cu Nodul Nord din Gemeni. Ai economisit acest combustibil de aproape două luni și probabil ai avut nevoie de mult curaj și determinare pentru a-ți atinge obiectivele personale și profesionale. Nu ratați această ultimă șansă de a prelua conducerea.

Pe 23 aprilie, Marte se mută în Rac, în sectorul comunicării și a durmurilor scurte în comunitatea în care locuiești. Acest lucru îți va crește semnificativ cheltuielile, așa că fii cu luare aminte la cheltuieli. Cu toate acestea, acest lucru vă poate oferi, de asemenea, impulsul de a câștiga mai mulți bani, mai ales dacă sunteți gata să percepeți un loc de muncă mai bine plătit sau mai mulți clienți dacă lucrați independent.

Lună Nouă de pe 12 aprilie are loc în Casa a 12-a a abilităților psihice dar și evenimenelor care lucrează în ascuns, îți oferă ocazia să te conectezi la o comunitate mai mare în care lucrezi, precum și să te reconectezi cu prietenii. Ai putea fi invitat la un eveniment important unde găsești oportunități atât personale, cât și profesionale. Acum poți dizolva granița dintre tine și mai multe surse de venit, discutând cu șeful pentru a-ți descoperi opțiunile. Dacă ți se spune că o majorare de salariu este imposibilă, ar putea fi un semn că este timpul să-ți pregătești CV-ul și să cauți altceva.

Soarele intră în Taur pe 19 aprilie, aducându o mare explozie de hărnicie. Paruge lista de lucruri pe care le ai de făcut. S-ar putea să te trezești ceva mai devreme sau să rămâi treaz puțin mai târziu, în noapte, ca să lucrezi la site-ul tău sau la magazinul tău online.

Luna Plină din Scorpion are loc pe 28 aprilie, și pune accentul pe Casa a 6-a a stilului de viață.  Ai putea simți nevoia de a te reseta și a te reîncărca, precum și de a crea o imagine de ansamblu despre felul în care ți-ai dori să arate viața ta anul următor. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Taur Relațional

Luna începe cu un pătrat între Saturn și Uranus, din semnul tău. Cum va afecta acest lucru viața ta amoroasă? Probabil cu multe poticneli. Cauți oameni care împărtășesc aceeași filozofie de viață ca și tine atunci când vine vorba de a oferi și altora. Șansele sunt bune deoarece ți-ai putea găsi sufletul pereche la un eveniment sau întâlnire de caritate.

Tot acum resimți sextilul Mercur – Pluto Există care te îndeamnă să fii deschis atunci când comunici cu cineva nou. Dacă ai discutat doar online sau ai trimis SMS-uri, de ce să nu duci lucrurile la nivelul următor? Când este timpul potrivit, vei știi.

Apoi, pe 15 aprilie stăpâna ta planetară, Venus părăsește semnul Berbecului pentru a intra în domiciliu, adică în semnul tău. Restul lunii, va fi incitant și imprevizibil. Ești lent și constant, dar asta nu înseamnă că nu și vrei pasiune în viața ta. Simțurile tale par să prindă viață când ești cu cineva care îți place cu adevărat.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Taur Profesional

Luna plină în Scorpion are loc în casa muncii și a rutinelor cotidiene. Munca în echipă este esențială și descoperi că toată lumea lucrează împreună pentru un obiectiv comun. Ai câțiva colegi care te vor susține în acest moment. Calendarul lunii aprilie este destul de încărcat de responsabilități. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, s-ar putea să apară acum sau s-ar ai putea să finalizezi ultimele aspecte ale unui proiect profesional important.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Taur Financiar

Planificați-vă strategiile financiare ținând cont de interesele pe termen lung. Ajutorul bănesc din partea cuiva te va ajuta cu restanâele în așteptare. Profitul care îl câștigi te va ajuta să investești bine. Toate aceste lucruri vor îmbunătăți considerabil poziția ta financiară. Ar fi bine dacă ai investi banii în depozite pe termen scurt sau mediu care chiar dacă aduc randamente mici, acestea sunt constante. Evitați investițiile în scheme financiare dubioase. Prin contur aspecte care vizează o proprietate. Există șanse ca niște planuri și idei să îți atragă atenția. Verifică viabilitatea proiectului înainte de a-ți angaja banii. Spre sfârșitul lunii, există șanse ca o taxă neașteptată să îți pună bugetul în dificultate. Transformă paguba în favoarea, redu cheltuielile și evită-le pe cele inutile. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Taur Sănătate

Dacă vei fi în preajma altora în următoarele săptămâni, ar trebui să iei măsuri de precauție atunci când sunteți împreună. Venus, planeta care stăpânește sectorul sănătății, Berbec, nu înseamnă că pericolul a trecut. Poartă mască, ia suplimente de vitamine și minerale de calitate și păstrează distanțarea socială, toate pot contribui la menținerea stării de sănătate.

Uneori ai putea avea tendința de a te răsfăța, mai ales dacă vrei mâncarea care îți place. Dar dacă poți compensa aceste pofte sublimându-le în mișcare, sub ce formă vrei, poți reduce la minimum orice tendință de a te îngrășa.

Citește și Horoscop Minerva Aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top