Connect with us
Horoscop Minerva Aprilie 2021 Pești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Pești

Privire generală. Marte este în Gemeni până pe 23 aprilie. Ești plin de explozie. Și cum este în Casa a 4-a a familiei, aduce un mare entuziasm pentru problemele de acasă sau familiale. Ați putea începe sau finaliza o renovare, ai putea decide să te muți sau ai putea constata că trebuie să intervi destul de agresiv pentru a te ocupa de unele afaceri de familie. Acest lucru ar putea începe acum și va continua și în săptămânile următoare.

Cu toate acestea, cu Soarele și Venus în Berbec, aș spune că este timpul tău să strălucești pentru că ai ești mult mai vizibil acum. 

O lună nouă în Berbec pe 12 aprilie este pentru tine cea mai importantă lunăție a anului pentru a depune eforturi de a fae planuri importante. Folosește săptămâna care urmează lunii noi pentru a lua măsuri să dai viață viselor.

Pe 20 aprilie, Soarele intră în Taur și în casa comunicării. S-ar putea să dicuți despre munca de acasă, cu delimitări și responsabilități stricte. 

Luna plină are loc în Scorpio pe 27 aprilie, în casa drumurilor lungi și a metafizicii. Este un moment bun pentru a explora avantajele instituției, a participa la o ședință de consiliu, a verifica programe de achiziție care sunt o necesitate, precum și la discuțiile pentru găsirea de noi modalități de a face instituția mai puternică. Petreci mult timp explorând aceste opțiuni cu departamentul de resurse umane. Toto ceea ce vei face luna aceasta va duce la economii pe termen lung pentru instituție.

Luna plină pune accentul pe Casa a 9-a, a spiritualității, drumurilor lungi și a spiritului de aventură, îndreptându-ți atenția asupra relațiilor și a echilibrului din relațiile tale. Aș spune că poate fi un moment de respiro sau de relaxare pentru a te apropia de cineva sau, în cele din urmă, de a te îndepărta definitiv de cineva.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Pești Relațional

Ai instincte grozave când vine vorba despre întâlniri. Dacă ți se par ciudate afirmațiile cuiva, nu ai niciun motiv să continui să comunici cu ea doar pentru a fi politicos. Dacă, pe de altă parte, simți că există o chimie adevărată cu cineva, ai încredere în acele instincte.

Luna nouă din 12 aprilie, are loc în Berbec, iar relațiile noi pot începe dintr-un loc neașteptat și într-un mod furtunos. Persoana care îți atrage atenția este cineva care a trecut printr-un eveniment traumatic sau memorabil și care te poate susține și îți poate aminti de forța ta interioară.

Mercur va trece n Berbec pe 3 aprilie și ai putea învăța ceva nou în următoarele câteva săptămâni, dacă ai o minte deschisă. Ai pierdut întâlnirile online sau ai evitat să descărci aplicația recomandată de prieteni? Încearcă să o faci acum!

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Pești Profesional

 Ar trebui să încerci să eviți disputele cu colegii de muncă. Totul pentru că te simți suprasolicitat și prost plătit. În loc să fi iritat, ar trebui să-ți revizuiești CV-ul, să aprinzi o lumânare galbenă și să începi să ceri ajutor universului.

Luna nouă este în semnul tău pe 12 aprilie, și lucrurile încep să se întâmple. Un fost coleg de muncă te poate contacta cu o posibilă ofertă de muncă. Chiar și șeful ar putea să îți simtă supărarea și să caute câteva soluții la locul de muncă actual.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Pești Financiar

Din acest punct de vedere, este posibil să nu fie o lună prea bună. Cheltuielile excesive trebuie reduse cu orice preț. Lucratul de acasă este o necesitate. Venitul diminuat trebuie bugetat cu atenție ca să fie echilibrat. La începutul celei de-a doua săptămâni, va trebui să suporți niște cheltuieli neașteptate. Cu toate acestea, vei face față acestora din cauza unor aranjamente anterioare. Câteva argumente pentru chestiuni financiare găsești abia în a treia săptămână a lui aprilie. Evită să împrumuți pentru că s-ar putea să nu-i mai vezi niciodată. Posibil să găsești un venit suplimentar. Orice bani în plus pe care îi câștigi te vor ajuta să navighezi în această perioadă de venituri mici. Nu intra în panică, ai putea să vezi cum cheltuielile depășesc veniturile, de tine depinde cum ții echilibrul. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Pești Sănătate

Soarele stăpânul Leului și al sectorului sănătății stă în Berbec până pe 20 aprilie, ceea ce te poate ajuta să te simți mult mai energic și vital. Cu toate acestea, fiind un semn cu mai multe calități spirituale, te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ și să pui limite ferme care vă pot ajuta să te menții în siguranță în următoarele săptămâni. Dacă ai acces la o saună sigură, folosirea acesteia, în mod regulat, poate fi un mod extraordinar de detoxifiere și de stimulare a sistemului imunitar. Același lucru se poate spune pentru orice formă de exercițiu care te face să transpiri.

Citește și Horoscop Minerva Aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top