Connect with us
Horoscop Minerva Aprilie 2021 Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Gemeni

Privire generală. Pregătește-te de adrenalină! Marte este în semnul tău până pe 23 aprilie. Nu ai mai simțit atât de multă energie și entuziasm de mult. Ai șansa rară de a aduce toate lucrurile în favoarea ta, atâta timp cât ești dispus să domini și să iei inițiativa. 

Luna nouă din Berbec, de pe 12 aprilie, are loc în sectorul carierei. Posibil să trăiești senzația că există schimbări care ar putea să se petreacă în instituție sau firmă și care să îți influențeze poziția. Este bine să ai o discuție cu șeful de serviciu pentru a vedea cum va fi afectat departamentul tău. Pe de altă parte poate aduce vești despre o promovare, un proiect nou sau recunoaștere socială. Dacă nu lucrezi, nu pierde acest moment ci aplică rapid. Succesul profesional se manifestă în fața ochilor tăi.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie. Ar fi bine să folosești tehnologia în avantajul tău, cum ar fi încercarea unei noi aplicații care ar trebui să sporească productivitatea. Cea potrivită îți poate oferi feedback pozitiv și te poate încuraja să rămâi pe poziție, mult timp.

Luna Plină din 27 aprilie are loc în misteriosul Scorpion și în sectorul stilului de viață. Îți atrage atenția o investiție în care ești dispus să bagi bani deoarece este de viitor. Când pui banii jos, te ajută să îți concentrezi atenția. Dacă ești nou pe piața de valori, îți recomand să cumperi o singură cotă de acțiuni.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Gemeni Relaţional

Puternicul Marte face echipă cu Nodul Nord în semnul tău sociabil începând încă de la 1 aprilie. Mai mult îți oferă multă energie și farmec pentru a excela în jocul iubirii. Ești ușor distras acum, așa că, dacă cineva vrea să se joace de-a iubitul, nu vei pierde prea mult timp încercând să-l impresionezi. Are balta pește pentru a petrece timp încercând să prinzi doar unul!

Combinația fericită dintre energicul Marte și aventurosul Jupiter de pe 4 aprilie îți duce abilitățile de a flirta la un alt nivel. Chiar dacă doar schimbi comentarii cu cineva pe rețelele de socializare, aceștia se simt atrași de felul în care vorbești, de faptul că ești spiritual și chibițezi ca nimeni altul. 

Mercur intră și el în Berbec pe 4 aprilie, astfel că următoarele câteva săptămâni ar putea fi încărcate de decizii impulsive și vederi exagerat de idealiste despre ce este cu adevărat iubirea. În lupta dintre sentimente și logică acum, câștigă inima! 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Gemeni Profesional

Pe 4 aprilie Mercur intră în Berbec, în sectorul mediului în care trăiești și a prietenilor, și vei începe să vorbești despre viitor, despre munca în echipă sau începi să îți alegi oamenii pentru un nou proiect în care te vei angaja. 

Pe 15 aprilie Venus intră în Taur și perspectiva financiară se schimbă. Devii mai pragmatic când se va pune problema locului de muncă și a proiectelor în care ești inclus. Îți vei valoriza priceperea cum nici nu te gândești.

Marte intră în Rac pe 23 aprilie, ocazie care ar putea însemna o lovitură de curaj. Poți cere, cu îndrăzneală, o promovare sau să intri într-un proiect mai immportant. Poți trece peste capul șefului de birou și să vorbești cu șeful de proiect, dacă este nevoie.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Gemeni Financiar

 Luna aceasta va fi mai mult sau mai puțin stabilă dar nu vei întâmpina probleme în ceea ce privește banii. Se încheie un proces sau se rezolvă o chestiune juridică care te frământă de ceva vreme, deschizând noi surse de venit. Și investițiile din trecut vor începe să aducă profituri. Luna aprilie este momentul potrivit pentru a achiziționa un vehicul nou dacă ai avut în vedere să cumperi unul nou. Dacă îți place să tranzacționezi acțiuni crește rata de profitabilitate. Criptomonedele sunt vedetele pieții de acțiuni. În a doua parte a lunii, poți câștiga financiar printr-o nouă ofertă de muncă. Ai putea să faci o mulțime de achiziții, în special bunuri de uz casnic. În schimb, nu este un moment potrivit pentru a solicita un împrumut. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Gemeni Sănătate

Dacă ai încercat tot felul de tratamente pentru a-ți stimula starea de spirit și a-ți îmbunătăți nivelul de energie, este posibil ca luna aceasta să fii gata să explorezi și mai multe opțiuni. Cu accent pe sectorul orizonturilor îndepărtate, ai putea apela la plante sau ierburi care sunt folosite, tradițional, în alte țări sau culturi pentru a găsi ceea ce ai nevoie. Dacă poți lucra cu un speialist în medicină alternativă cum este naturopatia, acesta ar putea să adapteze ceva la nevoile tale, ceea ce este mai bine decât să te tratezi tu după ureche. S-ar putea să te atragă și ideea de a include recomandări dietetice sau de exerciții fizice.

Citește și Horoscop Minerva Aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top