Horoscop Minerva Aprilie 2021 Săgetător

31.03.2021
Horoscop Minerva Aprilie 2021 Săgetător

Privire generală. A venit un puternic moment de cotitură în relația ta. Marte, puternic și dinamic, este în Gemeni, în conjuncție cu Nodul Nord și în Casaa 7-a a partenriatelor de orice fel. Vei avea imboldul major de a lucra cu cineva care este de partea ta. Parteneriatul va deveni cea mai importantă pentru voi. Acă ești într-o relație angajată ai putea descoperi că ești deosebit de ocupat cu celălalt de în afaceri. Munca în echipă și cooperarea sunt priorități de top acum, deoarece veți merge mult mai departe în cuplu decât ca atunci când erai singur. Dacă ești singur vei fi dornic să-ți găsești perechea perfectă. 

În aprilie ești concentrat pe casă și familie. Când Luna Nouă are loc în Casa a 4-a a familiei, pe 12 aprilie, s-ar putea să decizi că este timpul să te muți, să îți rearanjezi spațiul de locuit sau să întinzi mâna pentru a fi mai aproape de rude. Indiferent de ce, este un moment pentru a găsi ușurare. Simți dorința de a te exprima și de a urmări problemele inimii. Folosește săptămânile viitoare pentru a condimenta relația sau pentru a atrage aventura și creativitatea în viața ta.

Aprilie se încheie cu o Lună Plină în Casa a 12-a a abilităților psihice și în Scorpion pe 27 aprilie. Cineva din rețeaua ta ar putea ajunge chiar să deschidă o ușă pentru tine, către unul dintre cele mai importante vise ale inimii tale.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Săgetător Relațional

Conexiunea frumoasă dintre stăpânul comunicării, Mercur și Pluto de la 1 aprilie, îți oferă libertatea și capacitatea de a atrage oamenii prin felul cum vorbești și perspectiva unică asupra iubirii. Experiențele tale de viață sunt uimitoare și ar trebui împărtășite cu cât mai mulți oameni posibil!

Luna Nouă din Berbec, pune accentul pe visele și pe ideile despre cum vezi sufletul pereche ideal. Pune-ți subconștientul la lucru, să găsești perechea perfectă, pentru că odată ce o ai în minte, o poți găsi și în viața reală.

Soarele își părăsește postura dinamică în Berbec pe 20 aprilie pentru Taur. Nu există prea multă previzibilitate acum, dar este absolut în regulă. Îți place să fii surprins de dragoste și de toate momentele dezordonate care vin odată cu ea!

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Săgetător Profesional

Marte este în Gemeni până pe 23 aprilie, așadar capacitatea de a lua decizii rapide este foarte mare. În doar câteva secunde, poți stabili dacă o persoană este cineva cu care puteți lucra. Zic că este un moment bun pentru a studia limbajul corpului sau știința micro-expresiilor pentru a  avea un avantaj atunci când lucrezi cu oamenii.

Pe 12 aprilie, Lună Nouă în Berbec pune accentul pe munca de acasă. Uneori este foarte dificil să lucrezi de acasă, deoarece nu reușești să pui o limită între tine și treburile casnice. S-ar putea să-ți obligi familia să respecte semnul „nu deranjați”.

Soarele intră în sensibilul Taur pe 20 aprilie. Te simți extrem de curajos și ai toate motivele să fii pentru că ești talentat și entuziasmat când se pune problema de muncă. Începi să gândești lucrurile la un nivel și mai mare. În loc să te întrebi cum poți să obține un anumit loc de muncă, mai bine întreabă-te cum e să fi președintele consiliului de administrație.

Luna Plină în Scorpion, din 27 aprilie sugerează faptul că ai putea avea brus noroc. Dacă lucrezi în imobiliare, o vânzare mare poate veni la pachet cu un comision frumos. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Săgetător Financiar

Venitul disponibil ar putea crește mult mai mult și vei avea mai multe opțiuni la îndemână. Acum ai ocazia să analizezi diferite căi de investiții și să planifici securitatea financiară. Proprietatea este o opțiune viabilă și garantată deoarece aduce profituri bune. Sugerez ca în paralele să planifici atentă orice cheltuială și să ții frâiele acestora, astfel încât să rămâi în limita bugetului. Pot apărea unele cheltuieli medicale, însă nu pot fi evitate. Aceia dintre voi care au fost sau sunt împovărați cu datorii vor putea în cele din urmă să le plătească. Dacă lucrezi în sectorul bancar vei beneficia de o schimbare a politicilor de asistență. Cei care au investit în acțiuni vor obține randamente excelente din investițiile anterioare.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Săgetător Sănătate

Dacă te-ai gândit să afli mai multe despre vindecarea în sine sau dacă dorești să devi specialist în domeniul sănătății prin metode alternative, ai putea urma un curs și să obți o diplomă în domeniu. Posibil să fii dornic să te miști mai mult în aer liber sau să practici un sport competițional. Orice lucru care îți oferă o picătură de adrenalină și un antrenament bun este perfect pentru a te simți bine. Reorganizarea bucătăriei și a zonelor casei pentru a îmbunătăți practicile sănătoase poate fi, de asemenea, o strategie câștigătoare.

Citește și Horoscop Minerva Aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI