Connect with us
Horoscop Minerva Aprilie 2021 Scorpion

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Scorpion

Privire generală. Pe măsură ce Marte face legea în casa intimității, devii extrem de concentrat pe nevoile proprii într-o relație. În săptămânile următoare, te-ai putea apropia mult mai mult de celălalt, explorând cel mai profund raport emoțional și sexual. Cu toate acestea, dacă te-ai despărțit recent de un partener, ai putea lupta pentru a finaliza divorțul cât mai repede.

În ciuda acestui fapt, aprilie vine cu multă energie la pachet. Este cea mai bună perioadă a anului pentru ca cei singuri să își găsească sufletul pereche. Creativitatea și fertilitatea sunt, deopotrivă, favorizate acum, deci, indiferent dacă vrei să creezi o capodoperă sau să concepi un copil, acest moment îți aduce noroc.

Cu toate acestea, la sfârșit de lună, vei simți nevoia să îți tragi sufletul, să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile și la care te ajută Luna Plină, din semnul tău, pe 27 aprilie. Ascultă ritmurile corpului și ale spiritului tău și nu acționa prea mult în acel moment. Ascultă-te pe tine!

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Scorpion Relațional

Marte, unul din stăpânbii tăi planetari este în Gemeni până pe 23 aprilie și  deschide ușa către noi posibilități. Acum îți este mai ușor să râzi și să glumești pe sema situațiilor incomode sau jenante. Îți place totuși să deții controlul, dar îți dai seama că nu este posibil tot timpul.

Luna Nouă în Berbec, pe 12 aprilie, te deschide emoțional și aliniază totul la start. Dacă există pe cineva care îți place foarte mult și pentru care ai luptat din greu, respingerea lor este deosebit de dureroasă acum. Urăști să-ți faci degeaba speranțe. 

Pătratul Mercur-Marte cu care începi luna aprilie, aduce un moment volatil în care aproape orice sunet, sau gest ar putea declanșa furtuna. Dacă cineva spune un lucru greșit sau postează ceva urât la adresa ta pe pagina de socializare, este posibil să-i răspunzi cu ceva la fel de dur – sau chiar mai dur. Sarcasmul te face unul dintre cele mai incisive semne.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Scorpion Profesional

Marte este în Gemeni și ești gata să începi munca cu forțe noi. Ochiului tău de vultur nu îi lipsește nimic. Abilitatea de a analiza datele financiare este extrem de puternică în acest moment.

Luna Nouă în Berbec, pe 12 aprilie pune accentul pe stilul de viață. Este momentul să mergi la șef cu o idee nouă. Poți să dizolvi obiecțiile unora și să treci de retorica obișnuită. Prezintă viziunea ideii tale în lumina acestei noi luni și este probabil că aceasta ar putea deveni ceva ce merită.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie și pune accentul pe sectorul muncii și a felului în care faci lucrurile de fiecare zi. Dacă totul este o linie nebună și te face să reacționezi la o problemă cu o alta, atunci modul de a face lucrurile trebuie simplificat. Este posibil ca unele proceduri să fie eliminate sau date unor colegi.

Luna plină din Scorpion de pe 27 aprilie ar putea să te îndemne să îți iei o zi liberă pentru a vâna alte locuri de muncă. Acesta este un moment bun pentru a-ți actualiza CV-ul. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Scorpion Financiar

Eforturile tale neobosite te vor conduce să reușești și să obții câștiguri financiare pe măsură. Aceasta îți va îmbunătăți poziția financiară, permițându-ți să închei toate datoriile care așteaptă să fie achitate. Este posibil să beneficiezi financiar, mai ales la jumătatea lunii. Astral, indiciile spun că profitul vor veni mult mai devreme decât te așteptai. Cu toate acestea, fii prudent și investește-l în scheme pe termen scurt pentru a obține randamente rapide. Acest lucru îți va permite să extinzi afacerea online prin creșterea servciilor. Posibil ca tranzacțiile imobiliare să îți fie benefice și ție în a doua jumătatea lunii. Plătește taxa de timbru necesară, verifică documente etc. Dacă nu faci acest lucru, poți complica problemele. Îndeplinește toate formalitățile referitoare la tranzacție pentru a te salva de problemele viitoare. Este un moment bun pentru a investi în obligațiuni și descoperiri reciproce. Planurile de a investi o sumă mică te vor împinge către investiții în acțiuni.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Scorpion Sănătate

Poate fi un moment excelent să iei în considerare o scurtă cură de detoxifiere, de o zi sau două, mai ales că Marte este în Gemeni și în sectorul de eliberare interioară. Sucurile, apa proaspătă, salatele, fructele și legumele te pot ajuta să îți cureți organismul și să elimini toxinele. Te vei simți mai ușor, mai luminos și mai vital.

Soarele și Venus sunt în sectorul stilului de viață, deci poate fi un moment excelent pentru  antrenament, mai ales dacă nu ai avut prea multe șanse să te miști  în ultima vreme. Dacă poți gestiona un antrenament bun acasă, te poate ajuta să îți mărești rezistența și să facă să te simți bine în pielea ta.

Citește și Horoscop Minerva Aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top