Connect with us
Horoscop Minerva Aprilie 2021 Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Vărsător

Privire generală. Dinamismul lui Marte, planeta pasiunii, a sexului și a impulsivității, promite o mulțime de condimente și de arome sălbatice! Fă din romantism, creativitate și plăcere, prioritățile tale principale. Dacă ești singur ai șansa unei noi iubiri, în timp ce dacă ești într-o vombinație faci totul pentru a readuce fluturii în relația voastră. Creativitatea ta va avea de câștigat de pe urma acestei energii, deoarece acum îți poți valorifica muza. 

În ciuda tuturor acestor lucruri, mintea ta va fi, la problemele financiare ți luna asta. Luna Nouă din 12 aprilie are loc în casa comunicării, aducându-ți șansa de a adăuga mai multă prosperitate vieții tale. Poți găsi un nou loc de muncă. 

Pe 12 aprilie, are loc Luna Nouă în Berbec și în casa comunicării, aducându-ți o posibilă răsplată sau o sursă suplimentară de venit în funcție de ceea ce discuți. Dar acest lucru ar putea fi tranzitoriu și ar fi înțelept să iei unele măsuri pentru a asigura că aceste fonduri sunt o sursă regulată de venit.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie, și în sfrșit, vei primi contractul pe care îl aștepți de atâta timp. Dacă eșt în negocieri, este bine să ceri mai mult decât te aștepți. Cu această energie pozitivă, ai putea la fel de bine să ceri o sumă care să-ți reprezinte valoarea.

Luna Plină din 27 aprilie are loc în Casa a 9-a a spiritualității, încurajându-te să îți extinzi viziunea asupra lumii. Întrucât lunile pline aduc de cele mai multe ori puncte culminante, momente de cotitură și decizii, ai putea descoperi că ești consumat de o chestiune editorială, academică sau de călătorie. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Vărsător Relațional

Pe măsură ce începe luna, Mercur, stăpânul comunicării, se pregătește să intre în Berbec, pe 4 aprilie. Iar viața ta amoroasă ar trebui să beneficieze de stilul tău extravertit și de dorința de a profita din plin de tehnologia care îți permite să cunoști oameni noi. Acesta este un moment bun pentru a-ți actualiza aplicațiile de întâlnire și informațiile de contact.

Pe de altă parte sextilul Venus-Marte îți oferă câteva idei romantice interesante, care ar putea duce la o distracție cu un partener dispus să ți se alăture. Întrucât sunteți într-o dispoziție experimentală, de ce să nu explorați împreună tipuri alternative de relații? S-ar putea să descoperi că există mai mult de iubit decât felul în care v-ați apropiat.

Pe măsură ce Mercur părăsește energia emoțională a Peștilor și schimbă semnul, ești mai impetuos și reacționezi neașteptat la săgețile iubirii. Lucrurile s-ar putea să te deranjeze acum mai mult decât o fac de obicei, ceea ce poate duce la tristețe și singurătate. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Vărsător Profesional

Marte este în Gemeni până pe 23 aprilie, iar în timpul acestui tranzit ai o capacitate mai mare de a reuși decât ai avut-o în ultimele luni. Acum trebuie să te apleci atent asupra slujbei sau afacerii ta le și să dai un randament de 110 la sută. 

Ziua de 27 aprilie, are loc Luna Plină în Scorpion și un mare accent pe examenele profesionale. Dacă trebuie să îți actualizezii licența sau certificarea, este momentul să te programezi și să susți examenul. Dacă ești jurist este un moment bun pentru a relua activitatea în barou. De asemenea, poți discuta cu cineva apropiat care are posibilitatea să acopere o parte din cheltuielile de educație.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Vărsător Finanaciar

Din punct de vedere financiar, luna aceasta va fi destul de stabilă pentru tine și vei observa o îmbunătățire a aspectelor financiare. Deși acesta este un moment bun pentru a face niște investiții înțelepte, cel mai bine este să stai departe de piața de valori. Proprietatea ar fi în schimb o opțiune mai bună și îți va aduce cu siguranță profituri bune pe termen lung. Dacă ai planificat să cumperi o mașină, acesta este momentul potrivit pentru asta. Instituția în care lucrezi, va primi vești despre un proiect în care este implictă și ca urmare ar duce la creșterea salariului. Deși finanțele tale sunt stabile, totuși trebuie să ai grijă să nu cheltui excesiv, deoarece acest lucru îți poate ruina total bugetul. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Vărsător Sănătate

Saturn, stăpânul tău tradițional, este în semnul tău, astfel încât nivelul de energie ar putea fluctua. S-ar putea să ai o tendință mai mare de a-ți intra în ritm și de a te retrage din acele activități care sunt o pierdere de timp și de energie. Același lucru este valabil și pentru rutina cotidiană. Trebuie să găsești o modalitate de a-ți îmbunătăți starea de bine, care să nu te  obosească. Mâncarea de bună calitate, adaptată nevoilor corpului tău, poate ajuta foarte mult, la fel ca suplimentele alimentare. S-ar putea să descoperi că sfaturile unui nutriționist sau a medicului de familie sunt vitale pentru a te aduce pe drumul cel bun și pentru a te simți minunat în pielea ta.

Citește și Horoscop Minerva Aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top