Horoscop Minerva Aprilie 2021 Capricorn

31.03.2021
Horoscop Minerva Aprilie 2021 Capricorn

Privire generală. Organizeaă-ți calendarul, pentru că programul tău este pe cale să se umple cu multe priorități. Marte în sectorul muncii sugerează că jonglezi cu multe responsabilități zilnice, în afară și la locul de muncă. Dacă nu mai lucrezi, întinde-ți antenele și poți găsi locul de muncă perfect. Arată-le celor din comisia de anhajare că ai impulsul necesar pentru a pune umărul la activitatea lor.

Luna Nouă de pe 12 aprilie, atrage atenția asupra Casei a 4-a a familiei. Ți s-ar putea cere să semnezi un contract important. Alții se pot concentra pe scris, oratorie, marketing sau servicii digitale. Ai putea descoperi că este timpul să renovezi sau să decorezi spațiul de locuit sau să te ocupi de anumite situații care apar în legătură cu rudele tale.

Luna Plină din 27 aprilie pune reflectorul asupra ta și a ambițiilor tale. Ai putea avea parte de promovarea vieții tale. Te vei ridica în domeniul în care lucrezi și vei arăta că ai abilități de conducere și îți prezenți talentele într-o altă lumină. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Capricorn Relațional

Marte este în Gemeni ceea ce îi sporește agresivitatea și intoleranța, creând valuri de emoție și curiozitate în viața amoroasă. Lucrurile bune provin din acest tranzit atunci când nu le iei prea în serios.

Trigonul Marte – Saturn, până pe 4 aprilie, îți oferă energia de care ai nevoie pentru a merge după unele dintre obiectivele tale ambițioase. Unii oameni ar putea crede că încerci puțin prea mult, dar cum poți ajunge în vârful muntelui dacă nu te cațări? Succesul vine din munca grea.

Sextilul Venus – Saturn te-ar putea face să tânjești după ce au alții, dar nu este atât de greu să le ai și tu. Ai puțin mai multă răbdare. Nu va trece mult până când visele tale se vor împlini.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Capricorn Profesional

Marte în Gemeni până pe 23 aprilie, îți sporește determinarea de a face anumite lucrurile. Este un aspect practic care îți permite să îți reorganizezi biroul având în vedere munca propriu-zisă. Uită-te la modul în care sunt amenajate locuința și spațiile de lucru. Asigură-te că materialele sau instrumentele importante îți sunt la îndemână. Caută modalități de a bloca neatenția, astfel încât să te poți concentra. Schimbările mici pot spori productivitatea.

Luna Nouă din Berbec, pe 12 aprilie, ar putea aduce un acord între tine și un furnizor important. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, următorul interviu s-ar putea transforma într-o ofertă de vis.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie. Strălucirea lui ar putea să te facă să iei în considerare modul în care iluminarea joacă un rol în timpul conferințelor video. Ia în considerare achiziționarea unui sistem de iluminare bun, astfel încât să arăți odihnit la întâlnirile de lucru.

28 aprilie aduce o Lun Plină în Scorpion și va pune accentul pe casa carierei prieteni și mediul social în care trăiești. Ai putea ține locul cuiva plecat în concediu sau s-ar putea să lucrezi cu cineva de la o altă direcție în timp ce tu ești în concediu. Câștigi experiență și îți crește reputația.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Capricorn Financiar

Evitați să împrumuți bani, mă refer la sume mari, deoarece îți va fi foarte greu să recuperezi ceea ce ai împrumutat. Dar, încearcă să nu refuzi direct. Nu sunt vremurile pentru a acorda un împrumut, nici măcar pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă trebuie să-l dai totuși, din anumite motive, cere o garanție, cel puțin, cu aceeași valoare ca și a împrumutului. Pe de altă parte, trebuie să te ții departe de schemele de investiții aparent profitabile. Gândete-te doar că a merge într-o direcție necunoscută vei pune în pericol, banii câștigați din greu. Vestea bună pentru tine este că bugetarea continuă a propriilor venituri, va aduce cu siguranță o îmbunătățire a sănătății financiare. Bagă banii în ceva numai după ce ai luat în considerare toate avantajele și dezavantajele pentru a te salva de pierderile majore. De asemenea, dacă nu ești sigur cu privire la unde să investești, consultă un expert. În prezent, investițiile în terenuri nu sunt o idee grozavă.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Capricorn Sănătate

Trebuie să ai grijă deosebită de dieta ta. Este timpul să știi că dispozițiile, energia și sistemele organice sunt direct legate de ceea ce consumăm, așa că are sens să dăm corpului ceea ce are nevoie. Echilibrează nevoile fizice cu nevoile mentale hrănindu-ți corpul cu alimente sănătoase și mintea cu gânduri asemenea. Este o săptămână minunată pentru cei mai mulți dintre voi. Femeile însărcinate ar trebui să rămână relaxate. Totul va fi bine dacă urmează sfaturile medicului. Spre mijlocul săptămânii trebuie să fii foarte atent, deoarece este posibil să fii predispus la diverse răni. Condu cu mare atenție, deoarece cea mai mică neglijență poate dăuna altcuiva.

Citește și Horoscop Minerva Aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI