Horoscop Minerva Aprilie 2021 Rac

31.03.2021
Horoscop Minerva Aprilie 2021 Rac

Privire generală. Începi luna aprilie cu Marte în Casa a 12-a a abilităților psihice. Probabil că vei fi foarte ocupat să lucrezi din umbră la unele proiecte în săptămânile viitoare. Pe de o parte, este posibil să fii dornic să dezvolți ceva foarte important. Însă va dura ceva timp până când acesta va funcționa corect. Deci este foarte probabil să îl lansezi mai târziu, în cursul anului. De asemenea, te-ai putea simți obosit din cauza acestei energii primăvăratice, așa că, mai presus de toate, nu uita să-ți asculți corpul altfel vei avea de suferit.

Luna Nouă din 12 aprilie are loc în Berbec în sectorul carierei și a imaginii publice. Probabil deschide o ușă către mai multă înțelepciune și expansiune pentru tine. Ai putea face un efort academic să dai un examen în zilele următoare. Indiferent ce e, vei fi foarte concentrat pe abandonarea zonei de confort pentru a îmbrățișa o perspectivă cu totul nouă asupra lumii.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie. Este puternic în casa prietenilor unde ești văzut de către ceilalți. Ai putea posta CV-ul online. Consultă site-urile de ocupare a forței de muncă și conectează-te cu liderii de echipă care caută resurse noi. În următoarele patru săptămâni, îți va fi mai ușor să găsești un loc de muncă.

Luna Plină din Scorpion de pe 27 apilie, pune accent pe Casa a 4-a a familiei. Dacă acest lucru aduce în atenție o problemă de familie, rezolv-o cât de repede poți. Pe de altă parte, este un moment bun pentru a te curăța și a-ți organiza biroul de acasă. Elimină lucrurile care te distrag sau nu îți mai folosesc și păstrează-le doar pe acelea care te ajută cu adevărat să te concentrezi pe muncă. Restabilirea ordinei te face să fi și mai liniștit.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Rac Relațional

Poți trece la următorul nivel al unei relații care tocmai începe acum că Marte este în Gemenii. Inhibițiile scad și capacitatea de a flirta crește, sporindu-ți încrederea în tine și încurajându-te să faci prima mișcare.

Luna Nouă se află deja, în dinamicul Berbec, de pe 12 aprilie, predispunându-te la tot felul de reacții impulsive, la gelozie dar și la dureri de cap. Este mai bine să păstrezi distanța și să eviți durerea sau să te apropi iar și poate să te rănești din nou? Fă cum îți spune inima. 

Luna plină din Scorpion, de pe 27 aprilie, te îndeamnă să te împaci cu un fost. Nu trebuie să rămâneți împreună, dar dacă este ceva nespus, s-ar putea să te împiedice să continui. Iertarea este un instrument puternic, iar dușmănia o armă distructivă.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Rac Profesional

Marte este în Gemeni la începutul lunii și îți aduce o explozie de energie pentru a face mult mai multe decât de obicei. Este un moment minunat pentru a obține încă un proiect, cum ar fi îndrumarea unei echipe la locul de muncă, voluntariat la un adăpost pentru animale abandonate sau imprimarea și vânzarea de tricouri online.

Pe 12 aprilie, Luna Nouă are loc în Berbec în casa carierei și a obiectivelor pe care ți le propui. Acum este un moment bun pentru a depune autorizații de construcție, licențe profesionale sau de a face anumite reavizări. Este posibil să participi la o licitație pentru un contract guvernamental legat de drumuri.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Rac Financiar

Situația financiară ar trebui să se îmbunătățească luna aceasta. Reechilibrarea veniturilor, te ajută să plătești ratele restante. De asemenea, este o lună bună pentru a investi în acțiuni și proprietăți. Ești pe punctul de a încropi o afacere iar șansele sporesc pe măsură cei vei discuta acest lucru cu prietenii. Mulți dintre voi vorbi despre detalii cu partenerii. În a doua juătate a lunii, posibil ca finanțele să nu mai fie atât de grozave pe cât te așteptai. S-ar putea să îți fie mai dificil să finalizezi proiectele la care lucrezi. Verifică încrucișat toate documentele și așteaptă un moment mai bun pentru a semna ceva nou. Câștigurile financire din dividende, dobânzi fixe la depozitele în bănci și chiria nu pot fi excluse. Tranzacțiile în numerar și bancare trebuie făcute cu cea mai mare grijă, altfel s-ar putea să te confrunți cu probleme.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Rac Sănătate

Jupiter, stăpânul semnului în care este Casa a 6-a a stilului de viață și a sănătății, este în sectorul schimbării și a transformării. Este un moment minunat să renunți la orice nu mai funcționează, mai ales la vicii. Dacă fumezi, acum este momentul să te lași. Sau poate abandonarea unor obiceiuri alimentare, cum ar fi consumarea dulciurilor în exces sau a alimentelor bogate în grăsimi ori consumul exagerat de cafea și mai puțină apă și înlocuirea acestora cu tendințe mai sănătoase. Te vei simți mult mai bine dacă o vei face.

Citește și Horoscop Minerva Aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI