Connect with us
Horoscop Minerva Aprilie 2021 Leu

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Leu

Privire generală. Pregătește-te de distracție, aventură și emoție cu Marte în Casa a 11-a a prietenilor. Acest lucru te face foarte social și auzi de la mulți prieteni, plini de viață, ca și tine, asta. S-ar putea chiar să realizezi că un obiectiv sentimental este acum la îndemână, nu trebuie decât să treci linia de sosire!

O altă temă în aprilie este intimitatea, mai ales când Luna Nouă are loc pe 12 aprilie în sectorul intimității.  În zilele viitoare, vei simți cu siguranță dorința de apropiere. Acest lucru ar putea însemna că ești tot mai aproape de un partener sau te gândești să treceți mai departe cu relația voastră. Această lună nouă ar putea însemna, acolo unde lucrurile nu mai merg, părăsirea partenerului, mai ales dacă ai mai trecut printr-un alt divorț.

Soarele intră în Taur pe 20 aprilie. Ar putea exista o dispunere în favoarea ta a unui proces. Energia din jurul unor pretenții se va soluționa în favoarea ta. Este un moment bun pentru a lucra cu consiliul profesional cu drept de a da licențe sau chiar de a lua în considerare să devii membru în consiliului de administrație.

Aprilie pentru tine este ca un fulger care te stimulează să afli mai multe despre lume și să-ți ridici privirile spre noi orizonturi. A rămâne în rutina tipică nu este favorizat acum și ar putea să te facă să te simți destul de blocat. Ia în considerare modalități prin care poți vedea lucruri noi, indiferent dacă este vorba de mass-media, educație sau publicitate.

Ultima notă în această lună este o Luna Plină din Scorpion de pe 27 aprilie care are loc în sectorul comunicării. Evenimentul poate aduce impulsul de a venii cu o nouă inițiativă importantă în ce privește scrisul, vorbitul în public sau publicitate, proiecte la care lucrezi de ceva timp. Vorbește cu încredere! Acest lucru ar putea aduce un contract de muncă neașteptat și pe o prioadă destul de lungă de timp sau, dacă lucrezi în domeniul proprietăților imobiliare, un contract de cumpărare sau de vânzare important.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Leu Relațional

Soarele stăpânul tău planetar, se potrivește cu energia și acțiunea Berbecului. Ai  tendința să te îndrăgostești de oamenii care sunt la fel de energici și de capabili ca și tine. Nu spun că acest tip de persoană nu este potrivită, dar asigură-te dacă nu cumva doar energia lor este ceea ce îți place la ei.

Soarele iese din Berbec și intră în Taur pe 20 aprilie. Te pomenești că nu îți mai dorești să sari la acțiune ca până acum. Un alt lucru pe care îl oferă această asociere puternică este o abordare intensă și senzuală a iubirii și a relațiilor. 

Conjuncția Soare-Venus te ajută să obții liniștea mult meritată în viața ta sentimentală. Dacă nu ești în locul ideal dar dorești să fii este în regulă. Există multă putere în a te mulțumi cu ceea ce ai în loc să te gândești mereu la ceea ce îți lipsește.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Leu Profesional

Marte este în Gemeni  și pune accent pe venitul din carieră, precum și pe comisioane. Mintea ta funcționează asemenea unui laser. Ai putea vinde și nisipul din deșert. Chiar dacă nu lucrezi în vânzări, ai capacitatea de a te ocupa de responsabilități profesionale serioase. Folosește această poziție a lui Marte ca pe cel mai bun avantaj pe care îl ai. 

Luna Nouă din Berbec de pe 12 aprilie are loc în sectorul resurselor. S-ar putea să colaborezi cu o bancă pentru un împrumut sau o linie de credit. Este bine să fii flexibil în acest moment, deoarece tarifele se schimbă, la fel ca și nevoile tale. Ceea ce credeai că ai nevoie în urmă cu o săptămână, astăzi poate fi diferit.

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Leu Finanaciar

În această lună trebuie să limitezi orice cheltuieli inutile, deoarece există șanse să depășești cu mult bugetul. Poți solicita un împrumut. Închiriază casa de la țară sau apartamentul pe care tocmai l-ai achiziționat, deoarece îți poate aduce profit și poate influența lucrurile din punct de vedere financiar. Te sfătuiesc să iei cu atenție toate deciziile financiare, deoarece orice neglijență ți-ar putea aduce pierderi. În a doua jumătate a lunii, fă tot posibilul și amână decizia de a vinde o proprietate până la o dată ulterioară. S-ar putea să nu obțineți un preț bun. 

Horoscop Minerva Aprilie 2021 Leu Sănătate

Este minunat să fii sociabil, dar există șansa să devii sensibil la răceli, gripe, microbi, viruși ș.a.. Influențele actuale sunt de așa natură încât ești mai predispus să te îmbolnăvești acum. Evită locurile aglomerate, care ar putea fi posibile focare sau completează-ți dieta cu vitamine și minerale. În timp ce faci asta, ai grijă și la sistemul nervos. Te vei simți mai relaxat și mai calm în orice situaț

Citește și Horoscop Minerva Aprilie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top