Horoscop Minerva luna august 2020 – Balanță

02.08.2020
Horoscop Minerva luna august 2020 – Balanță

Horoscop Minerva luna august 2020 Balanță. Prezentare generală. Pregătește-te pentru câteva luni memorabile, cu dinamicul Marte, stăpânul energiei debordante, care tranzitează Casa a 7-a, sectorul parteneriatelor de orice fel. Acest lucru presupune că, în lunile următoare, ai putea obține mult mai multe lucrând fiecare situație în parte, una câte una alături de un coechipier sau colaborator.

Un moment semnificativ va avea loc în Casa a 4-a, sectorul casei și familiei încă de la începutul lunii, și unde se află tripleta Saturn – Pluto – Uranus. Construiești acest moment de aproape doi ani. Probabil îți dai seama că trebuie să abordezi altfel o situație importantă de familie, fie reușești să îi convingi pe membrii acesteia să se mute într-o nouă locație. 

Cu toate acestea, un alt aspect major al lunii ar putea fi prezența lui Mercur în Casa a 10-a, în sectorul carierei și obiectivelor personale. Este posibil să te fi confruntat cu unele dificultăți în lumea profesională, dar în ultimele două săptămâni lucrurile ar trebui să fie în cele din urmă rezolvate.

Cu toate acestea, când Soarele va trece pe 23 august în Fecioară și în Casa a 12-a, vei simți brusc nevoia să te însingurezi și să analizezi evenimentele ultimelor luni, la rece cum se spune, rolul pe care l-au avut în existența ta dar mai ales rolul pe care l-au jucat alții în viața ta. 

Horoscop Minerva luna august 2020 Balanță Relațional

Luna Plină din 3 august are loc cu Luna în Casa a 5-a a iubirii, a creativității și a relaxării. Starea de spirit se menține la cote ridicate, în timp ce te încurajează să lucrezi la ceva ce ai dorit de mult timp. Nimic nu este la îndemână, dar munca cu răbdare și efort sunt răsplătite.

Energia Lunii Noi în Leu, de pe 19 august, îți reînnoiește optimismul cu privire la o anumită situație romantică. Această lună este plină de compasiune și înțelegere, așa că s-ar putea să dai cuiva o a doua șansă sau ajungi la cineva pe care simți că nu l-ai tratat prea bine. Poate acum te va ajuta farmecul personal.

Soarele va tranzita semnul Leului până pe 23 august, când va trece în semnul Fecioarei, iar viața ta amoroasă primește un impuls distractiv din energia spontană și captivantă a semnului de foc. Dacă există cineva pe care vrei să o/îl impresionezi, acum este momentul să o faci. Fă-o fără să te gândești prea mult de ce o faci!

Horoscop Minerva luna august 2020 Balanță Profesional

Pe 3 august are loc faza de Lună Plină cu Luna în Vărsător, în Casa a 5-a a creativității. Dacă lucrezi în construcții, proiectare în construcții, antreprenoriat, vânzări sau cumpărări de terenuri, există foarte multe oferte luna aceasta. Nu că ești Gică contra, dar mergi în direcția opusă celorlalți, șansele de reușită sunt 100%.

Mercur este în Casa a 10-a, a carierei și obiectivelor. Șansele de muncă sporesc și este posibil să primești un telefon prin care să fii invitat la un interviu sau o ofertă de muncă. Dacă ai găsit locul de muncă potrivit, este semn că trebuie să îți pui în aplicare ideile, mai ales că merge excelent și comunicarea! 

Pe 19 august are loc Luna Nouă în Leu, în Casa a 11-a a prietenilor, colaboratorilor și a organizațiilor profesionale. Ar fi bine să ieși și să îți verifici relațiile sau să îți sporești abilitatea de a vorbi în public activând într-o organizație non-profit.

La sfârșitul lunii, Venus, stăpâna semnului tău face parte dintr-o configurație de tip Cruce cardinală alături de Marte, de conjuncția Saturn – Pluto și de Junona. Poate că nu te-ai simțit la fel de motivat ca de obicei. Vezi unde vă poți eficientiza rutina pentru a deveni mai eficient? Ce poți face la foc automat, cum se spune? Ce poți delega?

Horoscop Minerva luna august 2020 Balanță Financiar

Viziunea ta este practică; știi ce fel de rezultate sunt realiste și te aștepți să vezi rezultate concrete pentru eforturile depuse. Oamenii din jurul tău știu că pe ce pui mâna rezolvi deoarece faci totul repede și eficient, și este posibil să ai mai mult contact cu persoanele de sub autoritatea ta. Nu este nimic care să te îngrijoreze, deoarece, probabil, ți se vor recunoaște meritele mai repede decât te aștepți, precum și performanța excelentă. Indiferent dacă o cauți sau nu, o responsabilitate suplimentară poate veni însoțită de această recunoaștere. Acesta este modul în care funcționează și afacerea și lucrurile la birou, dar unii oameni ar prefera să nu mai facă față nevoilor niciodată. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să ajungi mai departe decât ești acum, trebuie să fii mai dispus să oferi mai mult din ceea ce faci în viață.

Lucrurile merg atât de bine pentru tine, încât s-ar putea să mergi ca pe ouă, atent la fiecare pas, studiind ce se petrece dintr-o parte în alta. 

Horoscop Minerva luna august 2020 Balanță Sănătate

Ambii stăpâni ai Peștilor, Jupiter și Neptun aflat în Casa a 6-a, sectorul sănătății sunt într-o relație amicală de sextil și mai mult ca sigur începi să îți dai seama de efectul pe care mediul de acasă îl are asupra sănătății tale. A-l avea pe Neptun ca planetă de sănătate, în calitate de stăpân al semnului în care cade Casa a 6-a a sănătății, ar putea însemna că ești sensibil la toxine precum mucegaiul, produsele de curățenii, sporii de praf, acarienii și alți alergeni.

În cazul în care aceasta este o problemă, analizează modalitățile prin care te poți adapta spațiului de locuit, astfel încât să reduci din neajunsurile acestor sensibilități. 

În același timp, nu uita că reducerea nivelului de stres poate ajuta foarte mult sistemul imunitar și l-ar putea face mai puțin reactiv.

Horoscop Minerva luna august 2020, lunar

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI