Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna august 2020 – Fecioară

Horoscop Minerva luna august 2020 Fecioară. Privire generală. Deși se pare că luna iulie a fost cu siguranță una confuză pentru tine, august, va continua să aibă anumite lucruri pe care trebuie să le rezolvi. Ori de câte ori Mercur, stăpânul tău planetar, este în retrogradare, te simți afectat. Luna trecută, a revenit în merd direct și lucrurile ar trebui să intre în normal. 

Venus, planeta frumuseții și iubirii, aduce dezvoltări de carieră neașteptate, se află în Casa a 10-a a carierei. Dacă nu mai ai un loc de muncă și cauți unul ai putea ava o ocazie extraordinară nu trebuie decât să faci uz de farmecul tău și etica de lucru.

Totuși, la începutul luniiai putea primi vești interesante datorita Lunii Pline de pe 3 august, din Vărsător și în Casa a 6-a. Arată faptul că aștepți să se petreacă un moment de destin legat de partea sentimentală sau de creativitate. Din păcate aproape toată luna, Casa a 5-a a creativității este supusă stresului provocat de Careul în T pe care îl formează tripleta Saturn – Pluto – Jupiter cu conjuncția Marte – Lilith, pe deoprate și Junona pe de alta, este ca și cum ceri de la tine dar ca un făcut sufletul tău se zbate între creație și non-creație, nu te simți capabil să te apuci de ceva serios, doar cauți.

Luna Nouă din Leu de pe 19 august va face să simți că viața ta socială primește o nouă direcție și un nou sens. Bucură-te de viață alături de familie și de prieteni, chiar dacă o faci doar prin mijloace digitale.

Horoscop Minerva luna august 2020 Fecioară Relațional

Luna plină de pe 3 august te face atent și îți recomand să urmărești câteva dintre obiectivele romantie pe care nu le-ai bifat la timpul lor. Nu are să-ți fie prea greu. Încearcă să fii atent la detalii, este mai important decât să te repezi să ajungi primul, dar singur, linia de sosire.

Chiron este retrograd în Berbec, în Casa a 8-a care este chiar casa intimității, iar conjuncția cu Marte nu face altceva decât să dinamizeze, să dea un impuls vieții tale sexuale, așa că o problemă legată de dragoste din trecut te va face să revii asupra unor aspecte, cum este cel al intimității, ca să îți fie clar că ai încercat totul. Ce ai câștigat? Hm, întoarce oglinda spre tine și privește-te. Doar atunci când te vezi cine ești cu adevărat, poți începe să te vindeci.

Din fericire, te poți baza pe intuiția ta care te va ajuta să iei decizii în timpul lunii noi din Leu, de pe 19 august. Există foarte puține coincidențe acum.

Horoscop Minerva luna august 2020 Fecioară Profesional

În această lună, se va pune accentul pe asumarea a riscurilor, lucruri la care vei fi extrem de atent. Pe 3 august, Luna Plină în Vărsător aduce noi idei creative. Un prieten poate veni la tine cu o propunere de investiții.

Pe 6 august, stăpânul tău Mercur trece în Casa a 12-a a lucrurilor neștiute și face un aspect cu Chiron din Berbec, semn că niște bani vor veni și stările tale de neliniște se vor potoli. Este timpul să discuți din nou subiectul unei creșteri salariale cu șeful. S-ar putea să te muți la un serviciu sau direcție unde programul permite un spor salarial sau să lucrezi pentru bonus.

19 august aduce luna nouă în Leu și este un moment bun pentru a face o mică pauză și pentru a face unele planificări pe termen lung. Ia-ți o zi liberă, consultă-ți agenda și ia în considerare unde ți-ai dori să fii peste un an sau peste cinci ani. Aprinde o lumânare albă și cere universului un ajutor pentru obiectivele tale.

Venus face un sextil cu conjuncția Lilith-Marte în Casa a 8-a veniturilor din surse conexe și a manipulării banilor altora pe 8 august. Poți întâlni un consilier care să îți fie de folos. Mulți oameni îți văd potențialul acum.

Horoscop Minerva luna august 2020 Fecioară Financiar

Vei contacta oameni  în diverse feluri, printr-o persoană de contact, un apel telefonic, e-mail, SMS sau un mesaj pe peretele instituției. Felul tău amical te apropie de oameni așa că așteaptă-te ca oamenii din jurul tău să facă mai mult pentru a te ajuta în căutările tale. Luna aceasta se va concentra pe obiectivele propuse și ar trebui să te orienezi acum către obiective, dacă nu ai fost înainte. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea; fă pașii necesari pentru a ajunge acolo unde dorești să fii. Agenda va fi una încărcată în acest timp și vei avea programate multe întâlniri, adunări sau petreceri la care să participi. Este importan să fii prezent la aceste evenimente sociale, oamenii trebuie să te vadă, mai ales cei din domeniul în care activezi. Deoarece felul tău de a fi face să te apropii de oameni cu ușurință, nu ar trebui să fie un lucru dificil de făcut acum.

Horoscop Minerva luna august 2020 Fecioară Sănătate

Saturn a părăsit Casa a 6-a, s-a reîntors în Capricorn, în Casa a 5-a, așa că lucrurile pot merge mai bine ca de obicei.

Cu toate acestea, cu Uranus, stăpânul Vărsătorului, semn în care cade Casa a 6-a, te poți bucura să experimentezi diverse moduri de vindecare, în special vindecarea energetică. Alinierea chakrelor, vindecarea prin cristalelor, tehnica eliberării emoționale și alte astfel de metode pot funcționa ca adjuvant la metodele obișnuite pe care le folosești pentru a fi sănătos.

Ai putea fi surprins de cât de eficiente sunt aceste tehnici pentru a ajunge la cauza principală a anumitor probleme emoționale și fizice, în timp ce pregătesc drumul pentru ca organismul să înceapă să se vindece.

Horoscop Minerva luna august 2020, lunar

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top