Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Leu

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna august 2020 – Leu

Horoscop Minerva luna august 2020 Leu. Privire generală. Venus a adus o scânteie în viața socială și ai simțit dorința de a fii cu prietenii și de a-ți extinde relațiile. În lunile mai și iunie, ea a fost retrogradă, ceea ce te-a făcut probabil să te conectezi cu cel puțin doi oameni importanți din trecut. 

S-a închis și ciclul retrogradării mercuiene, iar planeta intelectului te face să simți nevoia de odihnă, să îți faci un program de somn, dar cu mai multă energie mentală pentru a te concentra. 

Cu toate acestea, un moment important este cel de Lună Plină de pe 3 august, care poate aduce un moment de cotitură puternic în viața ta dacă privim puțin la Casa a 6-a a stilului de viață, a rutinei cotidiene dar și a sănătății. Putem vorbi de oferta pentru un nou loc de nou loc de muncă sau încheierea unui proiect care a fost destul de greu de dus. Sau te-ai putea confrunta cu o problemă importantă de sănătate. Dacă este cazul, trateaz-o cât de repede poți.

Cu toate acestea, când va avea loc luna nouă, de pe 19 august, vei simți din nou nevoia să te dormi, să te recuperezi prin somn, să te retragi și să te concentrezi tu cu tine. Aceasta ar putea însemna că lucrezi la un proiect în culise sau că ai nevoie doar de odihnă și relaxare interioară. Într-adevăr ai muncit foarte mult și încă mai ai multe de făcut, așa că ai învățat lecția ponderării.

Horoscop Minerva luna august 2020 – Leu Relațional

Cu Luna lină din Vărsător de pe 3 august, vei dori să primești un răspuns. Orice, dar să răspundă. Ai lucrat constant la ceea ce vrei cu adevărat și nu vei lăsa pe nimeni să te abată de la drumul tău. Auto-sabotajul este întotdeauna un factor pentru tine, dar energia Berbecului, unde este Marte și cu care semnul tău este într-o relație de reciprocitate, te ajută să crezi în tine și în obiectivele tale.

Luna Nouă va avea loc pe 19 august, în semnul tău și este un moment bun pentru a decide să ierți pe cineva, chiar dacă nu și-a cerut scuze sau nu ți-ai cerut tu. Cu cât acumulezi mai multe sentimente proaste despre o/un fost/ă, cu atât te împiedică să ai o relație sănătoasă cu cineva nou.

Personalitatea ta este puternică și va trebui să fii atent cum te manifești după 23 august când Soarele intră în Fecioară, chiar dacă magnetismul tău este incontestabil. Să nu te miri dacă vei auzi de cineva pe care l-ai dat gata în ultima vreme. 

Horoscop Minerva luna august 2020 – Leu Profesional

Pe 3 august va avea loc faza de Lună Plină, cu Lună în Vărsător. Ar putea exista unele perturbări ale procesului de muncă deorece are loc o mare fluctuație de personal în urma schimbărilor impuse de pndmia care a pus economia mondială în paranteze. Cel mai bine ar fi să îți vezi de treaba ta. 

Mercur este în Casa a 2-a, a banilor proveniți din muncă proprie, iar un proiect la care lucrezi în culise, face în sfârșit, progrese reale. Te simți inspirat să îl duci la bun sfârșit.

Soarele, stăpânul tău planetar , face un pătrat cu Uranus aflat în casa a 10-a a carierei și a obiectivelor personale. Apar schimbări în rutina zilnică ceea ce îți crește exponențial eficiența și eficacitatea. Viața ta se transformă.

Pe 19 august are loc faza de Lună Nouă, cu luna în Leu, în prima Casă, casa Eu-lui și a personalității. În următoarele 30 de zile, este posibil un nou început, inclusiv un nou loc de muncă, o nouă sursă de venit sau lansarea unui nou produs. Aceasta este una dintre cele mai puternice perioade ale anului, așa că, dacă este posibil, acum ia decizii hotărâtoare pentru soarta ta.

Horoscop Minerva luna august 2020 – Leu Financiar

Sentimentul sau o persoană care nu te înghite, te-ar putea ataca pe negândite, așa că fii cu ochii asupra celor mai apropiați. Acest lucru nu numai că te ajută să ai o atitudine înțelegătoare, dar te-ar putea pune în continuare în situații neprevăzute dacă continui să faci doar ce vrei tu. Nu este momentul să sari peste cal sau să faci schimbări mari, cu consecințe pe măsură. Nu poți rezolva toate problemele lumii, chiar dacă recent ai putut ajuta pe cineva cu o problemă specifică. Vanitatea și orgoliul nu îți va face nici un bine în această perioadă. Poate cel mai bun sfat pentru tine în această lună este să stai cuminte și să nu ieși în evidență. Evită orice întâlniri cu privire la bugete, cheltuieli sau alte chestiuni financiare. Dacă părerea ta este absolut necesară pentru a rezolva o problemă specifică, spune doar ce gândești și nu lăsa loc de interpretări; o comunicare clară și concisă te va salva de greutăți.

Horoscop Minerva luna august 2020 – Leu Sănătate

 Până pe 23 august când va trece în Fecioară, Soarele este în Casa 1, casa personalității și te poți concentra pe integritatea sănătății psihicului și eliminarea oricărui bagaj emoțional de care nu mai ai nevoie. Cu mintea și corpul atât de intim conectate și care funcționează ca un sistem, acest lucru îți poate face foarte bine. Timpul petrecut cu procesarea și eliberarea emoțiilor toxice te poate scuti de stres. În consecință, te vei simți mai bine și mai cu puter.

În același timp, în Casa a 6-a, a stilului de viață este tripleta Saturn – Jupiter – Pluto, deci la acest nivel se întâmplă multe, motiv pentru care este un moment bun pentru a renunța la orice obiceiuri proaste și să le îmbrățișezi pe cele care îți îmbunătățesc sănătatea. Începe cu odihna și somnul la ore fixe.

Horoscop Minerva luna august 2020, lunar

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top