Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie Scorpion

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna august 2020 – Scorpion

Horoscop Minerva luna august 2020 Scorpion. Privire generală. Examinezi nevoile intime din ultimele luni, dar se pare că mai ai multe de învățat, deoarece Venus, planeta relațiilor, continuă să tranziteze până pe 8 august, Casa a 8-a a intimității. Acest lucru ar putea, de fapt, să te aducă mai aproape de partenerul tău, dacă explorați noi modalități de a vă echilibra relația și de a comunica mai profund.

Pe 3 august are loc fenomenul de Lună Plină, cu ă în Vărsător, în Casa a 4-a a familiei semn că depui eforturi serioase pentru a realiza ce dorești, iar acum ar putea fi un moment bun să duceți lucrurile la un alt nivel. 

De-a lungul lunii august, atenția ta pare îndreptată și asupra extinderii orizonturilor îndepărtate și a clătoriilor. Te-ai putea gândii să emigrezi sau la chestiunile de peste mări. Dacă nu, s-ar putea să te gândești să îți cultivi în continuare, educația ulterioară.

Dacă ești implicat în media sau publicare – sau ai vrea să fii, poți face mișcări mari acum. Folosește Luna Nouă, din 19 august, pentru a vă deschide drumurile în oricare dintre aceste zone. Pentru tine se va dovedi norocos Mercur, așa că vei începe să semnezi contracte importante.

În cele din urmă, când Soarele va trece în Fecioară, pe 23 august, în Casa a 11-a a prietenilor și colaboratorilor, vei fi concentrat pe realizarea profesională. Acum trebuie să știi ce roluri sporite vrei și să lucrezi pentru a avea succesul dorit.

Horoscop Minerva luna august 2020 Scorpion Relațional

Ambițioasa Lună Plină din 3 august, din Vărsător îți oferă șansa de care ai nevoie pentru a reevalua sau a finaliza obiectivele legate de partea sentimentală. S-ar putea să nu obții tot ce dorești, dar ești pe drumul pentru a obține cea mai mare parte din lucrurile pe care le dorești. Atunci când îți folosești, combinate, puterea interioară și puterea fizică, cu această energie nu poți realiza mai nimic.

Mercur este în Casa a 9-a, a călătorilor, orizonturilor îndepărtate și a studiilor academice, punând n ecuație probleme de comunicare dar și probleme care țin de studii – poate nu ai studiie de care este nevoie ca să ocupi un post, iar emoțiile tale vor avea nevoie de ceva timp pentru a trezi interesul. Dacă au existat neînțelegeri în ultimele săptămâni, este posibil să ai totuși resentimente în legătură cu acestea.

Soarele intră în Fecioară pe 23 august, va reduce inhibițiile și te va scoate din cochilie. Te distrezi atât de bine în momentele spontane încât uiți că nu ai controlul. Trebuie să te eliberezi din când în când!

Horoscop Minerva luna august 2020 Scorpion Profesional

 3 august aduce Luna Plină în Vărsător, în Casa a 4-a a familiei. Este posibil să existe deja un contract de angajare pe biroul tău. Mercur merge direct în al doisprezecelea, deci între aceste două date, luați în considerare finalizarea negocierilor și apoi semnați după ce Mercur începe să avanseze.

Mercur este în Casa a 9-a, a călătorilor, orizonturilor îndepărtate și a studiilor academice. Este un moment bun pentru a căuta finanțare pentru un proiect sau pentru a beneficia de o subvenție acordată de stat. 

Soarele este în inconjuncție cu celălaltă stăpân al tău, Pluto și poți fi solicitat să faci o călătorie în interes de serviciu ca să interacționezi cu divizie internațională a companiei sau instituția centrală căreia te subordonezi. Vor fi multe discuții despre proceduri, în special.

19 august aduce luna nouă în Leu, în Casa a 10-a a carierei și a obiectivelor profesionale.  Munca ta este extrem de vizibilă în acest moment. Este posibil să ai o întâlnire cu conducerea sau poți fi selectat de departamentul tău pentru punerea în practică a unui proiect pe care l-ai finalizat recent. Acest lucru poate aduce câteva oportunități noi în cursul următoarelor patru săptămâni.

Financiar. Deoarece munca ta face să mergi în foarte multe locuri, o uzură generală are potențialul de a te transforma și de a transforma și societatea lent. O anumită deziluzie, legată de semeni, de superiori sau cu altcineva apropiat, îți poate strepezi noapțile mai ales dacă ai și cheltuit ceva bani și nu s-a ales nimic de afacerea voastră. Nu lăsa aceste lucruri să te distragă de la ceea ce ar trebui să fie o lună bună! Crești spiritual, intelectual și moral, deoarece, așa cum spuneau bătrânii, timpul pentru creștere este copt. Este ca și cum cosmosul te ajută într-un fel greu de deslușit. 

Așteaptă-te la câteva călătorii, așteptă-te să întâlnești oameni noi și, de asemenea, așteaptă-te la o listă cu totul nouă de cereri de la fiecare dintre ei. Fii harnic și ai credință că vei supraviețui oricăror teste de anduranță financiară. Deși este posibil ca șeful tău sau instituția în care lucrezi să nu mai funcționeze cum o făcea odată, totuși să te pregătească pentru o muncă seacă, de rutină pentru care vei avea nevoie nu doar de foarte multă pricepere ci și de foarte multă răbdare. 

Sănătate. Marte, celălalt stăpân al semnului tău, va sta câteva luni bune în Casa a 6-a, casa stilului de viață și a sănătății, astfel încât nivelul tău de energie, rutinele, mișcarea să fie un subiect fierbinte. S-ar putea să fii dornic să faci mișcare, dar cum mersul la sală este restricționat, un teren de tenis ar fi numai bun, pe măsură ce vitalitatea îți crește. Dar, după câteva luni, când ai să te întorci doar la rutina de exerciții fizice, atunci va trebui să iei lucrurile încet. Te vei simți mai bine pentru a-ți canaliza energia într-o cursă bună sau un antrenament viguros, dar crește-le treptat. 

Horoscop Minerva luna august 2020, lunar

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top