Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna august 2020 – Taur

Horoscop Minerva luna august 2020 Taur. Prezentare generală. Se pare că lucrezi la un proiect major în spatele scenei și care va avea rezultate abia în următoarele șase luni. Acest lucru se datorează faptului că energia lui Marte, te ține ocupat cu dezvoltarea personală. Vezi cum folosești acest combustibil pentru a lansa inițiative majore în 2021.

Venus, stăpâna ta planetară, va face conjuncție cu Nodul Nord pe 4 august, în Casa a 2-a a banilor munciți, va continua să-ți îmbunătățească situația financiară până pe 8 august când va trce în Rac și în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii. Găsește modalități de a atrage prosperitatea. 

Luna Plină din 3 august, care are loc cu Luna în Casa a 10 a carierei și a obiectivelor profesionale sporește capacitatea de a crește în direcții noi. Ai putea parcurge o etapă importantă legată de media sau un proiect care ține de publicare sau ai putea primi vești plăcute despre o chestiune academică. Dacă dorești să imigrezi sau să călătorești poți primi în cele din urmă, undă verde.

Mai târziu în lună, luna nouă, din 19 august, poate aduce o ocazie pentru a înainta un demers legat de comunicare. Ai un mesaj important pe care oamenii trebuie să-l audă, atunic mergi înainte, cu încredere.

Pe măsură Soarele trece în Fecioară pe 23 august, în Casa a 5-a a iubirii și a creativității ai putea rimi vești despre venirea pe lume a unui copil. Sau ai putea avea în vedere mutarea sau amenajarea spațiului în care locuiești. Dacă faci acest lucru acum, cu Venus de partea ta, te vei bucura de rezultate neașteptate.

Horoscop Minerva luna august 2020 Taur Relațional

Acum, că o parte din entuziasmul tău s-a stins, poți ajunge să te gândești și la afaceri. Luna Plină din 3 august, va stabili un ritm constant al muncii ca să îți atingi obiectivele. Dacă poți vedea linia de sosire atunci ești conștient că doar încet și constant câștigi această cursă.

Tocmai când ai crezut că ai emoțiile sub control, Chiron retrograd în semnul vecin, Berbec,  readuce la suprafață ceva ce mai degrabă ai vrea să uiți. Poți să-l ignori, este adevărat, dar cred că este mai bine abordezi lucrurile direct pentru a depăși această fază odată pentru totdeauna. 

Soarele în te ajută să te eliberezi și să uiți de tot ceea ce te-a deranjat până acum. Leul are o energie carismatică care distrează și încântă oamenii, așa că nu ar trebui să ai nicio problemă să găsești pe cineva care să îți abată atenția de la problemele cotidiene.

Horoscop Minerva luna august 2020 Taur Profesional

Luna Plină din Vărsător de pe 3 august are loc în Casa a 10-a, a carierei. Dacă ai documente de făcut sau o agenție solicită un răspuns, este timpul să le faci. Ca un plus de referință, acest aspect este bun pentru pregătirea examenelor de certificare sau examinarea cursurilor profesionale online și a seminariilor profesionale.

Mercur continuă să se lase îmbrobodit de Neptun, dar elimină o mulțime de probleme legate de comunicare. Dacă ai nevoie pentru a face upgrade-uri telefonului, este un moment bun să o faci. De asemenea, este momentul să ai o discuție deschisă cu șeful tău despre atribuirea unui atoturism de serviciu care ar fi mult mai avantajos. 

Pe 4 august, Venus va face conjuncție cu Nodul Nord și un pătrat cu Neptun. Posibil să fii nevoit să lămurești o serie de lucruri legate de niște cheltuieli neprevăzute. Cred că este timpul pentru magia cu bani puțini. Plantează niște flori în jardinierele din balcon sau în curte, fă curățenie și întâmpină noile oportunități cu brațele deschise.

Luna nouă de pe 19 august are loc în Casa a 4-a, care este și o casă a real-estate-ului. Dacă lucrezi într-un domeniu legat de proprietăți rezidențiale sau comerciale, poți avea rezultate fulminante. Ia măsuri consecvente pentru următoarele 30 de zile și care îți vor aduce succes.

Horoscop Minerva luna august 2020 Taur Financiar

Poți folosi site-urile din rețea socială precum Facebook, Twitter, Instagram pentru a ține legătura cu oamenii de care ai grijă, dar nu îi poți vedea cât de des ai dori. Este crucial să nu ignori corespondența care pentru muncă sau afacere, este vitală sau intrările de acte. Dacă vrei să atingi obiectivele pe care le-ai stabilit, nu îți poți permite să fii neglijent. Asta înseamnă că, dacă ajungi să îți contactezi prietenii sau familia prin intermediul rețelei sociale, să te asiguri că nu postezi nimic care să te facă să te simți stânjenit. Știi că oamenii din jurul tău pot vedea ce spui și nu ești atât de anonim pe cât ai fi crezut. Ceea ce ai de îndeplinit sau întocmirea unor documente vor dura destul de mult timp în această fază, așa că vei fi ocupat. Rezultatele financiare spun că merită.

Horoscop Minerva luna august 2020 Taur Sănătate

Cu Uranus în semnul tău îți poate fi dificil să te lipești la o idee sau să planifici suficient de multe pentru ca ele să și funcționeze. Dar dacă dorești să îți îmbunătățești stilul de viață va trebui să fii mai disciplinați. Mai ales că el va intra din 15 august în retrogradare.

Soarele este în Leu și Mercur în Rac, primul în Casa a 4-a a familiei, cel de-al doilea în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii, așa că s-ar putea să te descurci mai bine dacă faci un antrenament sub supravegherea unui antrenor personal, la sală sau online, care să te ajute să te menți. Ți-ar putea sugera cel mai bun mod de a îndrepta ce ai de îndreptat, iar viziunea pe care o realizezi să fie suficientă pentru a te stimula.

Horoscop Minerva luna august 2020, lunar

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top