Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna august 2020 – Săgetător

Horoscop Minerva luna august 2020 Săgetător. Prezentare generală. August va fi cu siguranță o lună emoționantă pentru rine, din cauza acțiunii energiilor planetare care scot în evidență relațiile. Nu numai că o ai până pe 8 august pe Venus în sectorul parteneriatelor, dar ea va aduce acum armonie și plăcere tuturor relațiilor tale importante. Ai fi putut să te reconectezi cu relații vechi, iar dacă decizi că vrei să dai o altă turnură acțiunii, august ar putea fi luna în care să faci acest lucru.

Cu toate acestea, cu Mercur care a fost și el până pe 5 august în Casa a 8-a, în sectorul intimității, într-o perioadă scurtă de timp vei fi nevoit să îți analizezi nevoile intime și să înveți dacă nu ai făcut-o până acuma, cum să le comunici deschis.

Luna Nouă din Leu, de pe 19 august, în casa a 9-a a studiilor, a drumurilor lungi și a orizonturilor îndepărtate, va declanșa un moment de destin, aș spune, în ceea ce privește viața financiară. Ți-ai putea crește veniturile sau ai putea găsi un nou loc de muncă interesant, sau ai putea să plăteți o datorie foarte veche. Totuși, ziua de 19 august, deschide ușa pentru a aborda viața și a-ți asuma relația și pentru a te dezvolta emoțional și intim, cu cineva de care ai grijă sau are are grijă de tine.

Horoscop Minerva luna august 2020 Săgetător Relațional

Luna Plină din 4 august, în Vărsător, te îndeamnă să depuneți actele pentru căsătorie înainte de a te răzgândi. Nu ești cel mai orientat spre obiectiv, dar dacă în lista de sarcini în ce privește viața sentimentală mai există ceva ce nu ai făcut, acesta este momentul pentru a-l realiza.

Luna Nouă din Leu de pe 19 august, dă speranță unei noi situații romantice sau unei noi vieți care vezi că înflorește efectiv. Creativitatea este un atu imens acum. Folosește-oți abilitățile artistice și imaginative pentru a arăta cuiva de ce ești capabil.

Dacă ești singur, distracția poate începe atunci când soarele trece de la Leu la sensibila Fecioară pe 23 august. Această energie este cu mult mai mare decât viteza ta de reacție și îți place să joci jocuri, să spui glume, să râzi și să zâmbiești mai mult ca niciodată. Inocența ta copilărească este fermecătoare și poate prinde pe cineva care este singur.

Horoscop Minerva luna august 2020 – Săgetător Profesional

Mercur tranziteză Casa a 8-a a intimității, dar și a activelor comune care se împart și a banilor obținuți prin manipularea banilor altora, o casă pe care o va părăsi pe 5 august, semn că pui la cale strategii care să reducă cheltuielile la locul de muncă, dar să îți îmbunătățească viața în privat. Marte, este în Casa a 5-a a creativității și a micilor investiții și a conștientizării ieii de a-ți asuma riscuri, este într-un sextil separant cu conjuncția Venus – Nodul Nord aflați în Casa parteneriatelor. Un prieten poate veni cu o idee excelentă de afaceri. Da, programul tău este ocupat, dar ascultă și ia în considerare propunerea neașteptată.

Luna Nouă din Leu de pe 19 august, are loc în Casa a 9-a, a drumurilor lungii, a studiului și a  învățăturii. Dacă lucrezi în domeniul educației, ai șansa de a ocupa o nouă poziție sau de a promova. Acest aspect este, de asemenea bun pentru cei care lucrează în media, editare, călătorii sau publicitate.

Soarele în pătrat cu Saturn în Casa a 2-a, care este și o casă contractelor întocmitede tine sugerează că este posibil să primești documente de revizuit și de luat în considerare.

Horoscop Minerva luna august 2020 – Săgetător Financiar

Deși știi să îți alergi banii și să-i faci să funcționeze pentru tine, sănătatea este cu totul altceva. Nu ai niciun control asupra vieții și în această lună sănătatea ți-ar putea pune probleme. Trebuie să mergi imediat la medic și să nu mai aștepți niciun moment, așa că este timpul să faci ceva și pentru organismul tău chiar dacă cheltui niște bani. Fă-ți o programare la medicul de familie. 

Luna Plină din 3 august, în Vărsător și în Casa a 3-a a comunicării și gândirii sugerează că ai putea discuta despre faptul că ai depășit bugetul, iar acum este momentul să reglezi o serie de cheltuieli. Ai ocazia să vinzi ce este în exces și să mai aduni niște bani. Calculează un buget cu care poți trăi.

Pe de altă parte, o moștenire care este adevărată pleașcă, îți provoacă emoții amestecate cu întristare dar și cu ușurare în același timp. Dă atenție oamenilor pe care îi vezi în fiecare zi că nu aduce ziua ce aduce clipa. Așa cum suna, poate că este ingrijorător dar este mai bine să fii pregătit pentru orice decât să te ia prin surprindere.

Horoscop Minerva luna august 2020 – Săgetător Sănătate

 E timpul să fii mai activ! Mișcarea pe fondul unui Marte aflat în apropiere, în Casa a 5-a, a creatvității și a relaxării, și cu Venus în Casa a 7-a a partenriatelor, te-ar putea face dornic să te întorci la sporturile competitive, dacă aceasta a r fi o opțiune. Dar te mai poți bucura și de drumeții, călărie, înot sau alte activități în aer liber.

În ceea ce privește starea de bine în general, prezența Uranus în Taur înseamnă că vei avea parte de sesiuni de exerciții zilnice. Indiferent dacă acest lucru înseamnă să faci un videoclip despre binefacerile unui antrenament, acasă, dacă faci jogging prin parc sau să mergi cu bicicleta prin cartier, te vei simți mai calm și mult mai mulțumit pentru a-ți fortifia corpul. Însă schimbă periodic tipul de mișcare deoarece te poți plictisi cu ușurință.

Horoscop Minerva luna august 2020, lunar

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top