Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Berbec

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna august 2020 – Berbec

Horoscop Minerva luna august 2020 Berbec. Prezentare generală. August va fi o lună în care vei simți că te trezești dintr-un somn lung și îți va fi greu să reîncepi. Acest lucru se datorează numărului extraordinar de cicluri retrograde care se tot suprapun de câteva luni. Până la sfârșitul lunii, te vei simți mai puțin agitat, deoarece Mercur se ridică îți va fi u aliat de bază. Cel puțin în Leu.

Pe 4 august, Venus va face conjuncție cu Nodul Nord, astfel încât s-ar putea ca vechi iubiri să revină pentru a regla ultimele conturi sau să primești mesaje de la oameni din trecut. 

Luna Plină din 3 august, sugerează că în mod clar, ai muncit mult pentru a ajunge acolo unde ești și, deși acesta va fi un moment foarte special, în continuare, Jupiter și Saturn aduc responsabilitate dar și diverse oportunități legate de carieră.

Pe 15 august, Uranus va intra în retrogradare. Așteapt-te ca viața să îți fie dată peste cap. Și în sens bun și în sens rău.

Luna nouă de pe 19 august te va ajuta să reglezi aspecte care țin de securitatea emoțională și să faci pași spre construirea unei vieți de familie mai fericite sau pentru a te apropia de rudele tale. 

Marte, planeta energiei, este în semnul tău și în următorii șase luni efectiv te va împinge, dacă vrei, să îți îmbunătățești viața romantică sau să urmărești realizarea unui obiectiv creativ. Profită și lucrurile se vor întâmpla.

Horoscop Minerva luna august 2020 Berbec Relațional

Să ne gândim un pic. Care sunt obiectivele tale sentimentale? Luna plină din Vărsător de pe 3 august s-ar putea să te ajute să îți atingi scopurile. Sper că ți-ai stabilit câteva obiective pentru a lucra în ultima lună, dar dacă nu ai reușit, nu va fi prea târziu să o faci nici acum. Folosește lunația pentru a dovedi că știi ce vrei.

Opoziția Mercur-Jupiter conjunct cu Pluto, de pe 2 și 3 august, îți amintește să nu te lauzi prea mult cu privire la norocul tău. Dacă ai muncit pentru a ajunge acolo unde ești, meriți tot respectul, dar dacă norocul a jucat un rol important, nu te bate cu pumnul în piept.

Poți aștepta momentul când Soarele intră în Fecioară pe 22 august, deoarece viața sentimentală va deveni mai pasională și mai așezată, chiar dacă îți place să fii surprins, vei avea parte de momente care te uimesc. Partenera/ul ta/tău în acest moment este cineva care va merge alături de tine fără a te îndemne să încetinești.

Horoscop Minerva luna august 2020 Profesional

August este o lună cu energie mare pentru nativii Berbec, cel puțin până pe 23 august când Soarele va trece în Fecioară, deoarece Marte stăpânul tău planetar este în domiciliu, în Berbec și aduce încredere și acțiune.

Luna Plină de pe 3 august, cu Luna în Vărsător în Casa a 11-a a pretenilor și a mediului în care trăești și muncești, va provoca schimbări în instituția în care lucrezi sau în carieră. Dacă te-ai gândit la schimbarea locului de muncă, este o idee bună să pregătești luna aceasta, actualizarea CV-ului sau accesarea birourilor HR din varii industrii de pe site-urile web pentru ocuparea forței de muncă.

Mercur este în Leu, în Casa a 5-a, a iubirii și a creativității, și va face conjuncție cu Soarele pe 17 augut. Dacă negociezi pentru o nouă poziție, ar fi bine să începi după această dată. Mai ales că pe 19 august va fi și Lună Nouă. Poți urmări oportunități de a lucra de acasă sau de a construi o afacere pe care să o coordonezi de acasă în acest moment.

Tripleta Saturn – Pluto – Jupiter este în Casa a 10 a carierei și a obiectivelor personale dar și focarul unui Careu în T și poate sugera o confruntare cu o persoană aflată într-o poziție de putere. Fii atent cu cine te cearți. Uneori este mai bine să te îndepărtezi și să aștepți până să îți prezinți partea de poveste.

Luna Nouă în Leu, spune că ar trebui să îți asumi niște riscuri. Este bine să fii îndrăzneț și să acționezi în consecință. 

Horoscop Minerva luna august 2020 Berbec Financiar

Vrei un mediu de lucru stimulativ care să te satisfacă în fiecare domeniu; pentru tine satisfacția fizică și tehnică sunt părți importante la locul de muncă. Vei face planuri pentru a atinge acel statut și pentru a fi cu adevărat fericit cu munca pe care o faci. Dispozitivele sau instrumentele pentru economisirea forței de muncă îți pot spori eficiența acasă sau la birou. Pentru a-ți ușura munca, ia în considerare Facebook-ul ca să găsești oameni calificați la care nu te-ai gândit niciodată. În același timp, dorința de a lua legătura cu rădăcinile și originile tale te-ar putea copleși. Dar pentru a merge mai departe ai nevoie de asta.

Horoscop Minerva luna august 2020 Berbec Sănătate

Mercur stăpânul sănătății și a stilului de viață va intra pe 5 august în Leu în Casa a 5-a a creativității, a romantismului și a divertismentului, așa că vei fi în elementul tău și te vei simți mult mai vital și mai energizat decât ai fost.

Dacă renunți la dietă sau ritmul exercițiilor fizice au scăzut, luna aceasta ești gata să te ridici din nou. Singurul dezavantaj cu aceaste schimbări este că s-ar putea să mergi mult prea repede. Încearcă să fii calm când lucrezi, astfel încât să nu te rănești în acest proces.

În plus, Mercur, planeta sănătății, a stat foarte mult în Rac, deci este un moment bun pentru a gândi planurile de alimentație sau să găsești unul care să se potrivească metabolismului tău.

Horoscop Minerva luna august 2020, lunar

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top