Horoscop Minerva luna august 2020 – Pești

02.08.2020
Horoscop Minerva luna august 2020 – Pești

Horoscop Minerva luna august 2020 Pești. Prezentare generală. August îți aduce în mare parte distracție și emoție, deoarece stelele sunt în mare parte în favoarea ta. Totuși, asta nu înseamnă că vor fi doar zile însorite. S-ar putea să mai existe câteva furtuni serioase!

S-ar putea să îți dai seama că te interesează afectiv o anumită persoană doar că nu sunteți pe aceeași lungime de undă și este cam greu să aduci în echilibru focul și apa. Acest lucru este destul de ciudat, deoarece în mai și iunie, zeiță a iubirii și a frumuseții a fost retrogradă și ar fi trebuit să stârnească nostalgii și să aducă rezolvări unei relații aparent imposibile. Dar Mercur care a retrogrdta imediat după ea, a confirmat meriți să fii într-o relație care îți pune pe deplin inima pe jar, dar, de asemenea, trebuia să înveți cum este să dai așteptând să primești.

Luna Nouă din Leu de pe 19 august îți va deschide ușile pentru iubire, îți va aduce spontaneitate și iubire sau o dragoste nouă dacă ești în căutarea a așa ceva. 

Pe de altă parte, primești informații importante cu privire la viața ta socială și ai putea fi martor la un eveniment interesant sau să asiști calm când un prieten intră sau iese din viața ta. 

Totuși, sfârșitul lunii îți va abate atenția de la distracție și jocuri, deoarece Soarele se va muta pe 23 august în a a 7-a, a relațiilor de orice fel. Dacă dorești să adâncești și să înțelegi  responsabilitățile pe care le implică o relație sau pentru a găsi o nouă asociere, lucrurile se vor schimba de maniera că vei găsi unde nici nu te aștepți instrumentele de care ai nevoie ca să acționezi.

Horoscop Minerva luna august 2020 Relațional

Ai avut parte de distracție, dar acum este timpul să te apuci de treabă. Luna plină din 3 august din Vărsător, îți amintește de ceea ce poți face odată ce te-ai gândit la asta și, de asemenea, evidențiază oportunitățile pe care le-ai ratat în ultima lună prin felul tău capricios de a fi. Caută soluții înainte de încheierea acestei lunații maxime.

Chiron retrograd te încurajându-te să începi călătoria de vindecare. S-ar putea ca inima ta să nu se poată elibera complet de o durere din trecut, dar ar trebui să încerci măcar. Ai mai multă putere interioară decât îți dai seama.

Opoziția Mercur – Neptun din 27 august aduce flerul artistic în viața ta sentimentală și te face să-ți dai seama că ai mai multe opțiuni decât ai fi putut crede. Starea de spirit romantică pe care ești capabil să o stabilești este una magică. Acum adevăratul truc este să găsești pe cineva cu care să-l împărtășești.

Horoscop Minerva luna august 2020 Profesional

Luna Plină din 3 august cade în Casa a 12-a, casa lucrurilor ascunse și ar trebui să te facă atent la ce se petrece în jur. Discuțiile despre o majorare sau un bonus vor trena așa că este mai bine să ai răbdare. De asemenea, ai putea lua în considerare căutarea unei alte poziții ca modalitate de a-ți crește salariul.

Mercur tranzitează Casa a 5-a, a creativității și a iubirii și te îndeamnă să îți asumi riscuri în ce privește proiectul în care ești implicat. În afară de a face câteva achiziții mărunte pentru birou, s-ar putea să fie momentul să îți asumi un risc adevărat pornind propria afacere. Lasă-l pe Mercur să-ți tempereze și să îți pună în ordine gândurile și ideile și apoi anunță produsul sau serviciul prietenilor și familiei.

Pe 19 august, Luna Nouă în Leu se mută în casa a 6-a a muncii și a rutinei zilnice. Pentru următoarele săptămâni, ai cea mai puternică energie pentru a-ți schimba obiceiurile în bine. Cele mai mici schimbări vor clădi treptat o viață nouă pentru tine.

La sfârșitul lunii, Venus aflată în Casa a 5-a a creativității va face pătrat cu Junona aflată în Casa a 8-a, casa câștigurilor din afară și o opoziție cu Marte conjunct cu Luna Neagră în Casa a 2-a, casa câștigurilor din muncă proprie. Este un moment bun pentru a explora posibilitatea de a investi în imobiliare prin seminarii, cursuri online sau prieteni și cunoscuți. Învață mai întâi, unele lucruri, apoi ia măsuri.

Horoscop Minerva luna august 2020 Financiar

Unele tensiuni mentale sau dificultăți financiare vor aduce un stres mai mare în această perioadă decât ți-ai dori. Plățile întârziate, salariile, beneficiile sau ore suplimntare îi vor face aproape toți cei implicați să se simtă ostili. Nu întârzia să faci plățile către alții pentru că numai așa vei fi plătit, la rândul tău, pentru serviciile prestate. Trimiterea de energie pozitivă și ușurarea vieții celorlalți, făcând ceea ce este bine pentru în tine, oamenii vor face la rândul lor ceva, pentru a-ți face viața mai ușoară. Nu trebuie să te așteptați la lucruri extraordinare, deoarece poate fi vorba doar despre recunoștință exprimată la momentul oportun. Asta nu înseamnă că ar trebui să îngreunezi mai mult decât trebuie viața persoanelor care depind de tine sau a altora.

Horoscop Minerva luna august 2020 Sănătate

Dacă poți înota, este posibil să beneficiezi de această formă de exercițiu în săptămânile următoare. Cu Soarele în Leu și în domiciliu, în Casa a 6-a a stilului de viață și a sănătății până pe 23 august, sportul acvatic îți poate menține articulațiile suple, menține greutatea și canalizează orice exces de energie pentru a rămâne în formă.

Odată ce Soarele va trece de gradul 15 Leu, te vei interesa mai mult de un stil de viață care te menține în formă de vârf în mod continuu. Acest lucru ar putea însemna renunțarea la obiceiuri mai puțin dorite, dar rezultatul va merita.

Horoscop Minerva luna august 2020, lunar

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI