Connect with us
Horoscop Minerva săptămânal 16 - 22 noiembrie VĂRSĂTOR

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna august 2020 – Vărsător

Horoscop Minerva luna august 2020 Vărsător. Privire Generală. Venus, este în Casa a 6-a a sănătății și a stilului de viață și îți tot aduce lecții karmice despre iubire încă din aprilie, și încă mai are să-ți ofere câte ceva. În lunile mai, iunie și iulie, ea s-a învârtit în Casa a 5-a, sectorul romantismului și a fertilității. Din această cauză, ai fi putut să te confrunți cu confuzii în viața sentimentală sau poate că ai traversat un drum în care ai fost mai mult singur. Te-ai putea reîntâlni cu vechi parteneri, alături de care ai dori să finalizezi lucruri care au rămas în suspensie. Dacă te confrunți cu o asemenea situație, asigură-te că o gândești înainte de a acționa.

În august, ai două momente importante cărora trebui să le dai importan. Faza de Lună Plină care are loc la nivelul Casei 1, a personalității. Acest lucru ar putea aduce câteva vești șocante sau neașteptate pe care nu le-ai planificat. De asemenea, te-ar putea face să îți dai seama că este timpul să o iei pe drumul tău, să dai drumul bagajelor emoționale stocate în tine și să purcezi la vindecarea necesară pentru a-ți îmbunătăți viața.

Apoi, Luna Nouă, din 19 august, va scoate la iveală noutăți legate de muncă, spunându-ți că este timpul să îți sufleci mânecile și să redevi productiv. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, este o șansă minunată de a găsi ceva ce îți place. Dacă vrei să îți îmbunătățești sănătatea, cu ceva mai multă mișcare sau cu un nou regim alimentar, ar trebui să vezi rezultate favorabile.

La sfârșitul lunii, când Soarele se va muta în Fecioară, în Casa a 8-a, sectorul intmității și a banilor câștigați din resurse externe, va trebui să te concentrezi pe relații semnificative, sentimentale sau de muncă.  

Horoscop Minerva luna august 2020 Vărsător Relațional

Luna plină în semnul tău pe 3 august este un apel la acțiune. Ce ai intenționat să realizați în ultima lună și ce lucruri au trecut în partea de jos a listei de priorități?

Luna Nouă în Leu de pe 19 august te îndeamnă să creezi un spațiu plin de iubire pentru ca cineva să trăiască alături de tine când va veni timpul. Chiar dacă nu ai găsit persoana cu care vrei să îți petreci restul vieții, acesta este un moment bun pentru a începe să îi faci loc odată ce ești pregătit pentru asta.

Pe 23 august Soarele trece în semnul Fecioarei și deschide uși pentru o mulțime de posibilități noi. Această energie înflăcărată îți reamintește cum este să fii tânăr și îndrăgostit și, chiar dacă nu ești în niciuna din aceste ipostaze, tânjești după acel sentiment imposibil de oprit și emoționant. Vestea bună este că ai o lună întreagă la dispoziție ca să găsești o persoană potrivită!

Horoscop Minerva luna august 2020 Vărsător Profesional

Pe 3 august are loc Luna Plină în semnul tău, în Casa 1, a personalității și a felului în care te percepi pe tine. Este un moment bun pentru a schimba parolele computerului ca să-ți ferești munca de ochii curioșilor.

Mercur este în Casa a 6-a a stilui de viață și a rutinei zilnice, acum viața profesională are un ritm mai lent iar sistemul funcționează mai vine deoarece colaboratorii lucrează la turație maximă. 

Pe 19 august, Luna Nouă are loc în semnul tău, în Casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel. Este un moment bun pentru a găsi colaboratori pentru afacerea ta sau pentru a găsi o persoană dispusă să te consilieze. Ai mai multe posibilități, nu le rata. Redu orice neplăcere și treci la următoarea persoană dacă ceva nu îți convine. Ești tipul de om căruia nu îi place să se blocheze.

La sfârșitul lunii, Chiron face un pătrat cu Nodul Nord în Casa a 6-a a rutinei profesionale. S-ar putea să discuți despre finanțele tale care pot beneficia prin adăugarea unei componente spirituale.

Horoscop Minerva luna august 2020 Vărsător Financiar

Trebuie să ai înțelepciunea să te evaluezi fără patimi și să fii atent la locul de muncă în majoritatea acestei luni. Dacă ai talentul de a descoperi oameni buni și pricepuți, folosește-le pentru a construi relații, dacă nu, obțineți-le. Nevoia de a comunica cu ceilalți este mai mare acum decât de în alte dăți și pentru a comunica eficient, trebuie să înveți cum să te descurci cu asta. Poate exista o posibilă sau chiar o amenințare reală, care se va interpune între tine și poziția ta în afacerea care o conduci. Trebuie să fii vigilent ca întotdeauna pentru a depăși negativitatea care te poate răni chiar și acum. În ciuda a ceea ce pare a fi tristețe sau obraznicie, ai acei oameni pe care iubești și care sunt lângă tine în când această perioadă devine dificilă. Legăturile strânse cu cei dragi fac să te simți mulțumit, așa că lasă-i să îți ușureze suferința dacă aceasta ajunge la voi.

Horoscop Minerva luna august 2020 Vărsător Sănătate

 Există o Lună Plină pe 3 august, în semnul vostru, așa că ar putea fi o idee bună să vă periați programul și să simplificați lista de activități. Cu energiile puternice care apar, aceasta este una dintre perioadele mai bune pentru a te îngrijire de sine. Și este posibil să ajungi să realizezi ce trebuie să faci pentru a-ți îmbunătăți starea generală.

Există o Lună Nouă pe 19 august, în Leu, așa că este momentul perfect pentru a renunța la orice obiceiuri proaste și a deprinde altele noi care pot construi o sănătate și o vitalitate bună. Dacă poți profita de energia lunii, ar putea fi mai ușor să menții disciplina.

Horoscop Minerva luna august 2020, lunar

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top