Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Rac

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna august 2020 – Rac

Horoscop Minerva luna august 2020 Rac. Privire generală. De ceva timp, viața ta se desfășoară în ritm de doi pași înainte, unul înapoi ca și cum Universul își dorește să te facă mai puternic decât ești sau poți fi. Începând cu 2017, a trebuit să te descurci cu Saturn aflat în semn opozabil, în Capricorn, aflat în Casa a 7-a, casa parteneriatelor de orice fel, de fapt o lecție despre cunoașterea propriei forțe și cum să formezi cele mai puternice parteneriate. Saturn va continua să vă ofere acea dragoste nerostită până în decembrie, dar nu dispera. Inconjuncția cu Saturn este de obicei cea mai ușoară deoarece îți deschide perspectiva dezvoltării într-un câmp relațional neașteptat, uneori opus dorințelor tale, obligându-te, de fapt, să te cunoști. 

Luna Plină din 3 august, din Vărsător, aduce un moment culminant în relațiile care se construiesc, la nivelul Casei a 8-a. Unii v-ați putea apropia de un partener dispus să se angajeze într-o relație, să vă mutați împreună, să facei un copil sau să vă căsătoriți. Dacă ești singur  și nu îți stă gândul la căsătorie, ai putea găsi un partener, cu potențial de afaceri pe termen lung. Dacă, din anumite motive, nu ajungeți la un numitor comun, înseamnă că ești redirecționat către cineva mai bun. 

Ca pe fiecare dintre noi, și pe tine Universul te iubește și vrea să-ți răsplătească perseverența, așa că îți oferă o Lună Nouă în Leu, pe 19 auugust, care îți va deschide o ușă către un materializarea unui vis foarte drag. Folosește această perioadă pentru a pregăti scena pentru o viață și mai bună ca înainte.

Pe 23 august, Soarele va trece în Fecioară, în Casa a 3-a a comunicării și gândirii, a comunității în care trăiești, și vei fi gata să scuturi instabilitatea din viața profesională și financiară și să aducă ceva mai multă prosperitate. Evaluează-ți problemele legate de bani, de taxe și rate și găsește modalități să le poți achita.

Horoscop Minerva luna august 2020 Rac Relațional

 Emoțiile tind să te domine cel mai bine pe 3 august cu ocazia Lunii Pline în Vărsător, și cu toate acestea ai puterea de a rămâne cu picioarele pe pământ. Știi ce trebuie să faci, atunci ce te împiedică să o faci?

Viața sentimentală primește un impuls din partea lui Mercur, care a trecut în Casa 1 a personalității, pentru că acum poți folosi ajutorul pe care ți-l oferă energia mercuriană. Dacă încerci să vorbești sau să flirtezi cu cineva, dar nu a mers bine, zilele acestea ar trebui să faci o impresie bună.

Luna Nouă din 19 august are loc în Casa a 2-a, a banilor proveniți din propria muncă, în Leu, și te ajută să alegi potențiali parteneri care să fie stabili, pe termen lung. Subconștientul tău lucrează ore suplimentare pentru a te asigura că nu ignori acea voce interioară care îți spune că te îndrepți spre cineva cu potențial.

Horoscop Minerva luna august 2020 Rac Profesional

3 august aduce Luna Plină în Vărsător, în Casa a 8-a, a banilor proveniți din banii altora, a marilor investiții, dar și a taxelor și impozitelor astfel că persoana care aștepți să te ajute și în care ți-ai pus toată speranța, îți poate da o veste proastă. Nu fă din asta o tragedie și nici nu da înapoi. Du-te cu valul și schimbă direcția. Există alții care sunt pregătiți și dispuși să te ajute.

Mercur este în Casa 1, a propriei imagini și a personalității. Îți este mult mai ușor să ajungi la oameni și să primești un răspuns. În câteva zile energia mercuriană va face ca dialogul și comunicarea să fie din nou așa cum trebuie.

Luna nouă în Leu de pe 19 august are loc în Casa a 2-a a banilor munciți. Șansa unei noi surse de venit este direct legată de cariera ta, pe măsură ce Marte demonstrează că este stăpânul Casei  10-a, a carierei. Este un moment bun pentru a cere șefului o majorare de salariu sau primești o ofertă pentru o poziției mai bine plătită. Negociază programele comisiei de achiziții sau discută despre eventuale bonusuri. Este, de asemenea, un moment bun pentru a lucra pe cont propriu, mai ales dacă activezi în vânzări sau revânzări de mărfuri.

Horoscop Minerva luna august 2020 Rac Financiar

Identifică funcțiile specifice postului în care ai putea îmbunătăți performanța, apoi treci la treabă pentru a face ce este mai bun pentru tine. Îmbunătățirea propriei performanțe, va avea efect indirect asupra performanței acelor persoane cu care ești într-o relație de muncă. Colegii, șefii mai mari și mai mici pot deveni mai buni prin tine, deoarece orice organizație sau colectiv este la fel de puternic ca și cel mai slab membru. Nu interpreta acest lucru ca un apel pentru a contesta sistemul actual! Nu. Fă doar ceea ce trebuie pentru a remedia orice diferențe în relațiile de muncă. Impozitul pe prietenie sau pe parteneriat se resimte în actele contabile și în conturi.

Horoscop Minerva luna august 2020 Rac Sănătate

Jupiter stăpânul acestui sector al temei natale este cel al relațiilor, în Casa a 7-a și în conjuncție cu Pluto în cea mai mare parte a lunii, astfel că relațiile tale îți pot influența starea de bine. Dacă te înțelegi bine cu partenerul tău și cu alte persoane importante, acest lucru va aduce o vitalitate sporită și un sentiment general de mulțumire și de sănătate.

Dacă nu vă înțelegeți atât de bine, atunci ai tendința de a mânca compulsiv, mai ales dulciuri și înghețată și este posibil să îți lipsească dorința de a face exerciții fizice sau de a-ți respecta rutinele cotidiene de înfrumusețare. Luna nouă, pe 19 august, te încurajează să alegi calea bunăstării și să faci din propria îngrijire o prioritate.

Horoscop Minerva luna august 2020, lunar

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top