Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna august 2020 – Gemeni

Horoscop Minerva luna august 2020 Gemeni. Prezentare generală. Ai fost în centrul unei furtuni cosmice în ultimele câteva luni, iar acum, Venus în semnul tău face să poți avea un suspin de ușurare, mai ales că pe 4 august face o conjuncție frumoasă cu Nodul Nord. Din nefericire, nu vei putea să te  mai bucuri de binefacerile ei prea mult, deoarece pe 7 august schimbă semnul și se mută în c, în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie. 

 În sfârșit, Mercur, stăpânul tău planetar, te ajută să gândești limpede și clar. Este o oarecare revoluție în sectorul tău financiar, astfel încât finanțele îți pot da probabil dureri de cap sau să îți pui întrebări despre finanțele tale. Banii ar putea ajunge și sub forma unei sume forfetare sau prin intermediul unui partener.  

Luna plină de pe 3 august ar putea provoca rupturi de șoc în parteneriatele tale. Cu siguranță, dezbateți ceea ce dai și primești în relațiile tale și dacă nu te simți apreciat, este suficient. Unii dintre voi ar putea divorța sau separa, în acest moment. 

Luna nouă, de pe 19 august, îți va oferi din nou oportunități pentru a-ți mări veniturile sau pentru găsirea unui loc de muncă bine plătit, pe neașteptate. 

Spre sfârșitul lunii, când soarele va trece în Fecioară, în Casa a 4-a sectorul familiei, te vei simți mai legat de familie decât de obicei, dar mai ales simți nevoia să comunici cu cei din casă. 

Profesional, luna aceasta ai putea să te implici mai mult în marketing, publicitate, scris sau vorbit. Dacă dorești să îți îmbunătățești abilitățile de comunicare, acum este un moment favorabil.

Horoscop Minerva luna august 2020 Gemeni Relațional

Energia semnelor de aer se amestecă foarte bine odată cu Luna Plină din Vărsător. În timp ce această lună te îndeamnă să te descurci și să te pregătești să conexezi informațiile pe care le ai și să finalizezi ceva, agitația poate distruge relația sau o poate duce într-o zonă în care să nu ai niciun control asupra ei. Din fericire, vei avea șansa de a repeta acest lucru luna viitoare, dar este păcat să pierzi această energie utilă și care te face să muncești pentru tine.

Stăpânul tău planetar, Mercur este în mers direct, așa că cel puțin comunicarea a revenit la normal. Ți-a fost dor să fii capabil să flirtezi fără să fii îngrijorat unde vor merge lucrurile!

O opoziție Mercur-Pluto de pe 1 august, te surprinde cu o postare neașteptată pe rețelele de socializare sau cu vestea că ai căzut în capcana bârfelor de alcov și îți va fi greu să ascunzi adevăratele sentimente despre asta. 

Horoscop Minerva luna august 2020 Gemeni Profesional

 Este o lună pentru câștig și ar fi o idee bună să iei în considerare cât de mult curge și cât de mult se scurge. 3 august vine cu o Lună Plină în Vărsător  în Casa a 9-a, a studiilor academice, a călătoriilor și a credinței. Ar fi bine să îți revizui atitudine față de ideea de a mai face școală sau un curs de specializare care te-ar avantaja! 

Preia ajutorul lui Mercur câteva zile, vine cu idei bune despre cum să organizezi locul de muncă și dacă nu te descurci, unele telefoane te-ar putea ajuta. 

Pe 19 august are loc faza de Lună Nouă, cu Luna în Leu. Este un apel către disciplină și concentrare. Talentul tău ieșit din comun constă în capacitatea de a face mai multe lucruri simultan, așa că uneori concentrarea poate fi descurajantă. Când studiezi investițiile sau piața de desfacere a produselor sau srviciilor pe care le oferă instituția ta este bine să o faci cu pași mici. Provocă-te pe tine însăți/însuți să vezi cât de multe poți obține înainte de a apela la ajutorul cuiva. 

Horoscop Minerva luna august 2020 Gemeni Financiar

Să te ridici în fața convingerilor tale este o modalitate bună de a te face să ieși în evidență printre oamenii din jurul tău. Combinația este în regulă dacă nu vrei ca șeful tău sau un alt coleg să-ți facă probleme, dar, uneori, ai și tu dreptate când îți spui părerea cu privire la o problemă relevantă.

Vei avea multe de-a face luna aceasta cu superiorii iar în cea mai mare parte a timpului,va fi vorba despre bani și despre bugetarea lor; achiziționând cât mai repede și cheltuind cât mai puțin te poate scăpa de cheltuieli fără a-ți compromite instituția sau locul de muncă. 

Dacă ești în căutarea unui nou mod de a comunica și a vorbi despre ce vrei să faci, nu te feri de site-urile de rețele sociale populare; sunt publicitate gratuită pentru tine. Nu te gândi la un câștig imediat. Știi că atunci când te pripești, lucrurile nu funcționează niciodată așa cum se presupune și nu cred că îți dorești să trăiești un fals sentiment de securitate care să te facă mai târziu, să suferi.

Horoscop Minerva luna august 2020 Gemeni Sănătate

Marte este în domiciliu, în Berbec, iar Pluto în Capricorn, cei doi care guverneză Casa a 6-a a sănătății care cade la tine, în Scorpion. Vei fi dornic să-ți îmbunătățești imaginea printr-o gestionare conștientă a sănătății. Jogging-ul, mersul pe jos, drumețiile și, în general, să fii activ în aer liber, chiar respectând distanțarea socială, poate face o lume bună.

Dacă îți să ai o formă de top, prezența Marte în Berbec și în sector social, Casa a 11-a, sugerează să te alături unei unui grup care studiază nutriția. Chiar dacă este online, aspectul social poate fi la fel de important pentru tine, precum exercițiul de care ai nevoie. Și pe măsură ce te implici, vei avea șansa să-ți faci niște prieteni noi.

Horoscop Minerva luna august 2020, lunar

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top