Connect with us
Horoscop Minerva 18 - 24 ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna august 2020 – Capricorn

Horoscop Minerva luna august 2020 Capricorn. Prezentare generală. Universul ți-a oferit unele dintre cele mai importante tutele în ceea ce privește relațiile pe care trebuie să le ai în această viață, iar acest lucru a început în 2018. Ai aflat mai exact ce este nevoie să dai și să primești în relațiile tale și cum să-ți stabilești prioritățile. Te-ai despărțit de modele vechi de parteneriat pentru a găsi cea mai bună formulă de colaborare.  

Luna Plină din 3 august, aduce un moment destinat, în care să îmbrățișezi în continuare apelurile legate de viață. Acesta ar putea fi un moment pentru un final excelent, a unei realizări sau a unei victorii, ceva în care să te simți extrem de implicat. 

Mercur, planeta mentalului, arată că ai fost confuz de ceva timp cu privire la partenerul de viață sau afaceri sau poate că nu comunicați bine unul cu celălalt. 

De asemenea, cu o Lună Nouă care are loc în Casa a 8-a, casă cum spuneam, financiară, pe 19 august va deschide ușile în relațiile tale. Te-ai putea angaja, muta sau căsătorii sub influxurile acestei luni noi, în timp ce, dacă ești singur pot găsi, în sfârșit, pe cineva cu potențial pe termen lung.

Pe măsură ce Soarele trece în Fecioară, în Casa a 9-a a călătoriilor și orizonturilor îndepărtate, cu siguranță te vei gândi la nevoile tale personale și la modul în care poți fi în relația dorită, în loc să aștepți să vină ea la tine.

Horoscop Minerva luna august 2020 Capricorn Relațional

Munca cu abnegație este plătită, iar Luna Plină din semnul vecin, Vărsător, din 3 augst, evidențiază numeroasele realizări din ultima lună. Chiar dacă nu ai avut victorii romantice importante în ultima perioadă, poți vedea că eforturile lente și constante fac diferența.

Puterea de vindecare a lui Chiron retrograd în Berbec, în Casa a4-a a familiei, te motivează să te oprești și să te gândești la ceva pe care parcă nu ai vrut să o scoți în evidență. Nu îți place să te amâne sau să fii neatent, deci de ce o faci acum? Să ajungi la rădăcinile durerii tale emoționale nu este ușor, dar este necesar.

Nu îți place să atragi atenția asupra vieții tale amoroase, dar pe măsură ce Soarele trece de la la Leu la Fecioară pe 23 august, se întâmplă ceva bun are îți schimbă starea de spirit. Prietenii ar putea fi surprinși să te vadă că postezi detalii intime pe conturile de socializare, dar pur și simplu nu te poți abține!

Horoscop Minerva luna august 2020 Capricorn Profesional

Luna Plină de pe 3 august din Vărsător îți cere să schimbi ceva la tine pentru a-ți spori încrederea în sine, cum ar fi garderoba, postura, atitudinea sau looj-ul. Recunoaște cât de uimitor ești.

Mercur este în Rac, în Casa a 7-a a parteneriatelor, până pe 5 august, apoi se mută în Leu și în Casa a 8-a a activelor partajabile. Cred că o discuție, încă de la începutul lunii despre echipa în care lucrezi, pentru a începe o afacere cu un prieten sau membru al familiei, poate merge mai departe.

19 august aduce Luna Nouă în Rac, în timp ce Soarele face o triplă conjuncție cu Luna și cu Mercur, în Casa a 8-a care este și o casă financiară prin atributele care le are – moșteniri, active partajabile, manipularea banilor altora pentru a-ți face propriile venituri sau mai pe scurt venituri provenite de la alții și un trigon cu Marte aflat în Casa a 4-a a familiei. Există noi oportunități financiare pentru dacă ești dispus să îți asumi riscuri și să ceri bani. Dacă deți o afacere, vezi unde poți reeșalona ratele sau cum poti face o expertiză pentru a putea merge mai departe. 

La sfârșitul lunii, Venus în casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel face un pătrat cu Chiron și un sextil  cu Uranus. Este bine să stai pe spate și să visezi la ziua ideală. Ține un jurnal și cere Universului ajutorul. Oportunitățile la care visezi vor începe să se manifeste în următoarele luni.

Horoscop Minerva luna august 2020 Capricorn Financiar

Deși știi să faci banii să circule și să funcționeze pentru tine, sănătatea este cu totul altceva. Nu ai niciun control asupra vieții și în acest moment unele probleme de sănătate ți-ar putea creea probleme. Trebuie să mergi la medic deci este timpul să folosești asigurarea companiei. Fă-ți o programare imediat la medicul de familie. 

În august s-ar putea să ai noroc de o moștenire care îți provoacă emoții amestecate, de întristare și de ușurare. Acordă atenție oamenilor pe care îi vezi în fiecare zi și nu te teme să dai prim ajutor cuiva dacă situația o impune. Așa cum poate suna, ce ar putea fi mai încurajator decât să-l împiedice pe șeful tău să moară până când ajunge salvarea?S-ar construi și punte de încredere și evoluția ta profesională și financiară, ar putea să fie alta.

Horoscop Minerva luna august 2020 Capricorn Sănătate

Venus este în Casa a 6-a, a stilul de viață, a sănătății și a rutinelor cotidiene, așa că poți fi dornic să experimentezi diverse rutine care îți pot îmbunătăți caracteristicile naturale. Dacă nu dorești să cheltui foarte mulți bani pe creme de de corp, șampoane sau balsamuri, puteți să îți creezi propriile produse cu ingrediente naturale, în bucătărie.

Există o mulțime de rețete online, cu foarte multe opțiuni pentru înlocuirea articolelor scumpe cu produse mai simple și holistice pe care să le creezi singur. Încearcă câteva și este posibil să le consideri eficiente. Și odată ce prietenii tăi vor vedea cât de bine arăți, ar putea dori să îți urmeze exemplu.

Horoscop Minerva luna august 2020, lunar

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top