Connect with us
Horoscop Minerva a doua jumătate a lunii iulie, aduce panică pentru 8 zodii

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna iulie 2020 – Eclipsele ne dau peste cap

Horoscop Minerva realizat pentru luna iulie, în exclusivitate pentru huff.ro. Horoscopul lunar este realizat ca de obicei pentru fiecare zodie.

Horoscop Minerva luna iulie 2020 – alege zodia

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Berbec Privire generală. Iulie aduce multe răsuciri și netezește drumul pentru tine. Este destul de interesant, totuși, cum multe din aceste drumuri sunt, de fapt, o reformulare a căilor din trecut. 

O temă majoră în această lună va fii legată de o revizuire profundă a vieții tale, precum și reconectarea cu oameni din relații mai vechi, despre care, probabil, crezi că sunt închise.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Berbec.

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Taur Privire generală

Iubești plăcerea, îți place să fii romantic și te bucuri de toate plăcerile pe care ți le poate oferi Venus. Și cum stăpâna ta planetară, valsează prin Casa a 2-a, a prosperității personale, de câteva luni, cu siguranță atragi multe lucruri bune în viața ta.

Venus retrogradă te-a afectat în măsura în care munca ta nu părea să se valorizeze, dar odată revenită în mers normal, vei putea să reiei o fostă relație, din stadiul în care credeai că s-a încheiat, asemenea unor flăcări gemene.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Taur. Încearcă să rămâi optimist

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Gemeni Privire generala

 Iulie este o lună pe care ai putea să ți-o amintești mult timp de acum înainte, după cum arată mișcarea astrelor pe firmament. Unele momente vor fi electrizante, ca și cum viața ta se va schimba brusc ca urmarea a unui uragan stârnit din senin. Dar vor fi și momente în care totul va părea înghețat.

Viața ar putea fi brusc, plină de nostalgie – prieteni vechi, locuri din trecut sau chiar vechi iubiri. Dacă decizi că vrei să reiei o relație cu cineva, poți să o faci. În caz contrar, gândește-te la trecut și apreciază ce a fost frumos și vezi ce ai învățat. 

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Gemeni. Dacă ești singur, eclipsa ți-ar putea aduce pe cineva

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Rac Privire generală

Pe măsură ce soarele se deplasează prin Casa 1, casa Eu-lui și a personalității, eși preocupat de felul cum te văd ceilalți și cum să dai expresie celei mai puternice trăsături de caracter. Cu toate acestea, va trebui să fii atent, atunci când simți că ai obosit, oprește-te, odihnește-te și abia apoi pornește mai departe. Mai ales după 22 iulie, când Soarele va intra în Leu.  

Venus tranzitează cea mai subtilă și mai profundă casă, a 12-a, și vei fi tentat să reaprinzi o fostă poveste de iubire sau vei dori să resuscitezi vechi prietenii. Dacă faci acest lucru într-un cadru privat, poți vedea noroc cu reluarea unei relații. Singurul lucru de care să te ferești este vreo aventură clandestină!

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Rac. Energia devine epuizabilă

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Leu Privire generală

 Într-o lună cu atâta activitate astrală, te vei întreba unde să fii atent, mai întâi. Una dintre temele cheie va fi cu siguranță analiza și meditația, deoarece Soarele este în cel mai profund sector al temei natale, Casa a 12-a. Această zonă are legături nu numai cu Trecutul tău, ci și cu toate informațiile depozitate în subocnștientul tău de generaii întregi. 

Venus, planeta de bucuriei și armoniei sau Micul Benefic, petrece mult timp în Casa a 11-a a prietenilor, aducând liniște prin vieța socială. Cu toate acestea, ciclul retrogradării abia pe 21 iulie se încheie, astfel că în prima parte a lunii iulie te vei reconecta cu prieteni vechi – și, eventual, vechi iubiri. 

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Leu. Vei găsi în inimă magia

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Fecioară Privire generală

Multe dintre planete – Mercur, Venus, Jupiter, Saturn, Pluto și Neptun în acest moment par să se miște înapoi, adică sunt retrograde, determinând ca proiectele, planurile și relațiile majore să intre într-o fază de acțiune care seamănă foarte bine cu deraieea unui tren. Este momentul să nu te grăbești. 

Dar retrogradarea are și partea ei bună. Aduce posibilitatea revederii cu prieteni și iubiți din trecut și să finalizezi aspecte pe cae nu le-ai avut în vedere. Cu toate acestea, tranzitul lui Mercur retrograd are loc în sector social, Casa a 11-a, așa că s-ar putea să ai ocazia să lucrezi din nou cu oameni pe care i-ai cunoscut în trecut. Dacă se întâmplă ca acest lucru să blocheze unele dintre proiectele de muncă, nu te lăsa frustrat.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Fecioară. Este de bun augur să lucrezi în tandem

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Balanță Privire generală

 Iulie este o lună a bilanțului, în care te întrebi care este locul tău în lume și cum privești Trecutul în raport cu prezentul asemenea unui disc zgâriat a cărei melodie continuă să sară înainte și înapoi.

Venus, planeta iubirii și a frumuseții și, stăpâna ta planetară, se va mișca în Casa a 9-a, provocând reevaluări și decizii cu privire la reluarea unor studii. 

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Balanță. Ești atras de spontaneitate

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Scorpion Privire generală

Marte, planeta pasiunii, a puterii și a forței este în Casa a 6-a a stilului de viață și aduce foarte multă energie și dinamism relațiilor cu colegii de muncă, mai ales, și de aici o serie de probleme de sănătate acute – stări de furie, diverse lovituri, mici accidente domestice sau la volan. 

Venus, planeta iubirii, tranzitează Casa a 8-a, casa intimității, ceea ce înseamnă că, dacă ești atașat de cineva, ai putea revizui nevoile relației prezente. Când Venus te obligă să privești peste umăr în trecut, este ca și cum ai reflecta la cele semnificative momente de până acum.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Scorpion. Unele lucruri devin mai stresante

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Săgetător Privire generală

 Iulie este luna în care energia ta va marca lumea din jurul tău. Ați intrat într-un punct esențial pentru tine și care te va ajuta nu numai să vă ridici propria valoare, ci și să îți exerciți  puterea personală. 

În această lună, se încheie seria eclipselor de vară, pe 5 iulie, mai precis. Ele vor reveni în toamnă târziu și în iarnă. Treci printr-o transformare puternică în raport cu parteneriatele tale și cum ești stăpânul propriilor gânduri, opinii și dorințe, în congruență sau în opoziție – ești foarte atent la ce îți dorești.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Săgetător. Treci prin multe transformări

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Capricorn Privire generală

Relațiile au fost o partea de viață pe care a trebuit să o înveți în ultimii doi ani. Ai reținut cum trebuie să te ridici când ești căzut la pământ și ai mai învățat că atunci când lucrezi în echipă cu cineva care te respectă dă valoare la tot ce faci. 

Pe 5 iulie o eclipsă parțială de lună în semnul tău, marchează un moment în care vei simți nevoia să te odihneștica apoi să te ridici și să mergi mai departe. Acest lucru se datorează faptului că unele dintre secretele și temerile tale ar putea fi expuse sau trebuie să te confrunți cu un adevăr mai puțin plăcut.  

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Săgetător. Treci prin multe transformări

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Vărsător Privire generală

Iulie este oportunitatea de a ieșii din inima unei furtuni, victorios. Cel mai important de menționat este că aceasta este o lună extrem de concentrată pe trecut, deoarece multe dintre energiile planetare conjugate sunt cele ale retrogradelor. Cel mai mare atu al tău este că Uranus, planeta eliberarii și stăpânul tău planetar, care este puternică și până în 15 august în mers direct. În timp ce mulți alții nu pot gândi la fel de clar ca și tine, vei putea vedea detalii prin ceață și vei găsi soluții strălucitoare.

Cea mai notabilă retrogradare a fost cea a lui Venus, planeta iubirii, în Casa a 5-a, sectorul  dragostei dar și al creativității. Înseamnă că te-ai putea reconecta cu un suflet asemenea ție, în acest timp, cel mai probabil un suflet pereche și care poate fi o legătură cu viața trecută. 

Citește integral: Horoscop zilnic Minerva 1 iulie 2020 – schimbare de direcție

Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Pești

Este iulie, vară iar tu te topești de căldură. Energia este bine susținută, obiectivele sunt la îndemână și, mai ales, crezi că ești de neoprit.

Marte, planeta pasiunii și conducerii, este în semnul tău, în Casa 1, oferindu-ți încredere, magnetism sexual și foame. Acest tranzit nu are loc prea des. De fapt, se întâmplă doar odată la doi ani, de aceea este de cea mai mare importanță să folosești această putere la maxim și să o împingi către materializarea a tot ceea ce se află în sufletul tău. Fie că este vorba despre dragoste, succes, comunitate sau fericire adevărată, trebuie să îți folosești acum puterea pentru a crea realitatea din jurul tău. Este timpul tău.

Citește integral: Horoscop luna Iulie Minerva 2020 Vărsător. Ești prea nerăbdător

Notă: Horoscop Minerva este realizat în exclusivitate pentru huff.ro, acesta nu poate fi preluat fară acordul sursei. Partenerii HUFF.ro pot prelua horoscopul până la zodia RAC, cu link activ de forma „Citește continuarea pe HUFF” cu legătură spre acest articol.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top