Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Balanță. Pe măsură ce intri în iunie, Soarele în Gemeni, apoi în Rac, aduc la lumină fie o situație financiară, ceva legat de probleme fiscale, fie de o relație intimă ori ceva ce percepi ca o situație de viață și de moarte. Pe 20 iunie, Soarele face conjuncție cu Nodul Nord, în Casa a 9-a și te va ajuta să pui lucrurile cap la cap. Vei afla informații intereante legate de drumuri și de studii. 

Saturn este retrograd în Vărsător în Casa a 5-a, a creativității și a iubirii. Trăiești sentimentul unei greutăți care sporește și ți-a cuprins sufletul. Viața se schimbă și tu, la fel. Ai șansa să trăiești mai profund evenimentele din viața ta și de a conștientiza ceea ce creezi.

Mercur este în Rac, iar Marte în Pești și pune accentul pe relațiile cu colegii, cu partenerii și cu cei cu care interacționezi zilnic. Te poți aștepta ca viața să devină mai tumultuoasă, așa că pregătește-te.

Venus retrogradă în Gemeni până pe 25 iunie, a adus o schimbare de direcție, de ocoluri și nevoia de a reconsidera calea pe care ești. Există căi interesante pe care să le explorezi, astfel încât să nu mai fii nevoit să ocolești lucrurile. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Balanță Relational

Lucrurile încep să se stabilizeze la nivelul comunicării, în urma trigonului Venus-Saturn din 18 mai, un preambul la revenirea în mrs direct a lui Venus. Cel mai bine este să nu iei nimic așa cum auzi, în special cu zvonurile care au darul să denatureze lucrurile. Nu crede tot ce citești pe rețelele de socializare sau auzi la televizor. 

Comunicarea în familie devine mult mai bună atunci când Mercur face conjuncție cu Luna pe 22 – 23 iunie, un moment bun pentru a verifica informațiile pe care le ai despre cineva. Flirtul atinge niveluri epice acum.

Soarele intră în Rac, pe 21 iunie, aducându-ți câteva idei interesante despre cum să faci următorul pas spre împăcare sau spre iubire. Nu te grăbi, dar nu vrei să faci ceva iremediabil.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Balanță Profesional

Pe 5 iunie, Nodul Nord intră în Gemeni. În următoarele 18 luni, s-ar putea să te gândiți să te întoarci la școală, să scrii o carte sau să găsești o modalitate de a-ți revigora  cariera.

Luna plină din Săgetător, pe 5 iunie, are loc în Casa a 9-a, a studiilor academici, a drumurilor lungi, a orizonturilor îndepărtate, a spiritului de aventură dar și a metafizicii. Ai putea să te gândești la reluarea unor studii, dar va trebui deocamdată să renunți la călătorii, în schimb ai putea cheltui mai mulți bani, pe cărți, diverse cursuri de speciaizare sau de terapii alternatie. 

Saturn, Venus și Jupiter retrograde. Dacă ai o afacere la domiciliu, pot apărea anumite provocări legate de calculator care se poate defecta din varii motive și probabil te vei gândi să cumperi altul. Acest amestec de energii este destul de puternic dar deja te-ai obișnuit să lucrezi cu el, nu ai nevoie decât de puțină răbdare.

Pe 21 iunie, Soarele trece în Rac și în aceeași zi are loc și fenomentul de Lună Nouă, aducând în atenție probleme legate de comunicare și de comunitatea în care trăiești.  Acest lucru poate aduce și o oportunitate de schimbare a locului de muncă sau un acord pentru a forma un parteneriat.

Mercur va intra în retrogrdare în noaptea de 17 spre 18 iunie, în Casa a 4-a, a familiei și este posibil să te confrunți cu probleme de comunicare în familie dar și cu cele legate de antecesori. Posibil să discutați despre ceva pe cont propriu, acțiune care nu va fi în acord cu ce  vor cei de acasă. Gândește-te la intermedieri – locuri de muncă, vânzări sau imobiliare.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Balanță Financiar

A venit vremea să îți demonstrzi abilitatea în gestionarea problemelor financiare. Moștenirile sau instituțiile financiare în care sunt implicați oameni pe care îi cunoaști te vor implica să îți bugetezi veniturile. Poți ajuta luna aceasta, cu un mic împrumut un prieten sau să faci un credit dacă se întâmplă că ai nevoie de veva mai mulți bani. Deși știi cum să faci să circule banii și să îi faci să funcționeze pentru tine, sănătatea este cu totul altceva.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Balanță Sănătate

Îmbunătățirea sistemului imunitar te-ar putea ajuta să preîntâmpini problemele cu răceala, gripa și alte infecții virale. De asemenea, pregătirea regimului alimentar poate fi o prioritate în această privință, deoarece bazele unei sănătăți mai bune pornește de aici, asigură-te că satisfaci zilnic nevoile nutriționale ale organismului. Dacă nu știi cum să o faci, cere sfatul unui nutriționist.

Marte aflat în Casa a 6-a, în Pești, trimite impulsuri care îți pot spori vitalitatea și te va încuraja să faci  mai multă mișcare. O mini trambulină, dacă locuiești la casă, sau o bandă de alergare, în cazul că stai la bloc, ar fi excelente pentru menținerea flexibilității și circulației sanguine.

Horoscop luna Iunie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top