Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - GEMENI

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Gemeni. Soarele este în semnul tău pe măsură ce intri în iunie. Este acea perioadă a anului în care cobori în tine pentru a te odihni, a te reîncărca și întinerii în semn de mulțumire astrului diurn care este în semnul tău. 

Pe 3 iunie, Soarele face conjuncție cu Venus retrogradă și aduce mesaje, perspective, comunicări prin vise sau poate informații legate de lumea ta interioară. Ai încredere în istinctele tale. Pe măsură ce luna plină are loc în semnul tău pe 5 iunie, te afli la sfârșitul unui ciclu de muncă și va aduce modificări în rutinele zilnice sau poate trage un semnal de alarmă în ce privește sănătatea.  

Saturn retrograd în Vărsător, a adus o schimbare de direcție sau poate un ocol, depinde unde ai greșit sau unde nu ai fost atent. Nu transforma asta într-un resentiment. Când o ușă se închide, se deschide alta. Fii doar receptiv la ce se petrece în jurul tău deoarece poți fii pe drumul care trebuie.  

Mercur intră în retrogradare pe 17 iunie, în Rac, aducându-te în elementul tău. Găsești informații, discuții despre studii și pregătire și vei alege cum să procedezi. 

Venus este în semnul tău din aprilie și este și retrogradă și ea. O situație profesională se încălzește și îți prezintă oportunități neașteptate. 

Jupiter retrograd, aduce schimbări importante în relațiile personale, în special în cele care implică sex și bani. Sapă mai adânc pentru valorile tale ca să înțelegi ce îneamnă angajamentul, căsătoria și intimitatea. 

Soarele intră în Rac pe 21 iunie odată cu luna nouă și poate aduce un nou început pasional, personal. Cine ești tu, ce vrei, unde te duci, cu cine te însoțești? Fă-ți timp pentru auto-reflecție, apoi poți merge mai departe cu încredere și poți face alegeri care să reflecte adevărul tău. 

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Gemeni Relațional

O combinație rapidă între Soare și Venus din 3 iunie, aduce la suprafață o mulțime de idei romantice interesante, dar vei avea curajul să acționezi cum îți spune inima sau trecutul are încă impact asupra comportamentului viitor? Cred că răspunsul este da!

Mercur intră în semnul tău, făcându-te ca acasă să fii un melanj de cuvinte sexy și subtile. Dacă comunici acest lucru bine cu cineva prin mail sau SMS, imaginează-ți cât de grozav ar putea fii să te vezi cu această persoană ori de câte ori vei voi.

Soarele se mută în Rac, pe 21 iunie, creând un spațiu confortabil pentru a exprima cine ești tu cu adevărat, așa că este momentul să faci puțină mișcare. Dacă admiri pe cineva de departe, fă un pas să te apropii.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Gemeni Profesional

Nodul Nord este în semnul tău după 18 ani de călătorit prin celalte semne așa că este timpul să investești în tine. Ai putea să te întoarci la școală, să cauți programe de specializare sau să începi o afacere proprie. Nitează-ți obiectivele pentru acest tranzit special care urmează în următoarele 18 luni.

Luna plină în Săgetător, pe 5 iunie, în Casa a 7-a a parteneriatelor, sugerează atenție asupra ta și a proiectelor care le ai. S-ar putea să fii chemat să conduci o întâlnire sau să intri într-un parteneriat pentru o nouă echipă. 

Cum Saturn, Venus și Jupiter sunt retrograde deja, urmează Mercur să retrogradeze pe pe 17 iunie în Rac. Deci, verifică dacă documentele legate de pensionare au fost întocmite corect. 

Soarele intră în Rac pe 21 iunie, în aceea zi când are loc luna nouă. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, următoarele săptămâni sunt cel mai bun moment pentru a-ți prezenta CV-ul. Acei nativi Gemeni care au o afacere proprie, pot găsi colaborări excelente, diriguind zonele de influență.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Gemeni Financiar

Nu este momentul să sari calul sau să faci modificări, cu consecințe mari. Nu poți rezolva problemele tutror, chiar dacă recent ai putut ajuta pe cineva dintr-un departament cu o problemă specifică. A face bine cu forța nu mai este un bine. Cel mai bun sfat pentru tine în această lună este să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu ieși în evidență. Evită orice întâlnire cu privire la bugete, cheltuieli sau alte probleme financiare. Dacă este absolut necesar să îți spui părerea într-o problemă specifică, spune doar ce trebuie și nu lăsa ca ceea ce spui să fie interpretat; o comunicare clară și concisă te va salva din multe.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Gemeni Sănătate

Accentul pe sectorul spiritual te poate încuraja să nu îți înăbuși sentimentele, mai ales dacă recent, au fost probleme din plin. Lasă-le să curgă, fie că aces lucru înseamnă să plângi, fie să spargi farfurii sau să îți canalizezi emoțiile intense în curățenia generală etc..

Poate că în paralel, există o legătură între dorința de a face ordine în casă și de a da drumul bagajului emoțional, ceea ce te poate face să te simți mai bine și mai energic. 

Pe măsură ce Soarele intră în Rac, pe 21 iunie, este posibil să începi să te simți mai relaxat și revitalizat.

Horoscop luna Iunie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top