Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 - TAUR

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – TAUR

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Taur. Pe 4 iunie, Soarele o întâlnește pe Venus în Gemeni, ca a doua zi, pe 5 iunie, să aibă loc Luna în Săgetător, și care aduce la lumină un moment de adevăr și o relație semnificativă. Este o șansă de a aprofunda conexiunile care îți susțin visele și care îți oferă libertatea și securitatea dorită.

Saturn retrogradface un trigon cu conjuncția Soare – Venus, aducând dezvoltări profesionale majore ceea ce presupune reevaluarea obiectivelor profesionale și personale și restructurarea unora pentru a face loc ambițiilor de elevare.

Mercur este în Rac, în sextil cu Uranus și în pătrat cu Chiron, și pune accentul pe situația ta financiară. Dar cu Venus retrogradă până la 24 iunie, situația cere o analiză a priorităților, o analiză mai profundă a alegerilor, relațiilor și valorilor tale recente. Meriți de două ori mai mult decât crezi pentru că ai multe de oferit. Pe măsură ce se vindecă stima de sine, poți atrage ce sau pe cine dorești.

Marte ește în Pești dar va intra în domiciliu pe 30 iunie. În această ipostază aduce conexiuni pasionale care te pot ajuta să îți duci mai departe ambițiile. Dar dacă nu cunoașteți pe cineva bine sau întâlniți pe cineva nou în acest moment, în loc să te implici din prima, cum se spune, ia-o pas cu pas până când ai toate informațiile.

Soarele intră în pe 21 iunie în același moment cu Luna Nouă, urmată de luna nouă în Gemeni – oportunități prfoseionale interesante și noi începuturi. Ar putea fi vorba chiar și recompense profesionale pe care le vei primi acum. Valorizează-te și poți atrage resursele sau relațiile pe care le dorești, cele de care ai nevoie și sunt demne de timpul, atenția și angajamentul tău.

Relational. A trecut ceva timp de când nu ai mai fost atât de sigur de ceva, dar pătratul dintre Soare și conjuncția Marte – Neptun din 19 iunie îți înfășoară viața sebtimentală cu un văl de ceață nebună, făcându-te să crezi că ești sigur de cum procedezi. Nu se recomandă luarea de decizii sentimentale majore, mai ales că este și Venus retrogradă.

Totul pare un joc grozav atunci când Mercur intră în retrogradare pe 17 iunie, și aș spune că multe din ceea ce spui nu vin din inimă. Este o perioadă mai mult pentru conversațiii amicale decât despre o o reflecție serioasă.

Luna nouă din 21 iunie în conjuncție cu Soarele și cu Nodul Nord, sugerează o minte deschisă, aduce perspectiva noilor conexiuni pe tărâmul posibilității și probabil vei întâlni un viitor iubit/ă într-un mediu academic. Fii cu ochii pe cineva care îți atrage atenția la cursuri, prelegeri sau întâlniri.

Profesional. Soarele în Gemeni până pe 21 iunie, îți aduce un impuls energetic puternic ca să îi ajuți pe ceilalți să-ți vadă valoarea și talentele.

Luna plină din Săgetător poate aduce un parteneriat de afaceri sau un mentor dispus să te îndrume spre o promovare în viitor.

Saturn, Venus și Jupiter sunt retrograde de la mijlocul lunii trecute. Acest lucru ar putea provoca întârzieri în creșterea salarială pe care o aștepți sau răspunsul la o scrisoare de angajare care nu a mai ajuns.

Conjuncția Soare – Venus  din 3 iunie sugerează că șansele tale de a face ceva constructiv, sporesc. Dispar obstacolele și poți vedea progrese reale pentru materializarea obiectivelor tale. 

Luna nouă din 21 iunie îți aduce câteva săptămâni de energie, puternică în manifestarea ei. Poți vinde mai mult, poți atrage clienți sau poți demara un nou proiect acum.

Financiar. Nodul nord a intrat pe 5 iunie, în Casa a 2-a a banilor și valorilor personale, iar concentrarea pe finanțele tale îți poate aduce satisfacții în următoarele 18 luni. Nativii din Taur au capacitatea să manifeste resurse, în special prin locul de muncă în vânzări sau marketing. Este bine acum să-ți pui pe hârtie obiectivele financiare.

Identifică funcțiile specifice ale postului în care poți îmbunătăți performanța, apoi pornește la acțiune pentru a face ce este mai bun pentru tine. Prin îmbunătățirea propriei performanțe, aceasta va avea un efect indirect și asupra performanței acelor persoane din jurul tău. Colegii, șefii mai mari și mai mici își pot îmbunătăți și ei performanța prin intermediul tău, deoarece orice colectiv este într-adevăr la fel de puternic ca și fiecare dintre membrii. Fă doar ceea ce trebuie pentru a remedia orice inadecvare în relațiile de afaceri și bugetarea venituri va fi mai ușoară.

Sănătate. Consumul de hrană sănătoasă, să bei suficientă apă și somnul sunt activități cruciale, dar ușor de uitate în momentele în care viața se schimbă de la o zi la alta.

Venus, stăpâna semnului în care este Casa a 6-a, a sănătății, este retrogradă din 13 mai și este posibil să devi extrem de conștient de importanța sănătății tale și de cât de ușor o poți pierde. Acest lucru te poate stimula să faci un efort și mai mare pentru a-ți fii bine.

Horoscop luna Iunie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top