Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 6 - 12 Iulie 2020 Leu

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – LEU

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Leu. Lumea s-a schimbat și se schimbă în continuare și în iunie, iar această lună este testul tău de a fi constant în fața schimbărilor.

Cu Soarele care tranzitează Gemenii în primele trei săptămâni, ești în vizorul publicului și în topul jocului profesional. Pe 3 iunie, Soarele se întâlnește cu Venus, aducând dezvoltarea și oportunități profesionale importante.

Saturn retrograd în Vărsător, te împinge să evaluezi limitele dintre relațiile tale. În unele cazuri, ar putea însemna coborârea gărzii, astfel încât să poți primi mai ușor sprijinul de care ai nevoie.

Mercur intră în retrogradare din Rac pe 17 iunie. S-ar putea să ai o discuție cu un prieten sau să afli informații care să îți arate o altă față a unei persoane sau a unei situații. De asemenea, o situație financiară se demorțește și, la fel, o legătură intimă. În orice situație, nu este niciodată înțelept să investești mai mult decât îți poți permite să pierzi pentru că până la urma urmei totul se reduce la un preț.  

Jupiter este și el retrograd în Capricorn, și aduce în prim plan, o situație de muncă, de sănătate sau de viață. Știu că ai muncit din greu în ultimii ani. Acum ai șansa să faci un pas înapoi și de a descoperi ce îți aduce bucurie mai degrabă decât o idee la care visezi, legată de succes.

Soarele intră în Rac pe 21 iunie împreună cu luna nouă în același semn, marcând un început cu totul nou pentru prietenii și speranțele, visele și dorințele tale și eliberându-te de cav care până acum ju te lăsa să îți materializezi visurile.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Leu Relațional

Pe 3 iunie, cum mai spuneam Soarele este conjunct cu Nodul Nord, dându-ți curajul de a spune ce gândești în ultima vreme. Să trimiți un mail sau un SMS este în regulă, dar cuvintele sunt mult mai impresionante.

Ești profund în timpul lunii pline din Săgetător, de pe 5 iunie, dar poate să nu fie momentul potrivit pentru a te deschide cuiva legat de emoțiile tale. Este o perioadă misterioasă, iar unele secrete intime sunt păstrate cel mai bine de către tine.

Soarele își începe călătoria neliniștită prin sentimentalul Rac, pe 21 iunie, așa că fii pregătit ca toată lumea să se afle în faza de doar îmi explorez opțiunile. Chiar dacă ești nerăbdător să duci lucrurile la nivelul următor, este bine să-l joci cum trebuie.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Leu Profesional

Uranus îți tranzitează casa carierei, devenind astfel vedeta pentru luna iunie. Poți primi o recunoaștere sau o promoție neașteptată în această lună.

Pe 4 iunie, Nodul Nord intră în casa a 11-a, a grupurilor și organizațiilor care te reprezintă și vei beneficia de susținere în următoarele 18 luni dacă te implici cu grupuri profesionale din rețea.

Luna plină din Săgetător, de pe 5 iunie, concentrează energia asupra afacerilor legate de proiecte de grup sau de oportunități la locul de muncă actual. Acum este momentul să vorbești cu managerii despre această opțiune pentru merge mai departe.

Saturn, Venus și Jupiter sunt deja în mișcare retrogradă. Ai putea fi extrem de ocupat cu munca, deoarece sistemele se pot descompune în acest moment sau pot exista probleme tehnologice. Situația se îmbunătățește pe măsură ce găsești o soluție se găsește atunci când Soarele va fi în conjuncție cu Venus, pe 3 iunie și cu Nodul Nord pe 19 iunie.

Luna nouă în Rac pe 21 iunie îți concentrează atenția pentru următoarele două săptămâni, pe veniturile pe care le obții din carieră. Dacă salariile din domeniul ta au rămas la acelați nivel de foarte mult timp, s-ar putea să fie momentul pentru a căuta și alte oportunități, consultând francize sau pornind de la ceva colateral.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Leu Financiar

Pregătește-te pentru ca multe lucruri din viața ta să fie la înălțime, apreciate și îmbunătățite. Recunoașterea pentru faptele și munca ta, recompensele, prestigiu și chiar pentru puterea ta. Este o perioadă generoasă, dar din moment ce ai fost atât de generos cu oamenii din jurul tău din trecut, o meriți și toți cei implicați o știu. Permite-le semenilor să te răsfețe și să nu fii gică contra la o cină de afaceri cu șeful.

Viziunea ta este practică, știi ce fel de rezultate sunt realiste și te aștepți să vezi rezultate concrete pentru eforturile tale. Oamenii din jurul tău știu că faci lucrurile repede și eficient, și este posibil să fii mai mult contact cu persoanele de sub autoritatea ta.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Leu Sănătate

Concentrarea de pe Casa a 6-a, a stilului de viață, continuă să fie intensă, atât prin Pluton, cât și prin Jupiter. Amândoi sunt în mers retrograd, astfel că lunile următoare ar putea aduce probleme care să reflecte starea generală de sănătate, atât în ​​ceea ce privește sentimentele, emoțiile, cât și starea fizică.

Dacă ai putea, în săptămânile următoare, să faci o detoxifiere scurtă și să iei în considerare ce alimente îți fac bine și ce poți face pentru a îmbunătăți problemele. Reducând emoțiile ar putea fi un mod important de a elibera energii care pot ajuta la vindecarea și o starea de bine spumoasă.

Horoscop luna Iunie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top