Connect with us
Horoscop lunar Minerva decembrie 2020 - Pești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 – PEȘTI

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Pești. Luna iunie începe cu conjuncția Soare – Venus din 4 iunie, iar a doua zi, pe 5 iunie, are loc Luna plină în Săgetător, dezvăluindu-ți drumul care urmează. Așteptă-te să ai cel puțin o conversație importantă cu un partener nou sau să afli ceva care te pune în fața lucrului împlinit. Fii deschis, păstrează perspectiva și poți învăța ceea ce trebuie să știi.

Saturn în Vărsător de la sfârșitul lunii martie, te-a obligat să cobori în tine pentru o căutare mai profundă. Un moment ideal pentru a-ți dezvolta practicile spirituale și de meditație, care te vor adânci într-o realitate neschimbătoare, pe măsură ce lumea din jurul tău se transformă.

Marte este în semnul tău până pe 30 iunie, insuflându-ți spirit combativ și pasiune pentru tot ce faci. Venus retrogradă în Gemeni, te va duce până pe 25 iunie, într-o călătorie în trecutul recent și îndepărtat și va dezvălui comori sub picioarele tale. La un nivel mai profund, ai putea vedea trecutul într-o lumină nouă, permițându-ți să eliberezi amintiri dureroase.

Jupiter este retrograd în Capricorn, aduce evoluții majore și cere o reevaluare mai atentă a unei prietenii și / sau a aspirațiilor tale. Ceva ce ai sperat să fie la îndemână, se va dovedit mai greu decât credeai pentru că va trebui să renunți la visele care nu mai sunt de actualitate.  

Acest lucru va induce creșterea gradului de securitate emoțională și materială în timp ce lași în urmă un capitol dificil din trecutul tău.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Pești Relațional

Dragostea te învăluie în ceață în timpul pătratului dintre conjuncția Soare-Venus și Neptun din 4 iunie, așa că este destul de greu de anticipat ce te așteaptă la colț. Nu poți împiedica întotdeauna să se întâmple lucruri neașteptate, dar asta nu ar trebui să te descurajeze să încerci din nou în viitor.

Luna plină în Săgetător de pe 5 iunie, te  îndeamnă să dai drumul la ceea ce ai avut, dar a spune la revedere este atât de greu. Pășește prudent, ca un bebeluș, până când te vei simți mai confortabil ca să îi dați drumul.

Oferirea unui mail explicit apare natural atunci când Mercur comunicativ va face conjuncție cu Nodul Nord pe 28 mai. Compasiunea este una dintre cele mai atractive calități ale tale, dar asigură-te că îți folosești intuiția pentru a detecta când cineva încearcă doar să se joace cu sufletul tău.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Pești Profesional

Capacitatea de a comunica și a-i înțelege pe ceilalți va fi apreciată în această lună. Nodul Nord va intra în Gemeni pe 5 iunie și va rămâne aici pentru următoarele 18 luni. Acest lucru aduce oportunități, în special pentru carierele care implică construcții, proprietăți imobiliare sau închirieri.

Luna plină în Săgetător din 5 iunie ar putea aduce un nou flux de energie în munca ta. Poate vrei să faci planuri pentru a merge la o conferință, dar dacă nu poți, conectează-te online. 

Saturn, Venus și Jupiter sunt retrograde și, în timp ce alte semne pot înota cu greu prin aceaste energii, nativii din Pești vor găsi cu ușurință granițele și limitările pe nu doar că le trec ci le și dizolvă. 

O mărire salarială promisă poate fi amânată atunci când Mercur va intra în retrogradare pe 17 iunie. Ar fi bine să stabilești o întâlnire cu un consilier finaniar și să faci tot ce poți pentru obținerea finanțării unui proiect profesional. 

Luna nouă din Rac are loc odată cu intrarea Soarelui în Rac, pe 21 iunie și ar putea să te gândești să introduci în planul de afaceri încă un membru de familie. Încheie chiar un acord în acest sens. Pe termen lung va fi mai bine decât crezi.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Pești Financiar

Vrei un mediu de muncă stimulant care să te satisfacă indiferent de domeniul în care vei lucra; satisfacția fizică și tehnică sunt părți importante ale locului de muncă pentru tine. Faci planuri să atingi acel statut și pentru a fi cu adevărat mulțumit cu munca pe care o prestezi. Dispozitivele sau instrumentele pentru economisirea forței de muncă îți pot spori eficiența și acasă și la birou. Pentru a-ți ușura munca, ia în considerare și Facebook-ul pentru a găsi oameni calificați. Deși pare o soluție neortodoxă, va da rezultate.

Horoscop Minerva luna Iunie 2020 Pești Sănătate

Soarele este în Casa a 6-a, a stilului de viață o ocazie numai bună de a începe să practici o formă spirituală de exerciții fizice precum qi-gong sau tai-chi, care îți poate echilibra organismul, spori imunitatea și menține nivelul curgerii energiilor subtile. Practicarea acestora și a altor exerciții similare, poate elibera numeroase blocaje, mai ales dacă le faci zilnic.

S-ar putea să fii înclinat să faci exerciții în forță. În cazul acesta, ar putea fii nevoie de consum energetic deoarece va fi nevoie să păstrezi ritmul, iar energia ar putea fluctua cu Marte în semnul tău. Găsirea unei modalități de a face mișcare și de care să te bucuri cu adevărat,  te poate ajuta.

Horoscop luna Iunie 2020:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top